Şimdi Ara

1495 TL Meizu Note 9 Snpdrgn 675/48MP(Samsung S5KGM1)-20MP/4GB/64GB/4000mAh/Android 9.0 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
5.326
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oha fiyat 1488'e düşmüş. 1800'e aldım 2 ay önce

75 TL chippara da veriyorlar.
    Kazananlar kulübü + 30 TL'lik kod da kullansan resmen bedava.

Yanına gram yaklaşabilen telefon yok bu fiyat bandında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 24 Ekim 2019; 17:28:43 >
  • 1495 TL Meizu Note 9 Snpdrgn 675/48MP(Samsung S5KGM1)-20MP/4GB/64GB/4000mAh/Android 9.0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Realme 1.679 tlydi. 75 tl chip para düşersek sadece 100 tl pahalı oluyor. Hangisini seçerdiniz? Max 2.000 tlye telefon alıcam karar veremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalladam

Dün Realme 1.679 tlydi. 75 tl chip para düşersek sadece 100 tl pahalı oluyor. Hangisini seçerdiniz? Max 2.000 tlye telefon alıcam karar veremiyorum. https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/realme-3-pro-64-gb-global-versiyon-eu-4gb-64gb-478629286?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    Meizu guncelleme sıkıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: XT660

Bugün Hepsiburada sağlam kampanya yapacak gibi görünüyor.. Dört dörtlük kanpanya içinde bugün öğlen yapacak.
    Telefonun sar değeri çok yüksek olmasa değerlendireceğim. Birde 16xs işlemcisi SP675. 1700 tl civarına çekilrise iyi olabilir gibi. Ancak hala kararsızım. SAR değeri çok düşündürüyor, 20 aylık oğlum var telefonu çizgi film için kullanıyor.
  • Hocam kod satış bölümünde satiyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hakankaran kullanıcısına yanıt
    Realme'nin işlemcisi 710 daha iyi değil mi?
  • %4 indirim varken çek kullanamassiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Telefonun sar değeri çok yüksek olmasa değerlendireceğim. Birde 16xs işlemcisi SP675. 1700 tl civarına çekilrise iyi olabilir gibi. Ancak hala kararsızım. SAR değeri çok düşündürüyor, 20 aylık oğlum var telefonu çizgi film için kullanıyor.

Alıntıları Göster
    Öyle durumlarda uçak modu wireless kullanın hocam...
  • 16xs 1900tl sd 675 superalmoled ekran,3lü kamera batarya 4000 bariz çok fark var bunu alacağınıza onu alın arada ki farka fazla fazla değer
  • Note 8 de işimi görür diyenler için:

1495 TL Meizu Note 9 Snpdrgn 675/48MP(Samsung S5KGM1)-20MP/4GB/64GB/4000mAh/Android 9.0

• Fiyat baya yanıyor şuan 1472tl kazananlar kulübü ile

• quote:

Alıntıları Göster
    1900 TL ye düştü hb da. 16xs, benim için yeni işlemciler (sd 675, 710) çok fark etmiyor. Oyun oynamadığım için günlük banka, internet whatsapp uygulamalarını kullanıyorum zaten. SD 855 ile sd 675 arasında bir fark hissetmiyorum, önemli olan ekran, ses ve batarya kalitesi oluyor benim açımdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

1900 TL ye düştü hb da. 16xs, benim için yeni işlemciler (sd 675, 710) çok fark etmiyor. Oyun oynamadığım için günlük banka, internet whatsapp uygulamalarını kullanıyorum zaten. SD 855 ile sd 675 arasında bir fark hissetmiyorum, önemli olan ekran, ses ve batarya kalitesi oluyor benim açımdan.

Alıntıları Göster
    Bende aynı durumdayım. Oyun hiç oynamıyorum. Yanlız şu kafama takıldı. Note 9'da işlemci kamera aynı. Amoled ekran, 6gb ram, 128gb hafıza fazlası var gibi 16xs'in sadece. Ben SAR'dan dolayı vazgeçtim gibi. İkisininde çok yüksek. Note 9un sar değeri düşük olsa alacaktım büyük ihtimalle.

• quote:

Bende aynı durumdayım. Oyun hiç oynamıyorum. Yanlız şu kafama takıldı. Note 9'da işlemci kamera aynı. Amoled ekran, 6gb ram, 128gb hafıza fazlası var gibi 16xs'in sadece. Ben SAR'dan dolayı vazgeçtim gibi. İkisininde çok yüksek. Note 9un sar değeri düşük olsa alacaktım büyük ihtimalle.

Alıntıları Göster
    Benimde 5 yaşında kızım var, ocak ayında ikinci kızım dünyaya gelecek inşallah. Sar değerleri önemli, bu konuda Samsung çok iyi. Samsung'un uygun bir modelini denk getirmek gerekecek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Benimde 5 yaşında kızım var, ocak ayında ikinci kızım dünyaya gelecek inşallah. Sar değerleri önemli, bu konuda Samsung çok iyi. Samsung'un uygun bir modelini denk getirmek gerekecek :)

Alıntıları Göster
    samsungun yalan dolan yaptığı ortaya çıkmış vw vakası gibi yani :D
  • Güncelleme olayını fazla kafaya takmamamak lazım artık hiçbir üretici 2 yıldan fazla telefona güncelleme göndermez. Bir sürü model çıkarıyorlar sürekli yenisini satmak istiyorlar.
    Ayrıca android 6 kullanan asus telefon kullanıyorum eski falan ama yenilerin yaptığı bunun yapamadığı ne var ki?
  • Şu güncelleme olayı sıktı artık. 1 ay öncesine kadar dört yıl Android 4.4 kullandım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  • Telefon alacaklar kaçırmasın, bu fiyata rakibi olduğunu sanmıyorum.

• bitti.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.