Arkadaşlar merhaba,
29.02.2024 tarihinde TCL marka outlet tv aldım, genelde açıklama bölümüne yazıyorlar ne olduğunu bittiğini, ama yazmadıkları şey ise panelde çizgi var.
05.03.2024 tarihinde akşam saat 22 - 23 gibi teslim edildi ertesi gün kuruluma gelindi. Servis kontroller yaparken panelde çizgi olduğunu fark etti, bu şekilde notunu alıp, ürünü kendi kutusuna yerleştirip gitti. Bir sonraki mesaja görselini ekliyorum
Kuruluma gelen servis ile görüştüm, biz kapattığımız da size SMS gelecek, oradan servis formunu alabilirsiniz dediler, öyle de oldu.
İade için web siteden iade oluşturmayı denedin, beyaz eşya kategorisine girdiği için müşteri hizmetleri iade açabilirmiş. Neyse orayı da aradım, mail gönderin üründe sorun var iade açamayız dediler. Mail gönderdik dönmediler, sitelerini kurcalarken iletişim bölümü olduğunu fark ettim, oradan servis formunu ekleyip gönderdim. 2 saat sonra ilgili birime ilettik diye dönüş geldi.
Bugün sabah 10 gibi ise bilgi vermek için aradılar, servis formunda iade / değişim için satıcı ile görüşün denilmesine rağmen, outlet ürünlerde değişim yapılmıyor, iade ne olacak dedim iade yapılmıyor, laf arasında onarım yaptırabilirsiniz dedi, sesimi yükselttim +15k daha verecek olsam gider sıfır alırım, neden tamir edilmiş ürüne sıfır parası verelim. Üst yetkiliye aktar dedim, en yetkili oymuş anladığım. ee ne olacak dedim servisle görüşün dedi kapattım.
Benzer durumu yaşayıp da THH gitmeden çözebilen var mı? THH uzun bir süreç, değişim yada misli ile değişim olsa mutlaka başvururum ama sonucunda para iadesi yapılacak. İade yapıldıktan sonra da ödediğim para pul olacak.
Multimetre öneri
Arkadaşlar merhaba,
Amatör olarak evde kullanmak için bir şey arıyorum, aşağıdaki ürünleri buldum.
Önceliğim yüksek amper ölçebilme sebebiyle pens metre.
200 TL fiyat farkı var aralarında, sadece pens metre işimi görür mü yoksa yanına ekstra bunu da almama gerek var mı?
Kahve posası zararlı mı?
Arkadaşlar merhaba,
Ayda ortalama 1KG civarı kahve içiyorum, posasını da çöpe atmak yerine bahçeye atıyorum. Bahçe de limon, zeytin, mandalina, portakal, dut, incir, nar, kayısı vs ağaçlar var. Bu kadar fazla kahve posasının zararı olur mu?
24v 10a adaptör aranıyor
Arkadaşlar merhaba,
24v 10a adaptör arıyorum, geçenlerde almıştım, bugün geldi test ettiğim de 6,32a ancak verebiliyor. Kullandığınız yada bildiğiniz 24v 10a vere n adaptör var mı?
Adaptör geldi, test ettim tek başına 19 - 20a verebiliyor, tam yükte kullanmamak lazım, satıcı da %20 fazlasını alın demişti.
Subwoofer ve hoparlör öneri
Arkadaşlar merhaba,
Logitech z906 almayı düşünüyordum, biraz araştırma sonucunda kronik psu sorunu olduğunu öğrendim ve vaz geçtim.
Alternatif olarak ses ve subwoofer için ayrı amfi alıp kullanmayı düşünüyorum, alacağım amfileri aşağıya bırakıyorum, önereceğiniz subwoofer ve hoparlörleri bekliyorum.
Subwoofer reiss RS-HK8 adım
Hoparlör ise alpyine s2-s68
Arkadaşlar merhaba,
Bulunduğum mahallede, eski binaların olduğu bölgede bina üzerinden dolaştırarak Superonline fiber çekmişti, ilk zamanlar sorduğumda gelecek vs denmişti, çalışmalar bitti fiber merkezini aradım, aralık ayının ilk 2 haftası çeken olmaz ise arayın yardımcı olalım demişlerdi. Aradım fakat yardımcı olunmadı, mahallede çalışma var ama ne zaman size gelir belli değil dediler. Sonrasında BTK dahil, bir çok kanaldan talebimi, şikayetimi ilettim, çalışmalarımız devam ediyor bla bla standart metin atıp kapattılar. Geçen gün tesadüfen abonelik için dolaşan Superonline çalışanına denk geldim, bize niye fiber getirmiyorsunuz dedim, buralar hep tarihi eser, kazım için izin vermediler gibi bir cümle kullandı, ne yapabiliriz deyince de binadakiler den imza topla her hangi bir türkcell teslim et bakarlar dedi, açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi.
(Bina 6 daireli 2si yaşlı emekliler ( 5mbit verseler yok demez :( ) ben ve diğer daire 30 - 40 arası diyebilirim diğer ikisi de yurt dışında yaşıyor, yazdan yaza filan gelirlerse geliyorlar. )
Benzer bir durum yaşayıp da başvuru sonucu fiber getirtebilen oldu mu?
Arkadaşlar merhaba,
Araçta sabit kullanmak amacıyla Huawei matepad 11.5 aldım, aynı anda tableti şarj edip, telefondan data aktarım olarak kullanabileceğim bir, usb c hub - usb c dock tarzı bir ürün arıyorum. Piyasa da kulaklık amacıyla kullanılanlar var fakat, aynı anda şarj edip, data aktarılamayacağını düşünüyorum. Biraz araştırdım, reddit de bir kullanıcı bu ürünü yapmış fakat Türkiye de muadil diyebileceğim bir ürün bulamadım. Mevcutta kullandığınız, önereceğiniz bir ürün var mı?
Amigo Kabuklu Ceviz 500 Gr Fiyatları | Cepte Şok (sokmarket.com.tr)
14 adet aldım, 2 tanesi 26 ekim skt geldi 1i geçmiş, diğerleri 2024 tarihliydi.
Bölgesel olabilir, istanbuldaki evin adresini girerek baktım stok yok diyor.
Arkadaşlar merhaba,
Fiber nerede uygulamasının mobil sitesinden baktığımız da konum seçince etrafta fiber var ise direkt görünüyordu, fakat uzun bir süredir çalışmıyor sorun benimle mi ilgili yoksa genel bir problem mi var?
Türknet gigafiber abonelik sorunu
Sayın Türknet,
Eski evimiz de Türknet gigafiber kullanıyorduk, yeni eve taşındık burada da Türknet gigafiber var fakat, taşınan kişi aboneliği iptal ettirmemiş, eski kiracı ile görüştüğümüz de internet eşimin adına, dedi ve iptal edemedi (Eşi yurt dışında) Boş port olmadığı için de karşı daire veya farklı bir daireye başvuru almıyorlar. Mevcut aboneliğin iptali için nasıl bir süreç işliyor? Çünkü mevcut eski abone iptal için uğraşmak istemiyor.
Meslek: System Administrator
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 864
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 64.350 (Bu ay: 672)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 219 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar