|
Windows 11’e geçince İşlemci sıcaklığı
|
Windows 11’e geçince Cpu sıcaklığı
|
1440x900 monitör BIOS'a girerken out of range
Eski bir monitörüm var, çözünürlüğü 1440x900, 59Hz olarak gözüküyor ve BIOS'a girmeye çalışırken monitörümde out of range 67.5KHz / 60Hz uyarısı çıkıyor. Mecburen televizyondan girmek zorunda kalıyorum. BIOS'un varsayılan çözünürlüğünü değiştirme gibi bir imkanımız var mıdır bunun çözümü için ?
iPhone 16 çıkınca 15 fiyatları
16 pro için bekleyeyim diyordum ama sanırım 15 proya göre biraz daha fiyat farkı veremeyeceğim şuan, 16'lar çıkınca 15 pro'ların yurtdışı fiyatları ülkemizde düşer mi tahmini bir bilgisi olan var mı
Çin yurt dışı 15 Pro mu 16 Pro mu?
Çin versiyonu olan çift simli 15 Pro almayı düşünüyorum ama 2 sorum var.
Ani bir kararla telefonumu sattım şu an 4S kullanıyorum ve yurt dışı 15 Pro düşünüyordum ama forumda bir arkadaş Çin versiyonunun 4+4 ay süresi bitince Wi-Fi üzerinden başka bir IPhone'dan aramaların aktarılamadığını yazmış, bu doğru mu, sesli FaceTime dışında böyle bir eksisi var mı?
Ve aradaki fiyat farkının da çok olmayacağını öngörürsek, birkaç ay daha bekleyip 16 Pro almak daha mı mantıklı?
NetGSM Kullananlar
3 tane hattımı NetGSM'e geçireceğim sim kartların gelmesini bekliyorum ama hala kararsızım, Öncelikle Ankara'da olup çekimini operatörü deneyenler var mı içimizde, çekim gücü sanırım Turkcell ile aynıymış, Facetime vs henüz çalışmıyor mu, internet çekiminde problemler ve kopmalar yaşandığını söyleyenler var devam ediyor mu ve volte yokmuş sanırım ses kalitesinde bariz düşüş oluyor mu
Ryzen Stok Fan Termal Macun
|
8x2 Ram
|
8x2 Ram Tavsiye
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 130
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 11.351 (Bu ay: 180)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware