Şimdi Ara

144 hz monitore ihtiyacim var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben online oyun oynamiyorum.
    Cs go vs hikaye benim icin.
    Sadece oyunumu acar oynarim, oyunda fps drop olmasin yeterli.

Hic bir zaman da oyle 3000 liralik kartlar da alamayacagim gtx 970 seviyesinde falan kart alabilirim anca.

Herkes 144 hz sart falan demis de, cidden sart mi? Gtx 960 kullanuyorum, 144 fps gordugum oyun yok zaten, 60 fps falan oynatiyor anca. Gtx 970 seviyesi kart alsam ayarlari arttirdiktan sonra gene benzeri fps alacagim.

Benim 144 hz monitore ihtiyacim olacak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu durumda cevabı sen vermişsin zaten :)

yanlış anlama sadece durumu özetlersek;
    - çok oyun delisi değilim, aşırı sorgulamıyorum küçük farkları, fps vs oynamam
    - çok fazla para ayırmak istemiyorum bilgisayar donanımına
    - 144 hz monitor için gerekli fps yi alacak bir makineye de sahip değilim

ozaman bence ihtiyacın olmadığı çok açık :) bana sorarsan şartlar bu ise şu philipsin bir ara fiyat performans ürünü olan 273elh gibi ikinci elde 500-600 tl lik bir monitor (75 hz e overclock edilerek) geliyor aklıma.

selamlar.
  • KG K kullanıcısına yanıt
    Zaten bu ulkede kac tane kart 1080p de 144 fpsye yakın veriyor ki, daha dogrusu bu ulkede kac kiside boyle bir sistem var da beklenti bu? Herhalde herkes cs:go oynuyor. 75 hz overclocka musait bir sey bakacagim evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: KG

Hocam bu durumda cevabı sen vermişsin zaten :)

yanlış anlama sadece durumu özetlersek;
    - çok oyun delisi değilim, aşırı sorgulamıyorum küçük farkları, fps vs oynamam
    - çok fazla para ayırmak istemiyorum bilgisayar donanımına
    - 144 hz monitor için gerekli fps yi alacak bir makineye de sahip değilim

ozaman bence ihtiyacın olmadığı çok açık :) bana sorarsan şartlar bu ise şu philipsin bir ara fiyat performans ürünü olan 273elh gibi ikinci elde 500-600 tl lik bir monitor (75 hz e overclock edilerek) geliyor aklıma.

selamlar.

+1

• r9 390x crossfire yapmış adamlar, gtada 4 k birde msaa2 de 30 fps zor alıyor.
    tüm ayarlar ultrada bile değil.

https://www.youtube.com/watch?v=laPWwvkuN70
    9. dakikadan itibaren bakın msaa x2 de. msaa x8 falan olsa 15 fps zor alırdı heralde.

böyle bir pc nerden baksan 10.000 tl yi aşıyor ve 10.000 tl ye alınabilecek bir pc gta5 ultrada kasarak oynatıyor.

işte buna göre ne yaparsanız yapın performanstan çok monitör alırken ölü pixel falan olmamasına özen gösterin. çünkü bu ülkede alabileceğiniz bilgisayarlar ile istediğiniz performansı alamayacaksınız... istediğiniz performansı alamacağınız gibi bari aldığınız ürün defolu çıkmasın. bırakın 144 hz yi. ölü pixelsiz, yada arkada sağlam 3-5 çıkışı olan monitör almaya bakın.

4K 4K 4K diyenler bakın 4k doğru dürüst kanal olmadığı gibi 1 k bile yok. topu topu 20 tane kanal görüyorum tvde Hd olarak.

• hocam 60hz monitor gözünüzü yormuyorsa, uzun saatler sonra bilgisayardan göz yorgunluğu ve baş ağrısıyla kalkmıyorsanız, gtx 970 ve türei bir kartınız yoksa tabiki 144 hz gereksiz olur.

ama şu bi gerçekki iyi bir kartla 144 hz in akıcılığı çok başka...gerçekten bambaşka
  • AthabaskA kullanıcısına yanıt
    Gelecek seneye dogru o seviye bir kart alacagim, yeni mimariyi cok ovuyorlar bekliyorum. Ancak gene de ben oyunlari en yuksek ayarlarda oynuyorum.
    Online oyun oynamiyorum, gene 144 hz bana bir sey kazandiracak mi ki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.