Şimdi Ara

1440x900 monitör BIOS'a girerken out of range

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski bir monitörüm var, çözünürlüğü 1440x900, 59Hz olarak gözüküyor ve BIOS'a girmeye çalışırken monitörümde out of range 67.5KHz / 60Hz uyarısı çıkıyor. Mecburen televizyondan girmek zorunda kalıyorum. BIOS'un varsayılan çözünürlüğünü değiştirme gibi bir imkanımız var mıdır bunun çözümü için ?

• TV'ye bağlayarak sorunu çözüyorsun aslında. Bios da öyle sık gireceğin yer değil ki. Yılda belki bir kez işin olur orayla veya hiç.

• samtiger kullanıcısına yanıt

Hocam sorun şurada, zaten TV'ye bağlayarak çözüyorum deyip bu uğraşa girmek istemiyorum, bir yolu varsa büyük kolaylık olur çünkü bios'a yılda bir defa da girsem 15-20 kg bir kasayı TV'ye taşıyıp, daha sonra klavye, mouse'u ve güç kablolarını taşımak ve hdmi kablosunu bulmak uğraştırıcı oluyor.

• hocam yabancı ve türk sitelerine baktım bu sorunu yaşayanlar VGA to Hdmi kablosu ile çözmüşler.

Nasıl yani hocam anlamadım, monitörüm zaten VGA çıkışlı olduğu ve ekran kartımda vga çıkışı olmadığı için vga to hdmi kullanıyorum.

• VGA dönüştürücü olacak hocam. Yani TV'ye hdmi ile bağladığın gibi monitöre de hdmi ile bağlayacaksın. VGA'yı hdmi'e çevirmek.

çözenler böyle çözmüş.

Zaten mecburi olarak vga to hdmi kullanıyorum hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.