Şimdi Ara

144 hz monitörüm 110 hz olarak gözüküyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi akşamlar iyi forumlar. ryzen 5 5600x işlemcim, rx6600 ekran kartım ve GamePower GPR27C1MS144 monitörüm var. daha önce hiç dikkatimi çekmemişti ancak geçen hafta ekran kartı ayarımda ve windows ayarımda 144 hz yazmasına rağmen, monitörümün bilgi kısmında 110 hz yazıyor. bilgisayarım üzerinden 144 hz yi 60 hz olarak ayarlıyorum ancak hala 110 hz de kalıyor. dp kablo ile kullanıyordum ancak kablonun kalitesibden olabileceğini söyledi arkadaşlarım. Paugge ENTDP1420 marka kabloyu önerdi herkes onu aldım ancak değişen birşey olmadı. win 11 kullanıyorum, çoğu kişi ondan olabileceğini söyledi sırasıyla win 10 ve win 7 denedim ancak yine değişmedi. en son arkadaşımın gtx 1080 ti ekran kartıyla denedim ancak yine değişen birşey olmadı. bunun nedeni ne olabilir bilgisi olan varmıdır acaba?

• GodOfRally kullanıcısına yanıt
    Monitörünüzün base frekansı 110hzdir 144e OC ile çıkıyordur sistemde ve amd driverinda ekran kısmında 144 yazıyorsa 144dür ama siz yine de isterseniz gamepower servisini arayarak bilgi alabilirsiniz hem de içiniz rahatlamış olur
  • Teslanınyeğeni kullanıcısına yanıt

üstadım kusura bakmayın geç yazıyorum 2 gün zarfında gamepower ve ekrankartımın servisleri ile görüştüm. gamepower bir cevap veremezken ekran kartımın garantisi ne yazıyorsa onu görebilirsiniz dedi. kafamın takılmasına sebep olan diğer monitörüm (o da gamepower) 165 hz ve direk veriyor olması. şuan denemelerime göre bilgisayarım üzerinden hz ayarladığımda 100 hz yaptığımda 110 hz, 120 hz yaptığımda 114hz yapıyor olmasıydı. sanırım dediğiniz gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.