Şimdi Ara

Port Yok Sorunu için öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Axener Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daireme uzun süredir internet bağlatmaya çalışıyorum fakat altyapı sorgularken hiçbir ISSden sonuç alamıyorum en son TT destege twitter üzerinden DM attığımda bulunduğum adrese altyapının 6 ay sonra geleceği bilgisini aldım (pek inanmıyorum da neyse). Balkondan yan apartmanın kutusuna giden bir türk telekom dsl kablosu mevcut resim ektedir. Amma velakin bu kabloyu modeme bağladığımda DSL bağlantısı alamıyorum. sanırım kablonun o kutuya gitmesine rağmen içten çıkık durumda olmasından kaynaklı (emin değilim) halbuki bütün binalardan gelen siyah ve kalın kablolar bu kutuya gidiyor. Altyapısız internet olarak iki internet fiyatına yarım internet veren superbox vb ürünlere pek sıcak bakmıyorum. Bilgili ve tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim, tt saha ekibinden biriyle mi göruşulmesi gerekiyor telefon mu bağlatmaya çalışmam (ilk denemede işe yaramadı) gerekiyor, uzun süredir çözüm arıyorum artık kafayı yemek üzereyim. Port Yok Sorunu için öneriler 

Port Yok Sorunu için öneriler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Port sorunu bu kutu da değil, bu kutuya gelen erişim kabinindedir, port açılması ancak birinin aboneliğini iptal etmesi veya bölgenize yeni bir erişim kabini gelmesi ile olabilir.

• Yanıt için teşekkürler bu kutu tam olarak ne oluyor niye dsl kabloları bu kutuya gidiyor üçlü priz mantığı gibi bu kutu ana kabine mi gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anl515 A kullanıcısına yanıt

ek yeri

• Boş port hatası hem saha dolabında gerçek anlamda boş port olmadığında hem de attığınız fotoğraftaki dağıtım kutusunda boş devre yeri kalmadığında (arızalı veya tam dolu) ortaya çıkar.

O kutu içerisinde hatlar toplanıp ayrı ayrı teller ile saha dolabına gider yani herkesin hattı fiziksel olarak birbirinden ayrıdır. 3 lü priz gibi tek kabloda toplanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 10 Ekim 2022; 22:26:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.