Şimdi Ara

149 TL XIGMATEK CAC-EXAI6-U01 6 Isı Borulu LGA 1150/1155/1366/2011/AM3/AM3+/FM2+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.964
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 149 TL XIGMATEK CAC-EXAI6-U01 6 Isı Borulu LGA 1150/1155/1366/2011/AM3/AM3+/FM2+

Normalde fiyatı:
    akakce.com
    Xigmatek Janus LD1266 CAC-EXAI6-U01 CPU So�utucu Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/cpu-sogutucu/en-ucuz-xigmatek-janus-ld1266-cac-exai6-u01-fiyati,8911757.html

Resmi web sitesi:

149 TL XIGMATEK CAC-EXAI6-U01 6 Isı Borulu LGA 1150/1155/1366/2011/AM3/AM3+/FM2+149 TL XIGMATEK CAC-EXAI6-U01 6 Isı Borulu LGA 1150/1155/1366/2011/AM3/AM3+/FM2+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 9 Aralık 2018; 22:41:22 >

• Teşekkürler Üstad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuruttunuz yine

• İhtiyacı olana aşağıda link verdiğim Phanteks PH-TC12LS soğutucuyu da öneririm.

urun.n11.com
    Phanteks Ph-tc12ls Düşük Profilli İşlemci Soğutucusu - n11.com
    https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/phanteks-ph-tc12ls-dusuk-profilli-islemci-sogutucusu-P208190789?

Hediye çekiyle daha da ucuza getirilebilir. Ben aldım fena değil. AM4 desteği de var. Aynı şekilde 6 ısı borusu var ve yurtdışı fiyatı çok yüksek...

• quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

İhtiyacı olana aşağıda link verdiğim Phanteks PH-TC12LS soğutucuyu da öneririm.

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/phanteks-ph-tc12ls-dusuk-profilli-islemci-sogutucusu-P208190789?

Hediye çekiyle daha da ucuza getirilebilir. Ben aldım fena değil. AM4 desteği de var. Aynı şekilde 6 ısı borusu var ve yurtdışı fiyatı çok yüksek...
    Hocam am4 desteği görünmüyor ama direk sipariş verince geldi mi aparat?

• sömürmüşsünüz yine, 1 tane alamadık.
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    AM4 desteği var.

Anakartın backplate parçası gerekiyor diye not edilmiş. (AMD FM1/FM2/AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2 (stock back-plate required)

O da zaten AM4 anakartların üzerinde gelen birşey.

Ben montaj yapmadım kenara koydum lazım olur diye çünkü aşırı sessiz bir çözüm buldum. Performanstan ziyade sessizlik seviyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

AM4 desteği var.

Anakartın backplate parçası gerekiyor diye not edilmiş. (AMD FM1/FM2/AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2 (stock back-plate required)

O da zaten AM4 anakartların üzerinde gelen birşey.

Ben montaj yapmadım kenara koydum lazım olur diye çünkü aşırı sessiz bir çözüm buldum. Performanstan ziyade sessizlik seviyorum ben.
    Aşırı sessiz çözüm nedir hocam?

• Thermaltake Contac Silent
    https://www.amazon.com/gp/product/B06X9Q1K88/

Gerçekten de aşırı sessiz. kulağımı kasaya değil fanın dibine koyunca anca ses geliyor. Maalesef üretimden kalkmış. Yedekte dursun diye alasım vardı 1 tane daha.
  • ürün tekrar indirime girmiş
  • Mini-ATX için yazmışlar ama ATX anakart için de uygun mudur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jabroni

Mini-ATX için yazmışlar ama ATX anakart için de uygun mudur sizce?
    tabii ki :)

• DallasPage kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabroni -- 12 Ocak 2019; 2:5:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jabroni

Mini-ATX için yazmışlar ama ATX anakart için de uygun mudur sizce?
    Türkçe'nin azizliğine uğramış, ürün müdürü de müşterilerin aklını çelmek isterken anlamı kaymış.

Soğutucu, kısa olmasına rağmen yüksek performanslı ve aynı zamanda cpu dışında mosfet ve ramlere de hava üflüyor. Bu nedenle düşük profilli yatay kasalar için ideal. Bu kasalarda çoğunlukla mATX anakartlar kullanılıyor. Ordan bir bağlantıyla mATX için uygundur denmiş.

• Mini itx kasasa 8700 için uygun mu ? 350 TL lik tek radyotörlü sıvı soğutma mı ? Yoksa bu mu ?
    Kasa cooler master elite 130.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DranzerBey kullanıcısına yanıt
    Güç kaynağı fanı, yukarı doğru üflüyor. Bu ise aşağı doğru. Bu konuda psu veya soğutucu fanını ters çevirmek ya da iptal etmek gibi işlem yaparsanız, bu daha makul. Yapmazsanız, su soğutma.

PC bileşenleri, ATX kasa formuna göre tasarlanır, her değişiklik, bu dengeyi bozar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 6 Ocak 2019; 1:4:50 >
  • qzwxec kullanıcısına yanıt
    Sıvı soğutma siparişi verdim.
    Thermaltake Water 3.0 Performer 120mm 
    Bu soğutucuyla mini itx kasa olduğu için inşallah yük altında 75 dereceyi geçmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaçırdım vallahi çok üzüldüm beğendiğim bir modeldi
  • Arkadaşlar,ben bu ürünü aldım ama bugün topladığım bilgisayarın montajını yaptırırken benim anakarta uyumlu olmadığını anladık (MSI B450 Tomahawk). Bu sebeple iade edeceğim. Ancak iade etmeden önce almak isteyen varsa İstanbul içinde aldığım fiyata verebilirim. Yalnızca kutu açıldı ve içindeki termal macunu açtığımız için atmak zorunda kaldık. PM atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Hocam am4 desteği görünmüyor ama direk sipariş verince geldi mi aparat?

Alıntıları Göster
    ya hocam soğutucunun girdiği plastik ayaklardan biri kırıldı, temassızlık yapıyor dolayısıyla bilgisayar açıldığı gibi hemen kapanıyor. nasıl çözebilirim yeni soğutucu almak istemiyorum da?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.