Şimdi Ara

144hz 1.000TL ye Yakin Ankara İçi Monitör Ariyorum İPS Panel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LCD
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 144hz 1.000TL ye Yakin Ankara İçi Monitör Ariyorum İPS Panel

Merhaba Ankara Keçiören'deyim. 144hz Markası AOC- James Donkey - HP - LG Olmak Üzere, Sorunsuz Bir Monitör Ariyorum Cebimi Aşmıcak Bir Kere Alıp Kullanabileceğim Bir Mönitör İhtiyac Fazlası Var İse Veya Paraya İhtiyacı Olanlar Aciliyet'de Olanlar. Yazın Lütfen Ankara İçi Elden Lütfen Cebim'de 1.000 Lira Para Vardır. Ona Göre Lütfen.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Oldu başka bir isteğin varmı acaba saçmalığa bak 1000 TL ye hem ips hemde de 144 hz birde markalari siraliyorsun sen önce 1000 TL ye ekran bulda birde paraya ihtiyacı olan diyorsun umarım kimsenin senin parana ihtiyacı yoktur da ekran vermez sana. Tipik fırsatçı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferhatakdag4545 kullanıcısına yanıt

Elimde ki Bühçeden Dolayi Ben Öğrenciyim. ve İş Bulamıyorum al Satla Geçinen Biriyim. Elimdeki Miktarda Bu

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• mlk006 M kullanıcısına yanıt

Kusura bakma öğrenci olabilirsin ama bu sana fırsatçılık yapma hakkını vermiyor ucuza al pahalıya sat yok öyle bir dünya güzel kardeşim elindeki paraya göre monitör alacaksın o zaman özel ısmarlama monitör almayacaksin bütçene göre monitör bakacaksın güzel kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçem 5000 bende i phone 13 arıyorum satan varsa dönsün 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.