Arkadaşlar 1472 ile sürekli oyundan dc oluyorum! Bilgisi olan arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa sevinirim! Oyunu silip baştan yükledim ama sonuç alamadım! Şimdiden teşekkürler
Aynı sorun bendede var
Arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin lütfen problemi çözebilen arkadaşlarımız varsa eğer!
a.q bndede 1472 ğachın tm sonunda exracher failed die bi bişi çkıo a.q kaçkere oyunu sildim yeniden kurdum pc ye format çektim oq hep aynı 1472 pachın tm sonunda exracher failed die bi yazı çıkıo a.q
Bendede var o sorun ya pff nasıl halletcem?
quote:
Orjinalden alıntı: RAIN_MAN
Arkadaşlar 1472 ile sürekli oyundan dc oluyorum! Bilgisi olan arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa sevinirim! Oyunu silip baştan yükledim ama sonuç alamadım! Şimdiden teşekkürler
off bendede var yaa o sorun
ya arkadaslar birisi artık yrdım etsin..konu hakkında teknik bilgisi olan yokmu..1472 bittiginde extract failed yazıo ve kapanio launcher..yardım beklioruz
efttttttt ya a.q delircem neden oluo bu sorun a.qqqqq kaçın cı format kaçıncı oyunu yeniden kuruşum
ARKADAŞLAR BENCE HERKESTE VAR BU SORUN.YENİ 1473 GELMEDEN OLMAZ
a.q ama bn tüm arkilerimde öle bi sorun yoq çoğunda olmuş sorunsuz kafelerde felanda öle sorunsuz aama hiç sorun olmadan pach yüklenmiş oynuolar a.q
EWEt herkes oynuo bize patladi 1473 ü mü beklicez sişmdi anlamadım
elalem oynucak a.q biz beklicez a.q hiç vallaha a.q gm nin ha göndesin a.q pach sikecem ya ewimizde internet var oyun için a.q gidçez kadfeye bide onu bırak pre yanıo a.q oynayamıoz a.q böle şansın ya bn
Arkadaşlar teknik destek verebilecek arkadaşların yardımlarını bekliyoruz
hala bekliorum mal gibi pc nin basında yardım eden yoq yababilcek bisi yoq .off offf
eet a.q delirtiolara adamı a.q ölesitenin a.q oyunada giremioz bi allahın kulu yoqmu lan bu sitede deneyimli bize yardımedecek yada bigilendirecek a.q offfffffff offfffffffffffff delircem ulannnnnnnn
quote:
Orjinalden alıntı: TZO
a.q bndede 1472 ğachın tm sonunda exracher failed die bi bişi çkıo a.q kaçkere oyunu sildim yeniden kurdum pc ye format çektim oq hep aynı 1472 pachın tm sonunda exracher failed die bi yazı çıkıo a.q
launcher doldurduktan sonra çıkıo sanırım o şey anladığıma göre. knight ın yüklü olduğu dosyaya gir. en altta rar içinde 1472 patch ı olması lazım. onu dizine çıkart. options tan versiyonu 1472 olarak değiştir. tekrar dene olmayabilir sadece bi dene
cok saol kardes ..oldu sonunda..allah tuttugunu +9 shard eylesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme