Şimdi Ara

1482 XTRAP indir ** Patch Hatası Çözümleri - KO Teknik Servis (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
0
Favori
176.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağol
  • ya brother bişey sorcam bu ilk dosyayı indirdim ama ben 1475 diye bi patch yüklediğini görmedim direk 1476 yükledi şu an start gelio ama xtrap hata verio yanlış bişey yapmış olabilirmyiyim ?
  • OLMUYO OLMUYO OLMUYO
    Bİ TARAFI DÜZELTTİĞİMDE DİĞER TARAF BOZULUYO
    Bİ BAKIYOM XTRAP HATA VERMİŞ Bİ BAKIYOM OYUNA BİLE GİRMEMİŞ

• ben hala giremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MRgeXO

linkler kırık :S
    quote:

Orjinalden alıntı: DarkAdonis

Yapamayan arkadaşlar aşağıdaki 4 tane dosyayı indirsinler;(Xtrap'ın orjinal sitesi)

XDataFI0.Xtp
    XTrap.xt
    XTrapVa.dll
    psapi.dll

Bu 4 dosyayı masaüstüne kaydedin.

Knight Online klasörünüze girin,Xtrap dosyasını açın içindeki bütün dosyaları silin,bu 4 dosyayı içine kopyalayın.

Başlat/Çalıştır/Cmd/ipconfig/flushdns yazın girin oyuna.

Olmadımı ?

Sağ alt köşede yanıp sönen 2 tane bilgisayar resmi var,internete girip girmediğimizi gösteriyor ona sağ tıklayın,tıkladıktan sonra Durum'a tıklayın ardından Özellikler'e tıklayın,Genel bölümünde aşağıya inin "İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP)"yazıyor ona basın ve gene Özellikler diyin.

2.bölümünde DNS Sunucu adresini otomatik olarak al işaretli,onun altındaki Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullana tıklayın!

Yeğlenen DNS sunucusuna; 84.243.254.70
    Diğer DNS sunucusuna;195.175.39.39 yazın,Tamam diyin kapatın.
    (Uyardığın için teşekkürler gamyun_92)Ardında Başlat/Çalıştır/Cmd/ipconfig/flushdns yazıp oyuna girin gene olmazsa artık format atın ne edelim

Linkler kırık değil bir iki defa dene girecektir

• Formda güvenilir kişilerden birisi paylaşım için sağol.
  • Ya biri cevap verse tam süper olcak!

Neden burdan indiriyorsunuz? normal indirince bişey mi oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Junger

Ya biri cevap verse tam süper olcak!

Neden burdan indiriyorsunuz? normal indirince bişey mi oluyor?

Evet Arkadaşım Bizde Auto Çekmiyordu
  • ben manuel olarak sıteden ındırdım ama bazı arkadaslar ındıremıor yardımcı olmak ıcın sanırım
    bu arada dedıklerını yaptım ip confıg falan bu sefer start yok onu duzeltcem :D
  • CokkkK Ty KArdess Walla
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MRgeXO

linkler kırık :S
    quote:

Yapamayan arkadaşlar aşağıdaki 4 tane dosyayı indirsinler;(Xtrap'ın orjinal sitesi)

XDataFI0.Xtp
    XTrap.xt
    XTrapVa.dll
    psapi.dll

Bu 4 dosyayı masaüstüne kaydedin.

Knight Online klasörünüze girin,Xtrap dosyasını açın içindeki bütün dosyaları silin,bu 4 dosyayı içine kopyalayın.

Başlat/Çalıştır/Cmd/ipconfig/flushdns yazın girin oyuna.

Olmadımı ?

Sağ alt köşede yanıp sönen 2 tane bilgisayar resmi var,internete girip girmediğimizi gösteriyor ona sağ tıklayın,tıkladıktan sonra Durum'a tıklayın ardından Özellikler'e tıklayın,Genel bölümünde aşağıya inin "İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP)"yazıyor ona basın ve gene Özellikler diyin.

2.bölümünde DNS Sunucu adresini otomatik olarak al işaretli,onun altındaki Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullana tıklayın!

Yeğlenen DNS sunucusuna; 84.243.254.70
    Diğer DNS sunucusuna;195.175.39.39 yazın,Tamam diyin kapatın.
    (Uyardığın için teşekkürler gamyun_92)Ardında Başlat/Çalıştır/Cmd/ipconfig/flushdns yazıp oyuna girin gene olmazsa artık format atın ne edelim

Linkler kırık değil bir iki defa dene girecektir

deniorm olmuyo

• K2 nin kendi web sitesinde verdiği şu adresden patchi indirin kurun. daha sonra da launcher'a tıklayın 1476 yı da kendisi otomatik alıyor zaten sonra oyuna güvenle girin. hayırlı olsun

ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/AutoPatch_1475.exe
  • paylasim icin tesekkurler kolay gelsin
  • ben dediğim herşeyi yaptım yine olmuyo yardım lütfen
  • Diğer dosyalara güvenmiyodum ama bu dosyalar official ko web sitesinden olduğu için indirdim ve denedim.Çalışıyor saolun dns ayarlarını yapmama gerek kalmadı.Sayenizde oyundayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_elo -- 18 Mayıs 2007; 12:50:01 >
  • s.a brother kanka dediklerini eksiksiz yaptım hepsini ama xtrap yine hata veriyor . ne yapmam lasım kanka 3 gündür oyuna giremiom lutfen bi yardım et kurbanın olam
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_elo

Diğer dosyalara güvenmiyodum ama bu dosyalar official ko web sitesinden olduğu için indirdim ve denedim.Çalışıyor saolun dns ayarlarını yapmama gerek kalmadı.Sayenizde oyundayım

BANA ANLATIRMISIN KANKA NASIL GİREBİLDİN LÜTFEN
  • saol ama ben hala giremedimgüzel çalısmada cafede olduğum için çok karısık hersey bende uğraşmadım
  • Arkadaşlar bende enteresan bi hata çıkıyor.

WARNING
    The game security mode update has failed NG!

nedir bu lutfen yardım edin. hic bir forumda boyle bir sey yok. herseyi denedim. 10 defa yukledim. her seferinde virus programlarını kapattım. forumda mevcut butun careleri aradım yok. Bunu cozebilecek biri var mı???
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.