Şimdi Ara

Jason Denayer Galatasaray'da (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
6.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 yaşında 6 gol 2 asist yapan bir stoper maç boyunca ileri geri deli gibi koşuyordur yoksa bu istatistiği yakalamak kolay değil. 44 maç forma giymesi de ne kadar güçlü ve istikrarlı biri olduğunu gösteriyor. Fazla kart yemeyen, sakatlanmayan bir isim demek ki. Uzun boylu ve güçlü bir fiziği var. Bu adamı kiralamalarında problem yok ama satın alma opsiyonu koymalarını benim aklım almadı. Eğer benzer performans bizde de gösterir ve satın alırsak mükemmel bir transfer olur. Elde patlarsa satın alınmaz zaten, risksiz mis gibi transfer. inşallah gelir merak ettim gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

20 yaşında 6 gol 2 asist yapan bir stoper maç boyunca ileri geri deli gibi koşuyordur yoksa bu istatistiği yakalamak kolay değil. 44 maç forma giymesi de ne kadar güçlü ve istikrarlı biri olduğunu gösteriyor. Fazla kart yemeyen, sakatlanmayan bir isim demek ki. Uzun boylu ve güçlü bir fiziği var. Bu adamı kiralamalarında problem yok ama satın alma opsiyonu koymalarını benim aklım almadı. Eğer benzer performans bizde de gösterir ve satın alırsak mükemmel bir transfer olur. Elde patlarsa satın alınmaz zaten, risksiz mis gibi transfer. inşallah gelir merak ettim gerçekten.

Uzun değil 1.84.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler jason denayer 3 m bonservis kıralıyor ntvspor da gecti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam gelse takım uçar. Chedjou ile beraber kobrayı salarlar rakip forvetlere

• quote:

Orijinalden alıntı: Broiser

hacım bunu opsiyonla kiraladıysak iheanachoyu da kiralayalım yani maksat oyuncular gelişsin

Bu Kelechi Ieanacho sakatlık olmazsa buyuk futbolcu olacak.. Daha 17 yasinda chelsea,barca,city,bayern,arsenal,real almak icin sıraya girmişti

• Defansimizda 3 tane siyahi oyuncu şimdi rakipler dusunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Celtic bile almamış 44 maç oynayıp katkı sağlamasına rağmen, fiyatıda çok değil, çözemedim.

Gelişim sürecini tamamladıklarını düşünüyorlar o yüzden Celtic'e yollamadılar. Bize neden yolluyorlar onu çözmüş değilim ben hala transfere inanmıyorum.

ps. Belki City daha sert bir ligde 1 sene daha pişsin diye yolluyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhiozy

quote:

Orijinalden alıntı: Sivri Biber

Ya şu forumda Galatasaray'ın transfer konularında Galatasaraylılardan çok Fenerbahçeli taraftarlar var. Her transfere yok siz onu alamazsınız, yok o çöp, yok o çok yaşlı bu ne korkudur arkadaş. Galatasaray transfer yapmadan transfer sezonunun biran önce bitmesini ne kadar çok istediklerini tahmin edebiliyoruz
    Bizim transferlerle bizden çok ilgililer.

Keske Nani ve RvP gelmeden once bizim transfer konumuza gelseydin burdaki arkadaslar yine fikrini belirtmis, trollememisler, korkmayla ne alakasi var Bilalden Jemden mi korkuca

RVP nani falan iyide iterek gol atıyonuz onu napcaz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

Defansimizda 3 tane siyahi oyuncu şimdi rakipler dusunsun

Melez bu babası beyaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni aldigimiz gencler bekledigimizin cok ustunde cikti.. Denayerde oyle olur insallah

• quote:

quote:

Ya şu forumda Galatasaray'ın transfer konularında Galatasaraylılardan çok Fenerbahçeli taraftarlar var. Her transfere yok siz onu alamazsınız, yok o çöp, yok o çok yaşlı bu ne korkudur arkadaş. Galatasaray transfer yapmadan transfer sezonunun biran önce bitmesini ne kadar çok istediklerini tahmin edebiliyoruz

Keske Nani ve RvP gelmeden once bizim transfer konumuza gelseydin burdaki arkadaslar yine fikrini belirtmis, trollememisler, korkmayla ne alakasi var Bilalden Jemden mi korkuca

Galatasaray dan korkucan yavrum. Galatasaraydan. O hani her finalde neredeyse sizi yenen, sizden daha fazla lig ve türkiye kupası olan Galatasaraydan korkcan...

• Ben bu adamı izledim begendim. İns transfer gerçekleşir

• Hiç izlemedim ama çok iyi adam umarım gelir.

• Eksikleri görünce o adam gelmesin diyebilecek durumumuz kalmadı genç adam belki iyi oynar.
  • Opsiyonu olmayacaksa transferin hicbir anlami yok. Ne kadar potansiyelli de olsa ne kadar iyi de oynasa bir sene oynayip gidecek. O yuzden ya opsiyonu olsun ya da daha tecrubeli bir isme yonelsinler.

• Gelirse ligin en iyi stoperi olur net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

Opsiyonu olmayacaksa transferin hicbir anlami yok. Ne kadar potansiyelli de olsa ne kadar iyi de oynasa bir sene oynayip gidecek. O yuzden ya opsiyonu olsun ya da daha tecrubeli bir isme yonelsinler.

3 Milyon Euro opsiyon varmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

quote:

Galatasaray dan korkucan yavrum. Galatasaraydan. O hani her finalde neredeyse sizi yenen, sizden daha fazla lig ve türkiye kupası olan Galatasaraydan korkcan...

Sana iki kavram yazicam konuyu daha fazla uzatma: Kadikoy - 16 bu ikisi arasindaki iliskiyi bul sonra konusalim kim daha cok kazaniyomus, iyi aksamlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

quote:

Sana iki kavram yazicam konuyu daha fazla uzatma: Kadikoy - 16 bu ikisi arasindaki iliskiyi bul sonra konusalim kim daha cok kazaniyomus, iyi aksamlar

4 yıldız 3 yıldız
    1 uefa kupası 0 uefa kupası
    1 süper Kupa 0 süper kupa
    9 tane daha fazla türkiye kupası
    Hadi bitanem sana ekmek çıkmaz burdan. Biri Ibrahimovicin hadi anam hadi gülüm gifini koysun arkadaşa...

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

20 yaşında 6 gol 2 asist yapan bir stoper maç boyunca ileri geri deli gibi koşuyordur yoksa bu istatistiği yakalamak kolay değil. 44 maç forma giymesi de ne kadar güçlü ve istikrarlı biri olduğunu gösteriyor. Fazla kart yemeyen, sakatlanmayan bir isim demek ki. Uzun boylu ve güçlü bir fiziği var. Bu adamı kiralamalarında problem yok ama satın alma opsiyonu koymalarını benim aklım almadı. Eğer benzer performans bizde de gösterir ve satın alırsak mükemmel bir transfer olur. Elde patlarsa satın alınmaz zaten, risksiz mis gibi transfer. inşallah gelir merak ettim gerçekten.

Uzun değil 1.84.

Boyunun kaç cm olduğuna bakmadım, videolardan ve fotoğraflarından kilosuna oranla boyu uzun gözüküyor. 1.84 de sonuçta uzun boy sınıfına gidiyor. Semih Kaya bile 1.82 miş. O da uzun gözüküyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.