Şimdi Ara

Jason Denayer Galatasaray'da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
6.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler adamı Bayern levels Lyon Marsilya gibi takımlar izliyot ve görüşmeleri varmış. Hadi bizim Scout ekibinde is yok diyelim adamlar oyuncu parlatip satan adamlar.Oyuncu iyi olmasa Celticte banko 11 oynamaz tekniği çok iyi şağ Bekide alır stoper mevkisinde alır bonservisi bi almamız lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • City satın olma opsiyonu koymaz bu oyuncuya sanmıyorum , eğer öyle olursa büyük başarı, genç oyuncularla başarılı olamazsın diye birşey yok, 1,2 sene maksimum verim alabileceğim yaşlı oyunculara senede 4 milyon maaş verileceğine , en azından tutarsa diye genç oyuncuların alınması taraftarıyım tutmazsa zaten maliyet düşük olduğundan fazla zarar olmayacaktır,ancak adama sorarlar Bruma'yı neden yolladın genç oyuncular istiyorsan hemde kanatlar alternatifsizken.
  • Oyuncu on numarada yönetim cacık.Ben alabileceklerini sanmıyorum, umarım yanılırım.
  • Gelecegin iyi stoperlerinden biri.. gelirse faydali olur.
  • Satın alma opsiyonuyla vermez City. Kompany'nin yerini alacak adam gözüyle bakıyorlar Denayer'a.
  • oyuncu iyide city hayatta satış opsiyonu koymaz bakalım süper lig'te nasıl oynayacak
  • Satın alma opsiyonlu diyorlar ctiyde para bol koyar madde real gibi avrupada ilk alacak takim ctiy diye bizde kar ederiz guzel is olur

• Manchester City ile 2020 yılına kadar uzatan Jason Denayer'in, satın alma opsiyonu 3 milyon Euro olarak belirlendi.

• Sağlam delikanlı , tarzı biraz Trabzonun Cavandaya benzer çok daha teknik biraz daha yavaş . ( Sabri + Tarık ) x 3 kadar iyi . 4-5 M € luk opsiyonla kiralandıysa harika transfer .
  • Bana bir bruma çek

• quote:

Orijinalden alıntı: RealLord

Manchester City ile 2020 yılına kadar uzatan Jason Denayer'in, satın alma opsiyonu 3 milyon Euro olarak belirlendi.

Denayer için bedava bu paralar vallahi.

• Youtube'daki yorumlara baktım bizimkiler wellcome to Gala diye yazmaya başlamışlar zaten ama eski yorumlarda 2 ay öncesinden wellcome to Lyon yazıları var. Lyon transferi neden yattı acaba
  • genç adam alsınlar eyvallah ta, ilk 11 için düşünüyolarsa riskli bi iş.
  • 20 yaşında, Manchester City altyapısında yetişmiş ,Celtic'de 44 maç oynamış potansiyel yüksek bir oyuncu gayet iyi transfer bence. Opsiyonu kesinlikle alınmalı.
  • saçma sapan bir transer semih iyileşti zaten oynayamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

saçma sapan bir transer semih iyileşti zaten oynayamaz

Sakatlanır yine o merak etme.Bir tane defans şart takıma, bence çok iyi çıkacak bu adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

saçma sapan bir transer semih iyileşti zaten oynayamaz

Sakatlanır yine o merak etme.Bir tane defans şart takıma, bence çok iyi çıkacak bu adam.

stoper şartta hava topu iyi, lider, oyun kuracak tecrübeli bir sol stoper şart, bu çocuğun yazdıklarımla alakası yok
    madem verilecek 3 5m para var hamza o lanet inatını bırakıp sağbek aldırsın
  • Kadroda

@ManCityTurkiye: CITY YEDEKLER: Caballero, Denayer, Demichelis, Delph, Nasri, Iheanacho, Bony

• hacım bunu opsiyonla kiraladıysak iheanachoyu da kiralayalım yani maksat oyuncular gelişsin
  • Adam Celticte 44 maçta 11 oynamış bizde gelirse hakan koruyan yerine banko oynar semih hep sakatlaniyor zaten

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.