Şimdi Ara

144hz ileriye dönük?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, n56vz-s4283h laptobum var, sinirle ekrana yumruk attım panel gitti... kırılan lcd panelin fiyatları 400₺nin üzerinde ve ismini duymadığım markalar satılıyor. Bende diyorumki 400₺ ona vereceğime 144hz monitör alsam daha mantıklı değilmi? ileride oyun için kasa toplarsam hazırda bulunur mantığıyla düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla şuanda en popüler model BenQ nun monitörü. Asıl sormak istediğim soru, laptopta sadece vga portu var, bunu alırsam böyle bir monitöre laptopu nasıl bağlarım? İkinci olarakta şartlar sağlandığında kullandığım laptop ile nasıl bir kalite ortaya çıkar? Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok kısa söylüyorum , çok net laptop un ekranını yaptır !
  • Selam,

VGA portu üzerinden hangi monitörü bağlarsan bağla 60hz den fazla görüntü alamayacaksın.

İleriye dönük yatırım yapayım, yeni sistem toplayacağım dersen aşağıda belirttiğim monitörleri inceleyebilirsin.

-AOC G2460PF

-BENQ XL2411

-ASUS VG248QE

Aralarında en iyi görüntü ve fiyat AOC G2460PF de. Parasını sonuna kadar hakeden bir cihaz.

• Öncelikle cevaplar için teşekkürler...

@Mertcanoa Hocam neden böyle düşündüğünüzü çok merak ettim?

@Noveman Peki hdmi üzerinden bağlarsam sonuç nasıl olur? Teşekkürler.

• Selam,

HDMI 2.0 ile 120hz alabilirsin maksimum performans ile. Önerdiğim 3 monitör arasında AOC net olarak bu hz değerini verebilmektedir. Tek sorun laptoptaki HDMI çıkışının 2.0 desteklemesi. Tercih etmeden önce monitörü herhangi bir mağazadan deneyimleyip öyle al.

• Noveman N kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Son mesajınızdan sonra biraz araştırdım da kesin bilgi olmamakla birlikte laptopumun Hdmi 1.4a desteklediğini öğrendim. Son olarak şunu da sormak istiyorum eğer bilginiz varsa; en kötü ihtimalle 140-120-100hz... alamasam da(teknik olarak bilgim yok) yine en kötü laptopun orjinalindeki hz’yi alabilir miyim normal bir hdmi kablosuyla? İleride iyi bir kasa toplamak niyetim kesin ama beni en az 1-2 sene sallamalı kullandığım laptop. Çünkü çürüğü yok çarığı yok cihazımın, gideri var hala. Kısaca benim için önemli olan görüntü olarak laptopun önceki kalitesinden düşmemek, kırılan lcd yi yaptırıp ölü harcama yapmayıpta en azından ileride işe yarıyacak bir cihaza harcama yapmak. Eğer saçma bir mantık düşündüğümü düşünüyorsanız belirtiniz lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İleriye dönük anakart?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.