Çin versiyonu olan çift simli 15 Pro almayı düşünüyorum ama 2 sorum var. Ani bir kararla telefonumu sattım şu an 4S kullanıyorum ve yurt dışı 15 Pro düşünüyordum ama forumda bir arkadaş Çin versiyonunun 4+4 ay süresi bitince Wi-Fi üzerinden başka bir IPhone'dan aramaların aktarılamadığını yazmış, bu doğru mu, sesli FaceTime dışında böyle bir eksisi var mı? Ve aradaki fiyat farkının da çok olmayacağını öngörürsek, birkaç ay daha bekleyip 16 Pro almak daha mı mantıklı? |
Çin yurt dışı 15 Pro mu 16 Pro mu?
-
-
Çift fiziksel simli cihazların çok çabuk anakart arızası verdiğini duydum ne kadar doğrudur bilemem. Siz yine de net bilgisi olanlara sorarak alın. Bana kalırsa 1 fiziksel 1 E-sim modelini tercih ederseniz daha iyi olur. -
16 pro derim tek gcerim -
Hocam netgsm kullanıyorum sim kart almak zaten ücretli + kargo ücreti ödüyoruz hem de 4 ayda bir e sim'e geçip tekrar sim'e çevirmek de uğraştırıcı olur cihaz zaten yurtdışı, bıktırır diye düşünmüştüm ben de.
Bahsettiğiniz konuyu bi araştırayım teşekkür ederim, forumda da bilgisi olan varsa bekliyorum.
-
Rica ederim hocam dediğim gibi net bilgim yok benimki bir duyum sadece. Siz daha iyi bilenlere sorup net bilgiyi alırsınız. Netgsm tercih etmişsiniz ama sistemleri henüz tam oturmadığı için ben kullanmanızı tavsiye etmem. 1 fiziksel 1 E-simli alsanız bile ücretsiz bir şekilde Turkcell'e geçiş yapabilirsiniz. Turkcell'de direkt web sitesi üzerinden e devlet onayı ile e-sim olarak hattınızı ücretsiz taşıyabiliyorsunuz. Eğer anakart arızası durumu doğruysa dediğim şekilde Turkcell'in e-simine ücretsiz geçiş yapabilirsiniz. Böylece eğer taahhütünüz yoksa 4 ay fiziksel simle Netgsm diğer 4 ay ise e-simle Turkcell kullanmış olacaksınız. -
Bu arada 16 pro tavsiye ederim yurtdışı alınca çok fazla bir fark olmuyor. Burada iki katı fiyatla satıldığı için fiyatlar arşa çıkıyor. Çıkmasına şunun şurasında ne kaldı ki zaten bari almışken en iyisini alın. -
yeni modelin çıkmasına bu kadar az zaman kalmışken beklemek çok daha mantıklıdır
-
Bende 2 hafta önce s23 ultra cihazımı sattım yd 15 pro max almak için ama 2 ay daha bekleyim 16 pro almak daha mantıklı geldi 15 pro max 1200 dolar civarı suan 16 pro da 1200 civarına çıksa beklemek mantıklı gibi görünüyor.
-
Hocam çekim konusunda vs sıkıntı yok da tek sorumu volte yok ses kalitesi çok aşağılarda anlaşılmaz seviyede kalıyor ama pek gsm araması kullanmıyorum o yüzden en makul fiyatta olan bu operatörü tercih ettim, çift sim düşünme sebeplerimden biri de son 4 ay kullanacağım telefona sim takacak olmam, yılda 2 veya 3 kere sim- e sim geçişleri yorar biraz bu çift simli cihazların sorun duyumu kararsız bıraktı bir tek veya 16’da karar kılarsam inşallah 16’da da bu sorun olmaz
-
2 tane yd iphone alip 8 ay biri 8 ay diğeri şeklinde kullanmayı düşünüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X