Şimdi Ara

1445 TL(kargo ve gümrük vergisi DAHİL) PlayStation 4 Slim 1TB Console - Marvel's Spider-Man Bundle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1445 TL(kargo ve gümrük vergisi DAHİL) PlayStation 4 Slim 1TB Console - Marvel's Spider-Man Bundle
    https://www.amazon.com/PlayStation-Slim-1TB-Console-Spider-Man-4/dp/B07HHW8C4V/
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    TR fiyatı:
    https://www.hepsisony.com/
    SONY CENTER - Türkiye'nin İlk Sony Center Merkezi - Sony Premium Seller - Hepsisony.com
    https://www.hepsisony.com/playstation-4-slim-1tb-siyah-spider-man

• Merhaba, siz alabildiniz mi bu ürünü? Almaya çalıştım ama bu ürün Türkiyeye kargolanmıyor uyarısı aldım.

Edit: Evet yine dendim bu sefer oldu, kredi kartıyla aldım limiti 500 lira ama banka manuel olarak ödeyebilirsiniz dedi bakalım ne olacak bilgilendiricem herkesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Admiralkheir -- 19 Kasım 2018; 17:44:52 >
  • Admiralkheir kullanıcısına yanıt
    Amazon ücreti çekemezse iptal eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Amazon ücreti çekemezse iptal eder
    Amazon 3d secure destekliyor mu? US amazon.
    Ben 3d hiç kullanmadım.

• hangi satıcıdan almalıyız?
  • kredi kartı sorun çıkarıyor. banka sorun yok diyor. sanırım bu black friday benim için yalan olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Admiralkheir

Amazon 3d secure destekliyor mu? US amazon.

Alıntıları Göster
    Hayır desteklemez.
  • quote:

kredi kartı sorun çıkarıyor. banka sorun yok diyor. sanırım bu black friday benim için yalan olacak.
    Ben kredi kartıyla aldım galiba, yani kartınızdan şu kadar $ işlem yapılmıştır mesajı geldi ama daha transactionsta para çekildi göremiyorum amazonda, heralde provizyona düştü daha.
    Evet ücret çekilmiş ekstreye yansıyınca fiyat değişebilir. Ama amazon alacağını almış

• suan spider man bundle amazon satıcısı olarak kalmamış görünüyor farklı satıcılarda var
  • quote:

Evet ücret çekilmiş ekstreye yansıyınca fiyat değişebilir. Ama amazon alacağını almış
    Oh çok güzel şimdi türkiyeye gelmesi kaldı sorunsuzca :) bakalım neler olacak bu başlığa yazarım
  • Fiyat yükselmiş sanırım
  • 272$ ödemiştim 3 ay oldu alalı ps4'ü 2 hafta önce 40$ geri iade ettiler 232 dolara yani bugünün kuruyla 1210 tl'ye geldi ps4. allah amazon us den razı olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Admiralkheir

272$ ödemiştim 3 ay oldu alalı ps4'ü 2 hafta önce 40$ geri iade ettiler 232 dolara yani bugünün kuruyla 1210 tl'ye geldi ps4. allah amazon us den razı olsun :D
    ürün gelişinde her hangi bir sorun yaşanmadı değil mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.