Şimdi Ara

1482 XTRAP indir ** Patch Hatası Çözümleri - KO Teknik Servis (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
0
Favori
176.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paylasımın güzelmiş saoll
  • yaw 1475 ındırdım ama 1476 yuklemıor
  • KANKA PEKİ HERŞEYİ YAPTIM DEDİGİN GİBİ AMA HALA HATA VERİO TAK YAMMAM GEREKEN BİŞEY KALDI GALİBA HOST DEGİŞTİRDİKTEN SONRA KNİGHT ONLİNE KOPYALIYACAKMIYIM ?
  • sağolasın
  • cmd deneyin oluyor
  • ya benim xtrap hata vermiyodu şifre yazarken hata veriyodu belki işe yarar diye senin xtrap indirdim bu sefer xtrap hata vermeye başladı
  • Arkadaşlar bende enteresan bi hata çıkıyor.

WARNING
    The game security mode update has failed !

nedir bu lutfen yardım edin. hic bir forumda boyle bir sey yok. herseyi denedim. 10 defa yukledim. her seferinde virus programlarını kapattım. forumda mevcut butun careleri aradım yok. Bunu cozebilecek biri var mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b7684r -- 19 Mayıs 2007; 14:26:12 >
  • kanka ben 2gun once yaptım gırdım sımdı start vermıo bu yaptıgımla alakası yok demııü
  • x trap hata veriryo
  • Arkadaşım ben ilk sayfada verdiğin launcher ı indirdim ancak auoto patch yapmıyor gene aynı şey???
  • Bütün yöntemleri denedim olmadı. herhalde esaslı bi format lazım makineye. saygılar paylaşım için. elinize sağlık.
  • ty
  • Beyler benim xtrap la şöle bi sorunum war hatasız oyuna girebiliyorum yanlız bir bir buçuk saat sonra xtrap hata werip bilgisayarı resliyor bunun hakkında yardımcı ola bilirmisiniz?????
  • asdadaas
  • Ya o değilde ben senin werdiğin launcher i yukledim bu sefer xtrap ı direk atlıo we sürüyle Data hatası weriyo napıcam ya silbaştanmı yapıcaz?:S
  • beyler bu sorun sizin sorununuzu çözmediyse bide benim yaptığım şekilde yapın..!

http://forum.donanimhaber.com/m_14392651/tm.htm

burda yazdım herşeyi bi yapın
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.