Şimdi Ara

1461 Trabzon FK | Adrian Mierzejewski #FM24 Kariyeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1461 Trabzon FK | Adrian Mierzejewski #FM24 Kariyeri

Adrian Mierzejewski, 1461 Trabzon’un Yeni Menajeri Oldu

Trabzonspor ve Polonya Milli Takımı’nın eski yıldız oyuncusu Adrian Mierzejewski, 1461 Trabzon’un yeni menajeri olarak göreve başladı.

Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, yaptığı açıklamada Mierzejewski’nin Çin’deki kariyerinin sona ermesinin ardından UEFA’nın düzenlediği teknik adamlık eğitimlerini başarıyla tamamladığını belirtti. Hekimoğlu, "Adrian’ın hedefleri, kulübümüzün vizyonuyla örtüşüyor. Teknik adamlık için hazır olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Polonyalı menajer, 61saat’e verdiği röportajda Trabzon’da güzel anılar biriktirdiğini vurgulayarak, "Bu fırsatı bana verdikleri için Trabzon halkına ve Başkan Celil Hekimoğlu’na teşekkür ediyorum. Burada geçirdiğim süre boyunca şehrin dinamiklerini yakından takip ettim, arzu edilen oyunu biliyorum. Her fırsatta hücumu düşünen, dik oynayan bir Trabzon takımı izleteceğiz." ifadelerini kullandı.

Menajer Profili:

Adrian emeklilik kararı sonrasında antrenörlük ve sportif direktörlük eğitimlerini tamamladı. Milli takımda 43 maçta ülkesini temsil etti. Profilini buna uygun olarak oluşturmaya çalıştım.

Oynanabilir Ligler ve Veritabanı:

Trabzon’da uzun bir kariyer planladığım için diğer ligleri sadece takip olarak ekledim. Her kıtadaki en önemli ve milli oyuncuları veri tabanında erişilebilir olarak işaretledim.

FM25 fiyaskosu ardından yeni bir kariyer oluşturup forumda paylaşmaya karar verdim. Daha önce forumda paylaştığım işsiz başlayarak Bandırma, İstanbulspor, Rennes ve Hertha Berlin gibi takımları yönettiğim bir kariyerim olmuştu. Bu kez farklı bir yol izleyerek, kullanıcı adımdaki Adrian Mierzejewski’nin profilini açtım ve 1461 Trabzon’un başına geçtim. Uzun soluklu bir kariyer olmasını umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 9 Şubat 2025; 16:42:7 >

• Personel Değişiklikleri:

Gelir gelmez ilk iş eski menajer Sait hocanın ekibindeki herkesle yolları ayırdım. 2. Lige gelmeyi kabul eden isimlerle bir yeni bir ekip kurduk. Bazılarıyla kısa süreli sözleşme imzaladık. Bir iki seneye çekirdek kadromuzu kuracağız.

Gidenler

Gelenler

Hazırlık Kampı

Lig öncesi yakın takımlarla 6 hazırlık maçı yaparak oyunumuzu güçlendirmeyi amaçlıyoruz. 

• DEVRE ARASI GÜNCELLEMESİ

Puan Durumu

Lige fırtına gibi giren takımımız ilk yarıyı 50 puanla zirvede tamamladı.

Oyuncu Performansları

Bu süreçte Ali Han Tunçer hücumdaki en etkili silahımız olurken beklerimizin hücuma katılmasıyla bir çok gol ürettik. 

Devre Arası Transfer Dönemi

Beşiktaş’tan Emrecan, Trabzonspor’dan Salih’i kiralık olarak kadromuza kattık. Hem bu senenin kadrosunu güçlendirecek hem de 1. Lige yükselttiğimizde faydalanabileceğimiz oyuncuları aramıza katmayı amaçladık.

• Başarılar hocam. Ligin ilk yarısı müthiş geçmiş. Nasıl bir taktik anlayışla oynuyorsun onu da paylaşabilir misin?

• Kreus kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

Taktiğim şöyle. Beklere daha çok orta yap, forvet arkasındaki üçlüye daha çok şut çek, 10 numara oyuncuma boş alanlara hareketlen ve mevkiden bağımsız oyna talimatı veriyorum.

• 1461 Trabzon Hayalini Gerçekleştirdi: 1. Lig’e Yükseldi!

1461 Trabzon, uzun yıllardır hayalini kurduğu 1. Lig hedefine sonunda ulaştı! Sezon boyunca sergilediği üstün performansla 36 maçta 95 puan toplayan takım, şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.

Trabzon’da büyük bir coşku hakim! Maraş Caddesi’ndeki kutlamalara yoğun ilgi gösterilirken, taraftarlar takımlarının tarihi başarısını doyasıya kutluyor. Şehirde adeta şölen havası yaşanıyor.

Sezon Sonu Puan Durumu:

Takım İstatistikleri:

En fazla gol atan, en fazla şut çeken, kalesine en az şut atılan, kalesini en fazla gole kapatan ve en az gol yiyen takım olduk. 

Oyuncu İstatistikleri:

Hücumda Ali Han ligi dağıttı. Sağ kanatta Batuhan yine en önemli oyunculardan biri oldu. Yedek kalecimiz Muzaffer sakatlanan as kalecinin olmadığı dönemde formayı kaptı ve bir daha bırakmadı. Kerem on numarada fazlasıyla iş yaptı. Tek eksiğimiz iyi bir golcüydü. Ali Demirel ve Atabey Çiçek beklediğim etkiyi yaratamadı. Gelecek sezon ön tarafa daha hareketli ve bitirici oyuncular alacağız.

Sezonun takımı:

Kilit oyuncuların kiralık olması dışında sıkıntımız yok. Öndeki dörtlünün hepsiyle devam etmek isterim. Son ana kadar bonservis almak veya kiralık sözleşmeyi devam ettirmek için çabalayacağız.

1461 Trabzon’un Şampiyon Hocası Mierzejewski: "Trabzon Her Zaman Şampiyonluğa Oynar"

1461 Trabzon’un şampiyon teknik direktörü Adrian Mierzejewski, 61saat’e özel açıklamalarda bulundu. Polonyalı hoca, geçtiğimiz sezon şampiyonlukta emeği geçen oyunculara teşekkür ederken, kiralık futbolcuları tekrar kadroya katmak istediklerini ancak kulüpleriyle anlaşma sağlayamadıklarını belirtti. Bu noktada scout ekibiyle birlikte yeni oyunculara yöneldiklerini vurgulayan Mierzejewski, kadrolarını güçlendirdiklerini ve 1. Lig’de zirveye oynayacak kaliteye sahip bir takım kurduklarını ifade etti.

Genç teknik adam, oyunu ve oyuncuyu kazanmaya odaklandıklarını belirterek, "Ligde kalma ya da orta sıralara oynama gibi bir hedefimiz olamaz. Trabzon her zaman şampiyonluğa oynar. Bizim için başarı sadece ligde kalmak değil, her maçta galibiyet için sahaya çıkmaktır. Taraftarımıza söz veriyoruz, sahada savaşan, pes etmeyen bir takım izleyecekler. Oyuncularımızın gelişimi kadar kulübümüzün uzun vadeli başarısı da bizim için önemli." dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 15 Şubat 2025; 21:43:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski Dostlar Bir Arada!

Adrian Mierzejewski, Trabzonspor ve Polonya Milli Takımı'ndaki eski takım arkadaşı Arkadiusz Glowacki'yi 1461 Trabzon'un antrenör kadrosuna dahil etti.

Glowacki, daha önce Wisla Krakow gözlemci ekibinin başında görev almıştı ve şimdi 1461 Trabzon'da takım savunmasından sorumlu antrenör olarak göreve başlayacak.

Personel Kadrosu:

1.Lige yükselince antrenör ekibimizi elden geçirdik. Altyapı ekibine de önemli isimler katıldı.

Transfer Dosyası

Gidenler

Kiralık oyuncuların takımdan ayrılmasından sonra kadroda düşünmediğimiz isimlerle de yolları ayırdık.

Gelenler

Hem rotasyonu hem de as takımı kurmak için fazlaca transfer yaptık. Yine altyapıdan iyi isimler gelmeyince dışarıdan gençleri altyapıda dahil ettik.

Kilit Transferler:

Erdem Onur Beytaş

Gal Puconja

Ismail Khafi

Urbain Boissy

Bede Osuji

Berkay Vardar

Ali Şahin Yılmaz

Batuhan Süer

Rotasyon:

Ali Sinan Gayla

Faruk Genç

Aykut Özer

Beykan Şimşek

Yiğit Fidan

Altyapı Transferleri:

Rıdvan Aydın

Selim Akgün

Diyar Demirtaş

Soydan Sezersan

Ahmet Akan

Emre Demir

Hazırlık kampı için takımı yaylaya çıkarttım. İç sahada yakındaki rakiplerle oynayacağız.

• 2. Sezon Devre Arası Puan Durumu

Yeni transferlerin katkısıyla zirvede yerimiz sağlam.

Oyuncu İstatistikleri

Kilit Oyuncularımız

Kaptan Tunahan Ergül. Bütün kulvarlarda güvendiğimiz oyuncuya teklifler gelmesine rağmen göndermedik.

Yönetim 2.5 milyona Samsun'a gönderdi ama itiraz edince transfer iptal edildi.

Erdem Onur Beytaş. İkinci Ligde de gelmesi için çok uğraştık ama son ana kadar bekledi. 1. Ligde en güvendiğimiz isimlerden.

Boissy. Zihinsel özelliklerinden dolayı ikinci forvet olarak düşünmüştüm ama formayı kaptı. Khafi sorun çıkartıyor ama Boissy'e de güvenip Khafi'yi gönderemiyorum. İkinci devre daha fazla oynatacağız mecbur.

Gal Puconja. Genç starımız. Kerem'in boşluğunu çok iyi doldurduk. Performansından da gayet memnunum. Fiziksel özelliklerini geliştirirse büyük topçu olur.

• Kilit Oyuncularımız (Devam)

Berkay Vardar. İki sene kiraladığımız oyuncuyu Savaşçı Orta Saha Destek rolünde oynatıyorum. Her isteğimi uyguluyor, saha içi liderlerden. Kiralık sözleşmesinin sonunda bonservisiyle takıma kazandırmaya çalışacağım.

Ismail Khafi. Faslı golcüyü takıma tecrübe katması sebebiyle kadromuza kattık. 2 senelik kısa bir kontrat verdim. Geçiş sürecinde takıma abilik de yapıyor. Ancak 4-5 maç oynuyor bir maç oynatmayınca oynatılma süresinden memnun olmadığını belirtiyor. Mızmız adamı sevmem. Sorun çıkartana kadar devam.

Osuji. Nijeryalı sağ kanat oyuncumuz Kanat Forvet Destek rolünde oynuyor. Ters ayağı zayıf olmasına rağmen performansından memnunum. Batuhan'ı alabilseydik daha iyi olurdu ama Bede de iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 18 Şubat 2025; 22:45:52 >

• TFF 1. Lig Şampiyonu 1461 Trabzon FK!

Devre arasındaki oyunumuzun üzerine koyarak farkı daha da açıp şampiyonluğu kazandık. Takımımız Süper Ligde!

TFF 1. Lig Puan Durumu

Sezonun Takımı

Sezonun Menajeri

Bu başarıyı oyuncularıma ithaf ediyorum.

Sezonun Genç Oyuncusu

1461'e Yeni Stadyum!

Stadımız Süper Lig standartlarını sağlamadığı için önümüzdeki sezon Giresun Stadında oynayacağız. Yönetim yeni stadyum yapımı için çalışmalara başladı.

Tesislere yatırım yapmaya devam ediyoruz.

Yeni Sezon için Bütçe Belirlendi!

• ÇİFTE ZAFER!

1461 Trabzon FK Türkiye Kupası Şampiyonu

Trabzon sokakları şokta. Tüm gece boyunca yaşlı amcalar tekno müzik eşliğinde dans ediyor.

Türkiye Kupası Fikstürü

Yarı Finale kadar rahat geldik.

Trabzonspor

Yarı Finalde rakibimiz abimiz Trabzonspor'du. 1-0 öne geçtiler ancak bir penaltıyla tüm akış değişti. 2-1'i bulunca üzerimize daha da yüklendiler ve son dk üçü attık. Üç oldu, çıkarması güç oldu. İkinci maç kontra takılalım, pozisyon vermeyelim dedik erkenden 2 tane yedik. Ana oyun planına dönünce üstünlüğü ele geçirdik ama gol için 80. dkya kadar beklemek zorunda kaldık.

Galatasaray

Finalde rakibimiz Galatasaray. Trabzonspor'u elemenin özgüveniyle çıktık. Bir kez daha 90+5'te golü bulduk ve maçı uzatmalara, ardından penaltılara götürdük.

Geçtiğimiz sezon 1. Lig ekibi Bandırmaspor Türkiye Kupası Finali görmüş ancak kupayı alamamıştı. Bandırmanın araladığı kapıyı yıkıp attık.

ŞAMPİYON

Takımla gurur duyuyorum.

• Türkiye Kupasının Zafer Sarhoşluğunu yaşarken gelen bildirimle şok oldum. Evet doğru duydum, 1461 Avrupa Liginde!

Ne yapacağız, nasıl oyuncu yetiştireceğiz hiçbir fikrim yok. Bunu hepten unutmuşum.

Trabzon hazır, peki sen hazır mısın? @EuropaLeague

• 2025-26 Sezonu

1461 Trabzon FK

Transfer Dosyası

Gelenler

Bilal Bayazıt. Geçen sezondan beri takip ediyorduk. Süper Lige çıkınca 650 bin €’ya hemen anlaştık. Bizim seviyemiz için fazlasıyla yeterli olacaktır.

Salih Malkoçoğlu. Genç oyuncuyu 950 bin € zorunlu satın alma opsiyonuyla 2 sene daha kiraladık. Berkay’ın alternatifi olacak. Bayrak isimlerden olmasını bekliyorum.

Miha Blazic. Sloven stoperi savunma hattına tecrübe katması ve Puhonja’nın gönlünü hoş etmesi için getirdik. Ben buraya alışamadım diyordu. Abisi geldi.

Megastar Matheus Pereira. Sağ kenara alabileceğimiz en iyi oyuncuyu aldık. Tüm kulvarlarda bize öncülük etmesini umuyoruz.

Hazırlık Kampı

Yüksek rakımlı yerlerde yapılan kamplar, sporcuların kondisyon kapasitesini artırmakta, kan değerlerini olumlu yönde düzenlemekte ve bu yolla elde edilen kazanımları uzun süre korumalarına ortam hazırlamaktadır. Biz de bu sebeple Karadeniz’in yüksek yaylalarında sezona hazırlanıyoruz. 

Çetin bir sezon için çetin şartlarda hazırlık yapmak en doğrusu. Yayla çocukları kazanacak.

• Sezona Süper Kupa Mağlubiyetiyle Başladık.

• 3. Sezon Devre Arası Güncellemesi

İlk Devre Maçlarımız

Süper Lig

Sıkışık fikstürde rotasyon da yaparak ilerlemeye çalıştık ancak bitiricilik noktasında ilk çeyrekte sorunlar yaşadık. Özellikle beraberlik serisinin olduğu dönem çok daha fazla puan toplayabilirdik. Üstüne büyük takımlar denk gelince yöntemlerimin de sorgulandığı bir dönem geçirdik. Neyse ki sonrasında toparladık. 

• Mierzejewski kullanıcısına yanıt
    Kiralık oyuncular için teklif sunarken gelecek sene sonuna kadar seçeneğini eçersen 2 yıl oyuncuyu kiralamış oluyorsun hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam evet ben kiralarken genellikle iki yıl kiralayıp kulübün isteğine göre opsiyon koydurmaya da çalışıyorum ancak orada bahsettiklerim benden önce 1 senelik kiralanmış oyunculardı. Oyundaki saçmalıklardan biri bu, oyuncuyu ikinci lige kiralıyor, lig atlayıp uzatmak istediğinde üst düzey oyuncularla oynamasını tercih ederiz diyerek reddediyorlar. Kerem'in kiralık sözleşmesini uzatmak için neler yaptım kabul etmedi Trabzon, ben yerine transfer yaptıktan sonra transfer listesine koydular. Kimse almadı boşa düştü şu anda takılıyor. :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.