ya ben yaptım ama tam doldu xtrap hata verdi... launchera tıklıyom login servar felan diyo
İSE YARAdı ty
iii guzelde reklam yapmişin
saoll
oyuna girmek için bu kadar çile çekiyoz.hepsini denedim olmuyor tam 4 kere 0'dan kurdum knighti gene hata gene hata..denemediğim yol kalmadi.problemsiz olan bi arkadaş rapidshare e upload etsin bizde çekelim bari.uğraşılmaz bu kadar eziyetle bu ne ya
saol kanka 1. secenek işe yaradı
evet yaa bende yüzkez denedim cafelerde oynamaktan sıkıldım evmde int var gidip cafede oynuyorum amk paso xtrap hatasıı
arkadaşlar ben pc ye format attım yeniden oyunu yukledim launcherden yanlız 1475 i yüklemeden 1476 ı yukluyo bu normalmi
arkadaslar konuyu acan arkadasın verdiği xtrap ı indirin dosyaları xtrap içine kopyalayın
o iki hatayı bnede aldım 2. denemede girdi
1 xtrap ı yüklerken verdiği hata 2. si launcer falan sonra girdi ama dosyaları kopyalayınca
sagol aga bende giremiordum oyuna
denedim ama olmuyo. xtrap güncellemesi yaparken 234 kb da kalıyo code faliled hatası veriyo.
Problem düzelmişti ama sabahtan beri yine girilmiyor.
dedıklerının hepsını yaptım hata hata hata delırce
sabah saat 9 dan beri giremiyorum. geceden tezgah kurmuştum,sabaha kadar dc olmamışım. sonra server değiştirmek için çıktım oyundan geri girmeye çalıştığımda xtrap güncelleme yapmaya başladı ve %85 lerde kalıyo code field hatası veriyo.
bende hosts dosyayı yok ne yapcam soleyın pls
koxp çalışıyo ve tek tık programıda var salam indirin taratın güvenlir isteyen baksın denemesi bedava