Şimdi Ara

1430TL SIFIR KUTULU LENOVO ZUK Z2 PRO 6GB RAM 128GB ROM SIFIR 150K+ ANTUTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 1430TL SIFIR KUTULU LENOVO ZUK Z2 PRO 6GB RAM 128GB ROM SIFIR 150K+ ANTUTU
    Merhaba,

ÜRÜN KUTULU VE KUTU İÇERİĞİ EKSİKSİZDİR.

Beyaz / Gold Renk.

1430TL

0507 180 03 70 WhatsApp ile iletişim kurun, yoğunluktan dolayı buraya bakamıyorum.

Arkadaşlar öncelikle cihaz 800MHz (20 BAND) dahil Türkiye'de ki bütün şebekelerle uyumludur.

6GB Ram, 128GB Rom modelidir.

Cihaz içerisinde %80 Türkçe yazılım mevcuttur.

Aynı telefondan kendim de kullanmaktayım, Lenovo'da çalışıyorum, Firma dan arkadaşım getirdi.

ZUK / Lenovo - Motorola Mobility alt markasıdır.

İstanbul elden veya önce nakit sonra teslimat şeklinde alışveriş yapılacaktır.

Farkı ödeyene get açılır.

Kayıt alıcıya aittir.

Fotoğraf temsilidir.

İnceleme videosu bana aittir, kendim de aynı cihazdan kullanıyorum.https://www.youtube.com/watch?v=sq_4q2orqwg&t=1396s

NETWORK
    GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
    CDMA 800
    HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
    TD-SCDMA
    LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)
    HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A (2CA) Cat6 300/50 Mbps
    Yes
    Yes
    LAUNCH 2016, April
    Available. Released 2016, June
    BODY 145.4 x 70.5 x 7.5 mm (5.72 x 2.78 x 0.30 in)
    145 g (5.11 oz)
    Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
    DISPLAY Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
    5.2 inches (~72.7% screen-to-body ratio)
    1080 x 1920 pixels (~424 ppi pixel density)
    Yes
    Corning Gorilla Glass (unspecified version)
    - ZUI 2.5.3
    PLATFORM Android OS, v6.0.1 (Marshmallow), upgradable to v7.0 (Nougat)
    Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820
    Quad-core (2x2.15 GHz Kryo & 2x1.6 GHz Kryo)
    Adreno 530
    MEMORY No
    64 GB, 4 GB RAM or 128 GB, 6 GB RAM
    CAMERA 13 MP, f/1.8, OIS, phase detection autofocus, dual-LED (dual tone) flash
    1.34 µm pixel size, geo-tagging, touch focus, face/smile detection, panorama, HDR
    2160p@30fps
    8 MP, f/2.0, 1.4 µm pixel size, 1080p
    SOUND Vibration; MP3, WAV ringtones
    Yes
    Yes
    - Active noise cancellation with dedicated mic
    COMMS Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot
    v4.1, A2DP, LE
    Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS
    No
    v3.1, Type-C reversible connector
    FEATURES Fingerprint (front-mounted), accelerometer, gyro, proximity, compass, heart rate, altimeter
    SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM
    HTML5
    No
    - Fast battery charging: 83% in 30 min (Quick Charge 3.0)
    - MP4/H.264 player
    - MP3/WAV/eAAC+/Flac player
    - Photo/video editor
    - Document viewer
    BATTERY Non-removable Li-Ion 3100 mAh battery
    MISC Titanium Black, Ceramic White

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1430 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Küçükçekmece Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• imei versek attirabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu yazdıklarımı ilanı baltalamak icin yazmıyorum öncelikle bunu belirtiyim.

Satıcı sattıgın malın arkasında durmuyor , ve üslubuda cok bozuk.

yaşıycanız en kücük bi sıkıntıda yarı yolda kalırsınız bilginiz olsun.

nedenini cok merak eden olursa kısa bi yazışmamız oldu kendisiyle paylaşabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulgar84

Arkadaşlar bu yazdıklarımı ilanı baltalamak icin yazmıyorum öncelikle bunu belirtiyim.

Satıcı sattıgın malın arkasında durmuyor , ve üslubuda cok bozuk.

yaşıycanız en kücük bi sıkıntıda yarı yolda kalırsınız bilginiz olsun.

nedenini cok merak eden olursa kısa bi yazışmamız oldu kendisiyle paylaşabilirim.

Prodavach ile benim aramda yaşanan sorundan sanane? Yok ürün 315 USD falan, yok benim kapıma hayatımda görmediğim kadar cihazı yığarmışsınız falan?

Madem öyle kendi cihazınızı kendiniz alın, ben size cihaz satmıyorum. Forumda tanıyanlar tanıyor beni.

Prodavach dediğim adam da daha 2 günlük yeni üye ve referansı falan yok. [8D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bulgar84

quote:

Orijinalden alıntı: diemcizone

Sana mı soracağım neyi nasıl satacağımı?

kullanılmış cihaza vereceğin cihaza cihaz alacaktın onu da yok 315 USD yok calismazsa almam haberin olsun falan. Ayrıca madem kefilsin, neden sen yazmadın? Bana 2 günlük üye daha referansı bile yok gelip deneyip alacak zaten. Yok rom at, yok su para zaten falan. Ben de bu tip insanlara satis yapmiyorum. Rom falan atmayi bilmiyorsunuz madem bu tarz cihaz alip saticinin da basini agritmayın.

Muhattabim sen degilsin, konu ile en ufak ilgin ve alakan yok. İnsanları karalamayın. Ayni cihazı ben de kullanıyorum, Youtube de incelemem var.

Ürünü almak isteyen arkadaslar gelip inceler ve almak isterlerse alırlar.

Rom atmıyorum, İmei atmıyorum.

50₺ Karsiliginda İmei ve Rom destegi sagliyorum.

prodavach benim yakınımdır ve lise ögrencisidir kendisi , telefondan pek anlamaz ve benden rica etti.
    abi telefon turkiyede satılmıyor garantisi yok iyice bi incelemek lazım bi hallediver su işimi falan dedi buna istinaden ben konuya dahil oldun.

cihaz kullanılmısta olsa sorunsuz ise vuruk cizik yoksa alınır. ama sen bi satıcı olarak üslubuna dikkat et bence.

sana pm'dede söyledim , moke denen bi sürümü var u-touch calısmıyor farklı rom oldugu için ve bu yüzden orjinal romlu istedim senden

sunuda belirtiyim inceleme videolarının hepsi hikaye. gir forum sitelerine kullanıcı yorum ve sorunlarını oku ondan sonra gel tartısalım

farklı romlar ile yasanan sorunların baslıcaları

1 - play store indirme sorunu
    2 - wifi baglantı sorunu
    3 - u-touch sorunu

bunları iyice arastırıp bilgi edinmesem sana zaten orjinal romunu yukle demezdim.

bu telefonu alırkende çindeki satıcı sana soruyor türkce rom atalımmı diye , sen alıcının hangi rom ile kullanacagına karar veremezsin.
    ben orjinal rom istiyorsam bunun için bana yardım etmek zorundasın ve bunun içinde bi ücret talep edemezsin.

ha illa ben alıcının 50 lirasını almak istiyorum diyorsan. sana daha kolay bi yöntem söyliyim
    alırsın orjinal romlu halde , türkce rom atılır 50 lira dersin o zaman daha mantıklı olur. sonucta bölgesel üretilen bi telefon ve firmanın güncel bir turkce rom'u yok.

Ben kendi fikrimi söylüyorum. alıcı her türlü konuda magdur olacak. almak isteyen arkadaslar bu konuya dikkat etmeli.

satıcı dedigin linkteki gibi olur , sattıgı mal için sonuna kadar yardımcı olur ve arkasında duru.

https://forum.donanimhaber.com/lenovo-zuk-z2-pro-6gb-ram-sd-820-sifir-kutulu--121699984

seninle tartısmamız bu kadardı ve bitti.

herkese iyi forumnlar

1. +200TL Fark ile yazılım da atarım, imei tamiri de yaparım sen hiç merak etme, gönderdiğin kişinin ilanı ile anlaştığımız fiyat arasında fark var.
    2. Yeni kullanıcı ile referanslı kullanıcıya yaklaşım her zaman farklı olur, yeni kullanıcı zaten yıllardır forumda satış yapan, referansı olan, belli sayıda mesajı ve arkadaş çevresi olan kişiye saçma sapan sorular soramaz, yok şurada bu fiyat burada bu fiyat diyemez.
    Ben sana iyilik yaptım, kullanılmış bozuk cihaza az kalsın veriyordun o parayı, ben sana sıfır kutulu tertemiz cihaz verecektim fakat sen o yaklaşımınla kaybettin. :)
    3. Bu attığın link'de ürün satan arkadaş "Üzerinde resmi Türkçe Global güncelleme alan yazılım yüklü" ibaresini belirtmiş, bu yanlış.
    Bu cihazın Global yazılımında yalnız İngilizce ve Çince dilleri mevcut.
    4. Attığın link'de satıcı şunu belirtmiş "Full türkçe" Hayır kardeşim, %100 Türkçe değil. (MoreLocale ile ortalama %30-80 arası türkçe oluyor)
    LeEco'da kullandım, Zuk'da kullandım, bu iki marka için de bu söylediklerim geçerli.
    5. Ben ailecek ZUK serisi kullanıyorum, Z2'de var, Pro'da var.
    Burada millete çamur atma, zeytin yağı gibi de üste çıkmaya çalışma.
    6. Cihaz içerisinde Cyanogen yada Mokee gibi başka geliştiricilerin yaptığı özel rom yüklü olsa zaten belirtirim, ilk defa cihaz satmıyorum.
    Lütfen daha fazla satışı baltalama, kendin de biliyorsun ya bu işleri git yurt dışından 315 USD olarak istediğin romu yükletip al, kendi romunu, kendi imeini kendin hallet kullan.
    Tabi senin aldığın cihaz 1 ayda gelir mi? gelirse gümrükten geçer mi?
    İstediğin kadar ürünü 5 günde sana yollayabilirim, ama malesef Türkçe yazılım ile geliyor ve satıcıya ya Türkçe rom yüklemeden yolla deme şansım olmuyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.