Şimdi Ara

1400 TL Sistem / Öneri ve Yorumlar (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önerilerinizi ve eksik gördüğünüz yerleri yazarsanız sevinirim. Bir de kasadaki psu kaliteli midir?

181 tl MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

290 tl AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci

431 tl POWERCOLOR HD7850 PCS+ GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı

164 tl WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Sabit Disk

119 tl GSKILL 8GB (2x4GB) Ares Blue Low Profile DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram

251 tl CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MidT ATX SİYAH KASA

1436 tl Toplam

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

Sabit disk değişti.
    Kasa(+psu) değişti.
    Ekran kartı değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychedelicamel -- 16 Ağustos 2013; 10:22:27 >

• güzel olmuş psu sorun çıkarmaz

7870xt al ama artırıp belirgin performans farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

güzel olmuş psu sorun çıkarmaz

500gb hdd yerine 20 tl fazla Seagate Barracuda 1TB almanız daha yararlı olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Gayet güzel olmuş sistemin ama mümkünse 2gb'lık başka bir ekran kartı tercih et. 7870xt'lerde whine coil adı verilen bir ses sorunundan ve monitör vga giriş olunca oluşan bir sorundan bahsediliyor ama detaylı bilgi sahibi değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon

quote:

Orijinalden alıntı: marcoln

500gb hdd yerine 20 tl fazla Seagate Barracuda 1TB almanız daha yararlı olur diye düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: CnZ

Gayet güzel olmuş sistemin ama mümkünse 2gb'lık başka bir ekran kartı tercih et. 7870xt'lerde whine coil adı verilen bir ses sorunundan ve monitör vga giriş olunca oluşan bir sorundan bahsediliyor ama detaylı bilgi sahibi değilim.

Aslında daha üstün bi ekran kartı almak istiyorum, monitörü 2.el almaya karar verdim bu yüzden 100tl ekleyebilirim bütçeye.

Sabit diski wd c. blue 1tb ile değiştiriyorum, seagate'i tercih etmiyorum, tavsiye için teşekkürler.

Hocam whine coil nedir hiç bilmiyorum ama sanırım param yetmez zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: psychedelicamel

quote:

Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon

quote:

Orijinalden alıntı: marcoln

quote:

Aslında daha üstün bi ekran kartı almak istiyorum, monitörü 2.el almaya karar verdim bu yüzden 100tl ekleyebilirim bütçeye.

Sabit diski wd c. blue 1tb ile değiştiriyorum, seagate'i tercih etmiyorum, tavsiye için teşekkürler.

Hocam whine coil nedir hiç bilmiyorum ama sanırım param yetmez zaten

Alıntıları Göster
    whitine coil ekran kartından calısırken ses gelmesi gibi bişi videosu vardır para arttırdıysanız isterseniz o kartın 2 gb sini alabilirsiniz

• quote:

7870XT kartların hepsinde olmamak üzere bazı ürünlerinde GPU üzerindeki yük arttığı zaman şöyle bir sese başlıyor;

http://www.youtube.com/watch?v=yYSP5m7b4D4

Çok kullanılan bi kart o yüzden sorunun yaygın olması yadırganmaz. az tercih edilen bir parçada bu kadar çok arıza çıksa o zaman tehlikeli olurdu.

VGA girişinden bağladığınız zaman dalgalanma sorunu yapan GPU: 7850 OC.

• quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

quote:

7870XT kartların hepsinde olmamak üzere bazı ürünlerinde GPU üzerindeki yük arttığı zaman şöyle bir sese başlıyor;

http://www.youtube.com/watch?v=yYSP5m7b4D4

Çok kullanılan bi kart o yüzden sorunun yaygın olması yadırganmaz. az tercih edilen bir parçada bu kadar çok arıza çıksa o zaman tehlikeli olurdu.

VGA girişinden bağladığınız zaman dalgalanma sorunu yapan GPU: 7850 OC.

Alıntıları Göster
    MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 Board Vatan bilgisayar stoklarında şuan için yok.

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-970a-g46-970a-g46-amd-970+sb950-am3+-ddr3-2133mhz%28oc%29-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59026

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-970a-g46-970a-g46-amd-970+sb950-am3+-ddr3-2133mhz%28oc%29-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59026

Bu ve diğer bilgilendirmeler için teşekkürler, ürünü Ankara'dan alıcam, stokta görünüyor, teşekkürler tekrar.

Ekran kartını POWERCOLOR HD7850 PCS+ GDDR5 2GB 256Bit ile değiştirmeyi düşünüyorum fakat dx 11 destekliyor, sorun olur mu dx11.1 olmaması. W8 kurmayı düşünüyorum bu arada.

• quote:

quote:

Bu ve diğer bilgilendirmeler için teşekkürler, ürünü Ankara'dan alıcam, stokta görünüyor, teşekkürler tekrar.

Ekran kartını POWERCOLOR HD7850 PCS+ GDDR5 2GB 256Bit ile değiştirmeyi düşünüyorum fakat dx 11 destekliyor, sorun olur mu dx11.1 olmaması. W8 kurmayı düşünüyorum bu arada.

Alıntıları Göster
    Rami 4gb yapıp aradaki farkı kasaya verip 200r vs550 (12v 500w) ikilisini al, kasa ve psu her zaman alınmıyor o yüzden kaliteli olsun, harddiski de Seagate Barracuda serisi ile değiştir.

• quote:

Kusura bakma site yanlışa düşürdü beni.

PowerColor tercih edip bilgisayarıma takacağım bi GPU değil benim hocam. Önermem o yüzden. Ama araştır bakalım ne çıkacak.

Kullanabilirim dersen tabiki Win8 çok iyi bi işletim sistemi.
  • O kasayı almayın psu su 500w değil onun. Daha düşük. Onun dışında sistem güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 16 Ağustos 2013; 10:02:37 >
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Hocam kasayı şununla değiştirebilirim aslında, dediğiniz gibi kasa bir kere alınıyor.
  • Araştırmaya devam ediyorum hocam @kedi bedri

Kasayı ve psu'yu corsair 200r ile değiştiriyorum @myalperen
  • quote:

Hocam kasayı şununla değiştirebilirim aslında, dediğiniz gibi kasa bir kere alınıyor.

Aynen

Ram her zaman alınır, eklenir vs. ama kasa ve psu öyle değil, bu ikili de f/p olarak gayet güzel...

Harddiski de dediğim gibi Seagate ile değiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Aynen

Ram her zaman alınır, eklenir vs. ama kasa ve psu öyle değil, bu ikili de f/p olarak gayet güzel...

Hocam seagate'e karşı önyargım var daha önce arkadaşımda sorun yaratmıştı (takılmalar vs.) şimdi alıp da içime kurt düşürmeyeyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Aynen

Hocam seagate'e karşı önyargım var daha önce arkadaşımda sorun yaratmıştı (takılmalar vs.) şimdi alıp da içime kurt düşürmeyeyim

Alıntıları Göster
    Sabit Disk, Ekran Kartı ve Kasa (+psu) değiştirildi. Önerileriniz, tavsiyeleriniz ve bilgilendirmeleriniz için teşekkürler üstadlar.

• quote:

Sabit Disk, Ekran Kartı ve Kasa (+psu) değiştirildi. Önerileriniz, tavsiyeleriniz ve bilgilendirmeleriniz için teşekkürler üstadlar.

Alıntıları Göster
    Kasanın son halini paylasirsan sonra okuyacaklara da yol gostermis olursun
  • quote:

İlk mesajı düzenledim hocam
  • quote:

quote:

İlk mesajı düzenledim hocam

Güzel olmuş ellerine sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.