![]() Adrian Mierzejewski, 1461 Trabzon’un Yeni Menajeri Oldu Trabzonspor ve Polonya Milli Takımı’nın eski yıldız oyuncusu Adrian Mierzejewski, 1461 Trabzon’un yeni menajeri olarak göreve başladı. Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, yaptığı açıklamada Mierzejewski’nin Çin’deki kariyerinin sona ermesinin ardından UEFA’nın düzenlediği teknik adamlık eğitimlerini başarıyla tamamladığını belirtti. Hekimoğlu, "Adrian’ın hedefleri, kulübümüzün vizyonuyla örtüşüyor. Teknik adamlık için hazır olduğunu düşünüyoruz" dedi. Polonyalı menajer, 61saat’e verdiği röportajda Trabzon’da güzel anılar biriktirdiğini vurgulayarak, "Bu fırsatı bana verdikleri için Trabzon halkına ve Başkan Celil Hekimoğlu’na teşekkür ediyorum. Burada geçirdiğim süre boyunca şehrin dinamiklerini yakından takip ettim, arzu edilen oyunu biliyorum. Her fırsatta hücumu düşünen, dik oynayan bir Trabzon takımı izleteceğiz." ifadelerini kullandı. Menajer Profili: Adrian emeklilik kararı sonrasında antrenörlük ve sportif direktörlük eğitimlerini tamamladı. Milli takımda 43 maçta ülkesini temsil etti. Profilini buna uygun olarak oluşturmaya çalıştım. ![]() Oynanabilir Ligler ve Veritabanı: Trabzon’da uzun bir kariyer planladığım için diğer ligleri sadece takip olarak ekledim. Her kıtadaki en önemli ve milli oyuncuları veri tabanında erişilebilir olarak işaretledim. ![]() FM25 fiyaskosu ardından yeni bir kariyer oluşturup forumda paylaşmaya karar verdim. Daha önce forumda paylaştığım işsiz başlayarak Bandırma, İstanbulspor, Rennes ve Hertha Berlin gibi takımları yönettiğim bir kariyerim olmuştu. Bu kez farklı bir yol izleyerek, kullanıcı adımdaki Adrian Mierzejewski’nin profilini açtım ve 1461 Trabzon’un başına geçtim. Uzun soluklu bir kariyer olmasını umuyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 9 Şubat 2025; 16:42:7 > |
Bildirim