Şimdi Ara

144hz çok fark yaratıyor mu ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 60hzden 75hz ye bile çok farketti bende.144hz nasıl bilmiyorum bende alıcam bu yaz.birde bazı profesyonel oyuncular 144hz varken 120hz kullanıyor.nedenini merak ediyorum bilen var mıdır?
  • Büyük salaklık yaptım 60 hz 1ms monitör alarak para yok dedik 600 buna bayıldık 2 ay daha bekleyip alırdım. Kafamı duvarlara vurasım var o derece yani
  • 500-650 fps alıyorum. 1 hafta önce 144hz e geçtim açıkcası ben bukadar fark olcağını düşünmezdim arkadaşların dediği şekilde anlatmakla olmaz görmen lazım ciddi şekilde oyun oynuyucam diyorsanız 1. Monitör 2. Kulaklık önemli derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Geçen aylarda Gamekstra'da 1050 TL'ye mi ne Asus VG248QE satılıyordu. Peşin fiyat tabii.
  • Yanlış yönlendirme yapmayalım arkadaşlar.

Monitör hiçbir zaman ekran kartının önüne geçemez.
  • Merhaba ben cs go 60 hz de 144 hz görüntü kalitesinde bir fark göremedim mouse kontrol dışında ama BF3 BF4 serilerinde hem görüntü kalitesi daha netleşiyor hemde mouse kontrolu daha akıcı cs go da bildiğim kadariyla 144hz destegi yok olsaydı bf serisi gibi video ayarlarından yapılırdı novid freq144 hz bu komutu yazıyor birçok oyuncu ama işe yaradığını görmedim ben aksini idda eden varsa kanıtlasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benq XL2411 aldım en ucuz olduğu zaman 890 aldım 800 inmesi baya bi sürer 900 lere ininçe yapıştır bence
  • enja kullanıcısına yanıt
    144hz desteği diye bir şey yok ki? Freq'e falan da gerek yok hatta. Kanıt olarak V-Sync'i açtığın zaman ekranın maksimum kaç veriyorsa sen de onu alıyorsun. V-Sync'i kapattığın vakitte de 250-300 fps alabilirsin ama göreceğin yine 144 olur. 60hz'lik monitörüm duruyor hala... Yan yana koyup video çekmeye üşeniyorum görmeden inanmam falan diyorsan illa çekeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likeaboss1905 -- 29 Mart 2016; 18:14:56 >
  • enja kullanıcısına yanıt
    :(

• quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

en ucuzu 1100-1200 lira arası :'( valla şöyle 800 civarına düşse keşke ama yorumlara göre verdiğin paranın karşlığını alıyorsun.

Herkes farkını anlatmis ama pahalı ya bana göre. Benim monitör yaklaşık 10 yıllık 75 hz yazıyor özellik kisminda. Yine 60 dan iyidir

• 1ms 75 hz de alınabilir 500 lira civarı.
  • Born2Kill35 kullanıcısına yanıt
    elimdeki 75hz olsa belki kullanmaya devam edirdem de şimdiye alıyorken üstüne 700 lira daha koyup 144 hz almak daha mantıklı geliyor.
  • 60 hz ve 120 hz arasında bariz fark vardır.Fakat 120 hz ile 144 arasında fark yoktur.Fark var diyen kendini kandırır.Daha geçen seneye kadar bu kadar yaygın değildi 144 hz monitörler.Her sene upgrade edip millete satıyorlar.Şu anda günümüz teknolojisinde 1000 hz monitör yapabilecek teknik alt yapıda mevcut ama işin satış pazarlama politikası yüzünden bu işler kademe kademe gidiyor.
    2 sene sonra 144'lerin yüzüne bakılmayacak.

Fark var mı ? 60 ve 120 arasında var fakat 120 ve 140 arasında yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Escobar -- 30 Mart 2016; 5:18:17 >
  • Pablo Escobar kullanıcısına yanıt
    120 ile 144 arasında fark vardır. 1.5 , 1.6 oynayanlar iyi bilirler.

fps_max 100 komutunu yazmazsan ve dikey senk kapalıysa maksimum 72 fps alabiliyordun oyunda. Ama bu sınır 100 e çekince oyun acayip değişiyordu.

60 ile 75 hz arasında bile bariz fark varken 120 ile 144 arasında fark yoktur demek biraz abes.
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt
    şeyde yanlış bence 60 hzde 60 fpsden sonrası işine yaramaz diyorlar ama csde 60 fpsye kitlediğimde ve 300 fpsye kitlediğimde bariz fark oluyor. bu konular hakkında baya bilgi kirliliği var internette bu işi bilen birileri düzgün bir anlatım yapsa çok iyi olacak valla.
  • https://youtu.be/hjWSRTYV8e0

• frameler arası süre ile alakalı bir durumdan kaynaklanıyor o. 60hz monitor de 60 fps ile 100 fps farkı farkedilir.
  • firatakdag kullanıcısına yanıt
    sisteminiz ne de o kadar fps alıyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.