Şimdi Ara

M2 SSD İÇİN DÖNÜŞTÜRÜCÜ ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba geçtiğimiz günlerde amazon prime day indirimlerinden WD_Black SN770 1tb'lık modelini aldım. Ancak Gigabyte B75M-D3V anakartımda m2 ssd için yer bulunmamakta. Sizden en yüksek performansı alabileceğim şekilde en iyi dönütürücüyü önermenizi rica ediyorum ben birkaç tane buldum ancak anakartıma uyumlu mu bilmediğim için linkleri aşağıya bırakıyorum.

• Merhaba, öncelikle hayırlı olsun fakat benim tavsiyem dönüştürücü gibi çetrefilli işlerle uğraşmaktansa direkt anakartı değiştirmek hem daha sağlıklı hem de daha uygun fiyatlı olacaktır. Ya da Amazonun iade politikasından faydalanıp anakartınıza uyumlu bir SSD almak daha mantıklı  

• Çıkış arabirimi kadar performans alabilirsiniz.

SN770 bir NVMe M.2

Ürünleri incelemedim, görsellere bakarak yazıyorum...

İlk adaptör NVMe M.2 değil, SATA M.2 için. SN770 ile kullanamazsınız.

İkinicsi PCIe x4 add-in card, NVMe M.2 için.

Üçüncüsü PCIe x4 x8 x16 add-in card demişler ama... emin olun... boşuna x8 veya x16 yuva harcamasın x4 yerine.

En mantıklısı, PCIe x4 bir kart arabirim kullanmak. Neden?

SN770'in arabirimi NVMe (PCIe x4) çünkü.

• Bu anakartla tatmin olmayacaksınız maalesef. İade edip daha uygun fiyata sata ssd alın geçin derim.

• Yanıtlarınız için teşekkürler ben de fiyatı çok uygun olduğu için ve geleceğe yatırım için aldım, en kotu ihtimalle ps5'e takarım diye düşündüm. Şimdilik boşta durmasın diye dönüştürücü ile pcye takmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.