Merhaba arkadaşlar, Macbook pro kullanıcısıyım. Oyun oynamıyorum. Film ve yazılım işleri için monitör arayışına girdim. Daha önce ofiste düşük hz ve çözünürlükte monitör kullandım. Şu an hd ve üstü hangi monitörü alırsam bana çok iyi gelicektir biliyorum. Monitör fiyatları da baya yüksek olduğu için almışken iyi birşey almak istiyorum. Hem macbook görüntüsüne yakın olsun, hem göz yormasın istiyorum. Günün büyük çoğunluğunu işim gereği bilgisayar karşısında geçiriyorum. Araştırmalarım sonucunda 2k 27 inc IPS panel monitör almam gerektiği. ( ofisde kullandığım monitörde IPS panel idi) Şu ana kadar 3 monitör bulabildim. https://www.epey.com/monitor/karsilastir/883322-890952-907303/viewsonic-vx2780j-2k_asus-tuf-gaming-vg27aq3a_msi-g274qpf/ Bu monitörlerden beklentim hem 2k görüntü olsun hem 100 üstü hz e sahip olsun ve pivot ekran olarak da kullanabileyim. Macbook kullandığım için type-c girişi olması + bir özellik olacaktır. Hub kullandığım için HDMI port kullanıyorum sanırım max 120 hz destekliyor kullandığım hub. Emin değilim. Çoğu monitörde ışık sızması, ölü pixel vs yorumları gördüm. Çok anlamam aldığımda internet üzerinden bulabildiğim testleri yapabilirim ancak ondada geçerse sorun yok derim :) Bu nedenle linkde verdiğim monitör içerisinden veya tavsiye edebileceğiniz farklı bir monitör olursa değerlendirmek isterim. |
Bildirim