Şimdi Ara

144Hz İçin Kablo Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitörüm : AOC 24" C24G1 2xHDMI DP VGA 144Hz 1MS Freesync Full HD Curved Gaming Monitör

Ekran Kartım : MSI RX580 ARMOR 8G OC 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

Benim elimde eskiden kalma bir HDMI kablosu var ancak sanırım sadece 60Hz ye kadar destek veriyor ben bu ekran kartı ile en çok kaç Hzye çıkabilirim ve bunun için hangi kabloyu tercih etmem gerek yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.

• Hdmi ve dp dijital sinyal gönderdiği için kablonun onemi %1 bile değildir.

4k destekli 144 hz destegi ve benzeri ibareler yalandır.

Elinizdeki kabloyla 144 hz alabilirsiniz eğerki çok yıpranmış ve hasar almışsa alttaki ucuz kabloyu alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim hocam elimdeki kablo eski ancak hiç kullanılmamış zamanında aldım ama ihtiyacım olan bu değildi bende dursun ilerde kullanırım dedim Hama d-86652 diye bir model var kendi sitesinde 60Hz yazıyor diye dedim acaba 144Hz desteği vermez mi acaba teşekkür edeirm cevap için
  • quote:

Orijinalden alıntı: chamaYKS

Teşekkür ederim hocam elimdeki kablo eski ancak hiç kullanılmamış zamanında aldım ama ihtiyacım olan bu değildi bende dursun ilerde kullanırım dedim Hama d-86652 diye bir model var kendi sitesinde 60Hz yazıyor diye dedim acaba 144Hz desteği vermez mi acaba teşekkür edeirm cevap için
    Yalnız şuna dikkat edin hocam bazı monitörler hdmi ile yalnizca 120 hz e kadar destek veriyor fszlası içi dp kablo lazım.

• Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam internet üzerinden unboxing videoları seyrediyordum kutu içeriği için bir türlü bulamamıştım forumda varmış konu monitörün kutusundan hem hdmı hem dp kablosu çıkıyormuş daha iyi performans için dp kablosunu takmak daha iyi olucaktır herhalde tekrardan teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: chamaYKS

Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam internet üzerinden unboxing videoları seyrediyordum kutu içeriği için bir türlü bulamamıştım forumda varmış konu monitörün kutusundan hem hdmı hem dp kablosu çıkıyormuş daha iyi performans için dp kablosunu takmak daha iyi olucaktır herhalde tekrardan teşekkürler
    Önemli değil hocam evet dp kablosu genellikle 1 adım önde oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    144hz için kablo önerileri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.