Şimdi Ara

145 Lira Kombine Öneri Lütfen (İçeride Sadece 11 Oyun Var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    The Division - 134
    Rainbow Six Siege - 78
    Far Cry 4 - 45
    Far Cry Primal - 97,50
    Arma 3 - 50
    DayZ - 65
    Watch Dogs - 43
    Firewatch - 21
    Remember Me - 16,30
    Rise of the Tomb Raider - 58

Arkadaşlar 145 liraya nasıl bi kombine yapılabilir, ne öneriyorsunuz? Başka oyunlarda ekleyebilirsiniz tabiki

• skyrım full
    l4d2
    rocket league
    ets 2
    bunları al f/p oyun paran boşa gitmez
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    Hocam sasdece Rocket league yok bende bu listede, biraz gameplay bakma fırsatım oldu da pek sarmadı doğrusu
  • tomb raider just cause 3 bundle ı 76 lira şu an. Seviyorsan o tip oyunlar alınabilir.

Not : Dayz almayın , aldırtmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHLD -- 24 Haziran 2016; 5:53:37 >
  • remember me humbleye düştü g2ada falan daha ucuza bulunabilir belki ayrıca the divison ve watch dogsu listeden çıkarabilirsin o kadar etmezler ek olarak far cry 4 yerine 3 öneririm eğer bitirmediysen dayzde kaç yıldır erken erişimde bir tam sürüme geçemedi ben olsam öyle bir oyuna yatırım yapmam gta ve just cause 3 + rise of the tomb raider paketini öneririm bütçeni biraz aşıyor ama oyunlar pişman etmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

remember me humbleye düştü g2ada falan daha ucuza bulunabilir belki ayrıca the divison ve watch dogsu listeden çıkarabilirsin o kadar etmezler ek olarak far cry 4 yerine 3 öneririm eğer bitirmediysen dayzde kaç yıldır erken erişimde bir tam sürüme geçemedi ben olsam öyle bir oyuna yatırım yapmam gta ve just cause 3 + rise of the tomb raider paketini öneririm bütçeni biraz aşıyor ama oyunlar pişman etmez

Hocam Watch Dogs'u bitirdim ama online görevleri güzelmiş sanırım o yüzden istiyordum, Far Cry 3 'ü dediğiniz gibi bitirdim yorumlarda Far Cry 4 'ün Far Cry 3 'e benzerliği anlatılıyor. Hocam baya güzel açıklamışsınız çok teşekkür ederim, bakalım öyleyse ben bi bütçeyi arttırmaya çalışıyım zaten akşama belli olur arttırabilirsem bu şekilde alacağım.

quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

tomb raider just cause 3 bundle ı 76 lira şu an. Seviyorsan o tip oyunlar alınabilir.

Not : Dayz almayın , aldırtmayın.

Tomb Raider gameplay baya bi inceledim hocam ama just cause 3 daha önce hiç denk gelmemişti bilmiyorum sanırım arkadaş çevremde oynayan pek yok sanırım :) Ama geçen gece yorumlar üzerine baktım oyuna bence oynarım ben bu oyunu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalErrorTr -- 24 Haziran 2016; 10:10:57 >

• Arkadaşlar çok teşekkür ederim aldım oyunları, bunun yanı sıra sanırım Remember Me ekleyeceğim :)
     145 Lira Kombine Öneri Lütfen (İçeride Sadece 11 Oyun Var)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum popüler oyunlar dışında tavsiye ararsan aklında bulunsun.

http://steamcommunity.com/groups/tospadantavsiyeler
  • AmudaKalkanTospa kullanıcısına yanıt
    Katıldım hocam eyvvallah
  • Bu aldığın 3 oyun + rocket mi alsam ?
  • linksiz kullanıcısına yanıt
    Hocam ben rocketi hiç sevemedim gameplay baya bi baktım da ama zevk meselesi tabiki. Bu arada GTA V alacaksanız online para olanı alın mutlaka tek oyun 107 lira ama para dahil olan oyun bile 106 lira :D
    Bu 3 oyunun yanı sıra ETS 2 'nin 2 dlcssini Remember Me ve Ryse: Son of Rome aldım hocam belki hoşunuza gider onlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalErrorTr

Hocam ben rocketi hiç sevemedim gameplay baya bi baktım da ama zevk meselesi tabiki. Bu arada GTA V alacaksanız online para olanı alın mutlaka tek oyun 107 lira ama para dahil olan oyun bile 106 lira :D
    Bu 3 oyunun yanı sıra ETS 2 'nin 2 dlcssini Remember Me ve Ryse: Son of Rome aldım hocam belki hoşunuza gider onlarda

Grand Theft Auto V & Whale Shark Cash Card Satın Alın

bu mu online para olan ?
  • linksiz kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 3.5M online para var bunda hemde fiyatı 106 lira ki oyunun tek fiyatı 107 lira

Birde Megalodon Shark olanı var o da 117 liraydı galiba 8M online para var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.