Şimdi Ara

Hamachi'de sorun (Network Sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hamachi'den daha önce devamlı arkadaşlarla oyun oynuyordum... Hamachi'de birçok arkadaşı online görüyorum yeşil görüyorum. Fakat bi arkadaşım var O'da, bende birbirimizi mavi (yavaş bağlantılı) görüyoruz. Format attım, yine aynı şekilde görüyoruz. Bunun sebebi ne olabilir. Bi ayar değişikliği yapılmalı diye düşünüyorum. (Bu arada o arkadaşımda diğer arkadaşlarını yeşil görüyor)

• :) formatlık bi durum yok o hamachiden kaynaklanan bi problem bende oynuyorum hamachiden aynı sorunu bende yasıyorum arada. genelde hamachiyi kapatıp acıyoruz bi cok kez düzeliyor ama arkadasının veya senin bağlantıda bi problem olabilir adsl bağlantında. bizim arkadas konyada yurtta kalıyor baya bi kişi aynı neti kullandıgından dolayı mavi oluyor.. yüzde 90 internet bağlantılarınızdan kaynaklanıyor.
  • Arkadaşlar güncel 2017 sorunumuz haline gelen hamachi network adaptor görmeme sorunu başarıyla çözülmüştür ilgilenen arkadaşlara yardımcı olmak için öncelikle hamachiyi kaldırın.Daha sonra;

Hamachi Network Interface 2.0.1.62 sürümünü yükleyiniz.
    http://www.tucows.com/preview/615513/Ha ... -Interface

Hamachi açıldığında otomatik güncelleme yapacaktır.Fakat network adaptor aynen çalışmaya devam edecektir.
    Bilginize..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamachi Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.