Şimdi Ara

Leaf Nedir:Ayarlar ve Kurulum (Hamachide Sorun Yaşayanlara)Alternatif

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bir hamachi zede olarak bu yazıyı yazıyorum Hamachi de genellikle yasadım bi kaç problem arasında en cok sorun yasatan hamachinin verdigi ip nin birbirlerinin tutmamasıyla aglara baglanamıyorduk ya da görsek bile oyun oynayamıyorduk simdi anlattgıım programı tesadüfen buldum ve bende problem yasatmadı
    Leaf sayesinde bilgisayarlar, hatta XBox ve medya merkezleri arasında bile sanal ağ kurabilirsiniz. Kurduğunuz bu ağlarla LAN destekli oyunları oynayabilir, dosya yazdırabilir ve dosya paylaşımı yapabilirsiniz. Herkesin kendi kişisel bir ağa sahip olma izni var. Kurduğunuz ağa başkalarını davet edebilir ya da varolan başka bir ağa bağlanabilirsiniz. Ağda bulunan kişilerle sohbet de edebiliyorsunuz.

Türk Telekom`un ücret karşılığı verdiği statik IP`yi bu program sayesinde ücretsiz elde edebiliyorsunuz.

Özellikleri:

Durumunuzu MSN Messenger`daki gibi ayarlayabiliyorsunuz. (Örn; Meşgul)
    Ağınızdaki kişilerin isimlerini ip adresine, lakabına ve kişisel isteğe göre ayarlayabilme
    Pasiflik durumuna ağdan atma özelliği
    Sunucuya hızlı bir şekilde bağlanabiliyor.
    XBOX desteği ile, XBox oyuncuları ile de paylaşım yapabilme imkanı sunuluyor.

Program, kısa bir kayıt işleminden sonra ağ paylaşımı yapabilmenizi sağlıyor.Ayrıca Windows XP , Vista ve Linux işletim sistemleriyle de uyumlu.

No Spyware,No Adware

http://www.leafnetworks.net/

LeafSetup.exe dosyasına tıkladıgınızda bir uyarı ile karşılaşırsanız Microsoft Framework 2.0 ve üstü indirmeniz gerekmektedir.İndirmek için;

http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe

Unutulmaması gereken tek şey hamachinin bilgisayarınıza yüklü olmaması gerekli sebebi ise leaf programı size sabit ip verirken hamachi gecici ip atamaktadır bu da 2 program arasında sorun çıkartabilir

Kurulum,Kayıt ve Ağ Friend ekleme ile ilgili ayarlar ;

http://rapidsha re.com/files/120015226/Leaf_Anlat_m.pdf.html

boslugu silin

Denediğim oyunlar;

Counter Strike
    Warcraft Frozen Thorne
    Heroes 3
    COD4
    Marvel Ultimate Alliance
    Heroes 5
    Toca Race Driver 3
    Heroes of Pacific
    Titan Quest
    Gears of War
    Rainbow Six:Las Vegas
    Rainbow Six:Las Vegas 2
    Worms Armageddon
    C&C Tiberium
    C&C Generasl Zero Hour
    Quake 4
    Heroes 3
    Airdogfighter
    Age of Empires 2
    Race Grid

elimdeki oyunlar bunlar oldugu için bunları deneyebildim digerleri denedikçe eklemeye devam edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cold -- 27 Ağustos 2008; 9:54:24 >

• Çok Teşekkürler
    Bana Göre Şu ana Kadar Bu Forumda Paylaşılmış En Yararlı Program Bu
    Kaç Gündür Böyle Bir Program Arıyordum Saolasın
  • pardon linkde sorun yok linki düzeltmeniz lazım ama
    sprsin arkadaşla age of empires 2 oynayabiliriz belki bununla hamachiyle yapamamıştık inşallah olur bununla saol valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 18 Haziran 2008; 13:01:16 >
  • hangi linki düzeltmem gerekiyor anlamadım 2.si rahatlkla bütün diger oıyunları da oynayabilirsiniz yükleyip denedikce eklemeye dewam edicem
  • yok sana demedim arkadaşlara denedim linke tıklayınca açılmıyor ya link ölü sanmasınlar linki düzeltsinler diye dedim
    hamachiyle hep deniyoduk arkadaşla birbirimizi görmüyorduk age of empires 2 de
    bunda birbirimizi gördük mutluluktan öldüm ama oyuna bağlanamadım şimdide unable to join game dio

yani tam mutlu oldum derken.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 18 Haziran 2008; 22:41:22 >
  • programın share bölümünden onay vermeniz gerekiyor baglantı izni için buna dikkat ettiniz mi ikinizde
    2. si oyun versionlarının aynı olmadı gerekio bunu sölememe gerek bile yok zaten :)
  • herşey tamam age of 2 ile alakalı birşeymiş bu araştırdım port açmamız gerekiyormuş :D
    seni msn e ekleyen bendim bu arada birşey sorcaktımda programla alakalı hallettim saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 18 Haziran 2008; 23:26:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Port Yok Sorunu için öneriler
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ok olunca yazarsan iyi olur calısan oyun listesini daha da artırıcam da
  • arkadaşım gelince yarın denicez inşallah olur olmazsa delircem bi haftamızı hamachiyle yedik ilk başta oldu sonra çok uğraştım olmadı şimdi bu programla uraşcaz bir süre
  • evet beyler age of empires 2 sorunsuz oynadık çok güzel oldu 4ever Leaf kahrolsun hamachi
  • age of empires 2 de eklenmiştir
  • Ya beyler bızde neden olmuyor bır turlu anlamadım ya.Nod 32 kullanıyoruz ondan bırbırımızı goremıyor olabılırmıyız??personal firewalldan dolayi.Oyunu ben kuruyorum usb modem war port acmama falan gerek yok daha once f1 challange falan oynadım sorunsuz fakat sımdı oynanmıyor.Bi yardımcı olun..
  • firewall dan olabilir tabiki leaf.exe dosyasını firewall trust olarak göster bende firewall kulanıyorum anlatımdan söledim zaten leaf.exe dosyasını trusted yani güvenilir exelere ekleyin diye senin sorunun o olabilir + programın share bölümünden de arkadasına onay vermeyi sakın unutma
  • Race:Grid Denendi çalışıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.