Şimdi Ara

140mm Fan Tablosu. 140mm fan arayanlar için.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube ta takip ettiğim bir kanaldan topladığım verilerle hazırlamış olduğum tabloyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Çünkü bende fan arayışındayım şu sıralar. YouTube kanalının ismi CoolingTechnique. İtalyan merkezli kanal. Çok detaylı fan incelemesi yapıyorlar. Statik baskı, ses, cfm testleri yapıyorlar. Bende hepsini tek bir tabloda topladım. Bu tabloyu internete sıralanabilir bir şekilde aktarmaya çalışacağım.

140mm Fan Tablosu. 140mm fan arayanlar için.

-
    En sessizden başlayarak sıralanmış bir şekilde. Burdan bakabilirsiniz.https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ts42OKw_wwHrOS_4Zwm-kig2cuajm2EDoWoncmeUS9o/edit?usp=sharing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 7 Mart 2017; 1:38:25 >

• tablo baya karısık siz bır sonuca varabıldınız mı
  • 2 adet Thermalright TR-TY147A siparişi verdim. 65cfm 17db.
  • Siparişi iptal edip bunu aldım. Kendimi beyaz renkle sabitlemeyim şimdi. İstediğim renge geçerim :D.
    https://www.amazon.de/gp/product/B014HXS16K/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: majesthion

Siparişi iptal edip bunu aldım. Kendimi beyaz renkle sabitlemeyim şimdi. İstediğim renge geçerim :D.
    https://www.amazon.de/gp/product/B014HXS16K/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Hocam fanlardan memnun musunuz ? Bende almayı düşünüyorum ancak kullanan birini bulmak zor fikir sahibi olmak için. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben memnunum. Hani aşırı derece cfm manyağı bi fan değil belki ama gerçekten baya sessiz çalışıyor. RGB Led olayı güzel. Tek sıkıntı yazılım ile değil switch ile renk değiştirebiliyorsun. Speedfan uygulaması ile istersen fanın devrini ayarlayabiliyorsun. Bu paraya alınabilecek en iyi rgb fan diye aldım. RGB olayını da kendimi 1 tane renk ile sınırlandırmak istemediğim için aldım. Anakartı falanda RGB seçicem. Amd 1700 alıcam. Onun kendi fanıda rgb. Kafama göre istediğim renk takılıcam artık öyle bir plan var yani :D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 24 Mart 2017; 0:2:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU için 12cm Fan
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: majesthion

Hocam ben memnunum. Hani aşırı derece cfm manyağı bi fan değil belki ama gerçekten baya sessiz çalışıyor. RGB Led olayı güzel. Tek sıkıntı yazılım ile değil switch ile renk değiştirebiliyorsun. Speedfan uygulaması ile istersen fanın devrini ayarlayabiliyorsun. Bu paraya alınabilecek en iyi rgb fan diye aldım. RGB olayını da kendimi 1 tane renk ile sınırlandırmak istemediğim için aldım. Anakartı falanda RGB seçicem. Amd 1700 alıcam. Onun kendi fanıda rgb. Kafama göre istediğim renk takılıcam artık öyle bir plan var yani :D.

Hayaller güzel hocam :) umarım hayatınıza da yansır. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Bugün uzun uzun inceleme videoları, kullanıcı yorumları vs vs takip ettim. Sonuç olarak kendim test etmeden net bir sonuca varamayacağımı anladım :) ki kontrolcü olayı gerçekten hiç hoş olmamış. Sırf o yüzden kontrolsüz şekilde tek tek alacağım artık kendi kendilerini ayarlasınlar :)

• Kontrol olayı premium modelinde software ile yapılıyor ama işte fiyatı çok tuzlu. Neredeyse iki katı diyebilirim. Ama ben bunuda sevdim geçen gün kırmızıya yakın bi tonda turuncu kullanıyordum bugün değiştirdim açık mavi yaptım. Renk modu var işte basıyorsun 256 renk tonu arasında geziniyor beğendiğin zaman 1 kere daha basıyorsun o renk kalıyor hep. Play/Pause olayı yani. Telefonu satmamış olsaydım 1 tane fotoğraf gönderirdim. Thermaltake Core P3 Snow ile baya iyi duruyor. Kasa komple açık olmasına rağmen ses rahatsız etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 24 Mart 2017; 18:53:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.