Şimdi Ara

Jason Denayer Galatasaray'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
6.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray, bonservisi Manchester City’de bulunan 20 yaşındaki savunma oyuncusu Jason Denayer’i kiraladı. Sarı-kırmızılılar 20 yaşındaki stoperi kiralamak için Manchester City ile her konuda anlaşmaya vardı. Yıldız isim yarın akşam İstanbul’a menajeri, amcası ve babası ile gelecek. Belçikalı yıldızın salı günü Dursun Özbek’le masaya oturması bekleniyor. Jason Denayer, geride kalan sezonda İskoçya Ligi’nde 44 maçta 6 gol 2 asistlik performans sergilemişti. Yorumları alalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Celtic bile almamış 44 maç oynayıp katkı sağlamasına rağmen, fiyatıda çok değil, çözemedim.
  • Valla böyle genç adamlara çöp demek akıllıca bir hareket olmaz, böyle adamları alıp riske girmezsek Avrupa'ya futbolcu satamayız. Avrupa kulüplerinin gözden çıkardığı yaşlı başlı adamlara milyonları dökeceğine şöyle oyuncular alıp yetiştirsen daha çok kazanırsın. Umarım opsiyonlu kiralanır.

Yalnız sağ bek transferinden hala ses seda yok.
  • Yıldız isim? Belçikalı yıldız?
  • Peekay kullanıcısına yanıt
    City satmadıktan sonra anca ayakkabisini alir. Guzel transfer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yaşında daha, adını çok fazla kimse duymamış diye kötü oyuncu diyecek hali yoktur herhalde milletin. Ama ilk 11'de pek fazla şans bulur mu o önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Celtic bile almamış 44 maç oynayıp katkı sağlamasına rağmen, fiyatıda çok değil, çözemedim.

adam geleceğin en iyi stoperlerinden biri,muhtemelen yalan haber city böyle bir adamı asla bırakmaz,hele kasap ligine kiralık hayatta göndermezler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Neto Fenerbahçe'de
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hmm...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Celtic bile almamış 44 maç oynayıp katkı sağlamasına rağmen, fiyatıda çok değil, çözemedim.

adam geleceğin en iyi stoperlerinden biri,muhtemelen yalan haber city böyle bir adamı asla bırakmaz,hele kasap ligine kiralık hayatta göndermezler

Dostum geleceğin en iyi stoperi diyorsunda şu an ki değeri 3milyon euro.
  • ya arkadaş adamlar satmıyor. beslensin gelişssin semirsin diye bize veriyorlar :)))) kiralanıyor işte. satın alma opsiyonu da koymamışlar heralde konuda geçmediğine göre. City GS den iyi takım mı bulacak. şampiyonlar liginde de oynuyor. Oyuncusunu geliştiyoruz işte.
  • quote:

quote:

quote:

o değerlere göre yorum yapılmaz adam daha bu sene parlayacak,belçika milli takımının da geleceği bu adam,herkes yakında duyar ismini o zaman joker demişti dersiniz

• Ya şu forumda Galatasaray'ın transfer konularında Galatasaraylılardan çok Fenerbahçeli taraftarlar var. Her transfere yok siz onu alamazsınız, yok o çöp, yok o çok yaşlı bu ne korkudur arkadaş. Galatasaray transfer yapmadan transfer sezonunun biran önce bitmesini ne kadar çok istediklerini tahmin edebiliyoruz
    Bizim transferlerle bizden çok ilgililer.
  • quote:

quote:

quote:

Gelecekte o iste 373738 milyon olacak.

Galatasaray hata yapıyor, tamam genç parlayabilir ama oynatmayacağı adamları almaya dev ediyor. Çok istek olsaydı takımda kanat yokken Bruma yı yollamazlardı +30 maç ilk 11 başlatıp bakarlardı.. Boşuna yıllık ücret verecekler.

• Eğer kiralıyor durumu varsa opsiyon koyulmalı, bu adam patlama yapabilir. Savunma oyuncusu olmasına rağmen skora katkı verebiliyor.

Boş adam olsa City çoktan elinden çıkarırdı, kiralamak güzel bir mantık fakat opsiyonsuz olmasın
  • Satın alma opsiyonu koymayi başarılara çok iyi transfer olur

• Bu arada beyler adam çok iyi bi yetenek Youtube'a videoları var bana sorarsanız bonservisi hemen kalmamış lazım daha 20 yaşında sağ bendede oynanabiliyor sağ bek pozisyonunda denenmesi gerek bence 11 i alır.

• Bende Fransa maçını izledim de, kademe anlayışı üst düzey ve adam kaçırmıyor, faydalı olacağı kesin ama yine de insan şüphe ediyor, Celtic e daha uzun sert biri lazım olduğu için almamış olabilir...

• Altyapısı Belçika ise koy sepete
  • Taş gibi oyuncu gelecegin stoperlerinden hayirli olsun

• Şöyle transfer yapın canımı yiyin. Jem Bilal ne. kiralıksada çok iyi. Adam hem sağ bek oynayabiliyo, driblinng yeteneği var tekniği iyi. Sağ bekte sırıtmaz. Defansdada hızıyla ve tekniğiyle fark yaratır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.