Amigo Kabuklu Ceviz 500 Gr Fiyatları | Cepte Şok (sokmarket.com.tr) ![]() 14 adet aldım, 2 tanesi 26 ekim skt geldi 1i geçmiş, diğerleri 2024 tarihliydi. Bölgesel olabilir, istanbuldaki evin adresini girerek baktım stok yok diyor. |
Şok market 500GR kabuklu ceviz 26,75TL

-
-
Fiyat çok iyi ama bölgesel sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizde de stok yok mu diyor yoksa fiyat yüksek mi?
-
internetin hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stok yok dedi bana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu fırsatın konusu vardı hocam. İki gündür kamyon kamyon ceviz alıyoruz ŞOK'tan
Bulamamanız normal.
-
Nerde konu link verebilir misiniz ben göremedim? Mağazadan mı aldınız uygulamadan mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/sok-market-cepte-sok-indirim-ve-firsatlar-ana-konu--154992722-13
Sadece ceviz değil, ondan önceki hafta da farklı ürünlerde güzel indirimler vardı.
Ben mağazadan aldım iki gün önce.
-
Eyvallah şoka pek gitmediğim için bilemedim sağolun🙋♂️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bundan aylar önce şokta aynı kabuklu cevizi elime aldım ve almamla rafa bırakmam bir oldu. İçinde kurtlar geziniyordu.
-
Mağaza da nem sorunu vs olabilir belki hocam, dün akşam 2 adet 26.10 tarihli 2 paketi kırdım içlerinden 2 yada 3 tane boş çıkmıştır gerisinde sorun yoktu.
-
Tadı acımsı mı hocam? Yenecek seviyede mi. Bazılarının içi sarımsı ve acımsı oluyor yenmez öyleyse
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tadı güzeldi hocam acımtırak bir tat almadım ben, bölgeden bölgeye üretici değişebilir belki.
-
bölgesel değil. haftanın ürünü fakat hiçbir yerde kalmadı.
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X