g.o |
14200TL vererek leptop aldım (2. sayfa)
-
-
Dalgami geciyon o kart hicbir is gormez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen kanka ya lol açarım diodum onu da açmaz napalım counter1.6 falan oynwrız sağlık olsun
iş görür ama f/p oranı oldukça düşük.
aynı fiyata çok daha iyi ürünler alınabilirdi
ya da bu ürüne denk daha bir şeyler 10 bine alınabilirdi
-
Mesela hocam atabilir misiniz rica etsem.
Keza bu üründen bile son 2 tane kalmıştı alırken.
Atın daha iyi alternatifler bakayım rica ediyorum
Bir de ekonomi kötü diyorlar 14 bine laptop alanın 15 binlik telefonu da vardır 15 binlik dizüstüsü de vardır kapısında da 500 binlik aracı vardır. Dolar 15 iken bile hala ürün kalmamışsa stoklarda (arkadaş da söylemiş son 2 adet kalmış) ekonomi kötü diyemez kimse
-
valla hocam ben memurum. Kendi paramla aldım her şeyimi o kadar afaki olmasa da var çok şükür evim dışında her şeyim 😄
ama dediğinize katılıyorum. Bu bilgisayar değil kaç tane 15 binlik bilgisayarın stoklardan tek tek gittiğini satıldığını ilandan kaldırıldığını takip ettim bilemezsiniz.
cok para ya. ayrıca 3050 ekran kartı var ancak 3000 jenerasyonun en alt seviyesi. ayrıca laptopda ki 3000 serisi masa üstü pc lerde bi alt 2000 serisinin performansını almakla eş değer. yani sizin kart masaüstü bir bilgisayarın grafik olarak yarıştırılırsa 2050 260 civarlarında. yani böbürlencek bişey yok. 1 sene anca götürür o laptop.
-
3050 git arastır bakayım o giriş seviyesi 1650nin gerisinde kalıyor ve böyle bir sisteme 14200 vererek gurur duyuyorsun kendinle
-
Yov he hepiniz bilgisayar mühendisisiniz anlıyorum
Üç hafta önce gaming; klavye, mouse, kulaklık aldım. Dün meraktan aynı satıcıdaki fiyatlarına baktım kulaklık tamamen bedavaya gelmiş. O yüzden zaman kaybetmeden ne lazımsa alacaksın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun için masaüstü daha iyi bence, oyun laptoplari genelde hantal ve kaba oluyor taşınması zor oluyor, onun dışında 14bin bugünlerde bir şey değil 3050 den fazlasını zaten alamazsın o paraya 1080p de açamayacağı oyun olmaz yinede hayırlı olsun.
adam sallıyo yeni fiyatlardan haberi yoktur 2 yıl öncenin laptop fiyatları aklındadır, bende dün kontrol ettim 2018de 17 inç güzel laptopu 3.500 e almıştım şimdi 17 inç 8 binden aşağı yok mk
-
1000 dolar fazla o laptopa ederi 750 dolar. 1000 dolar fiyata en az 3060 olmaliydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 15 Aralık 2021; 13:17:46 >
Valla arkadaşlar siz fiyatların farkında mısınız?
ben ocak ayında 1060ti 9rd i7 8gb ram 500gbssd msi gf65thin 11 k verdim gene iyi almışsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1660ti’lı laptobumu 11000e satıyorum, ilgilenen varsa 3050den daha iyidir :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3050yi tüm ekran kartları tokatlar hocam en gereksiz üretim
-
herkes ekran kartını yerin dibine sokmuş, ama tepkiler öyle düzeyde ki sanki eleştiriler rtx 3050'ye değil gt710'a falan yapılıyor. ciddiye alma ekran kartın ortalama- ortalama üstü, zaten masaüstüne takılan kocaman ekran kartlarıyla niye kıyas tutulsun laptop bu. technopat'a danış burası böyle konular için rezalet ya utanıyorum yorumları okudukça
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 15 Aralık 2021; 14:15:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X