14k lık poke charımı burdan birilerine vermeyi düşünüyorum isteyenler buraya mesaj atsın gosp len sen hala istion mu istiyosan sana veriyim
quote:Orijinalden alıntı: ngereklibende isterim tabi verirsenAlıntıları Göster bana werirmin lütfen werirsen top trainersda ilk 30a girecez
quote:Orijinalden alıntı: ngereklibende isterim tabi verirsenAlıntıları Göster Bende İsterim Kardeş İstersen Çekiliş Yap
quote:Orijinalden alıntı: DarmaniaBende İsterim Kardeş İstersen Çekiliş Yap Alıntıları Göster hocam ben isterim daha yeni charım çalındı
quote:Orijinalden alıntı: ali_emohocam ben isterim daha yeni charım çalındı Alıntıları Göster ali_emo ve n@s(H) değiştirdiyseniz eski nickleriniz ne
quote:Orijinalden alıntı: syn58 1823ali_emo ve n@s(H) değiştirdiyseniz eski nickleriniz neAlıntıları Göster ben hep buydum hiç deiştirmedim
quote:Orijinalden alıntı: syn58 1823ali_emo ve n@s(H) değiştirdiyseniz eski nickleriniz neAlıntıları Göster bizim şanşımız yok mu
quote:Orijinalden alıntı: ali_emoben hep buydum hiç deiştirmedimAlıntıları Göster benim eski nickim u.m.u.r du
quote:Orijinalden alıntı: n@s(H)benim eski nickim u.m.u.r duAlıntıları Göster nash sizden kimseyi tanımıyorum ali_emo size verebilirim aytzey ve 4everultraslanı severim
quote:Orijinalden alıntı: syn58 1823nash sizden kimseyi tanımıyorum ali_emo size verebilirim aytzey ve 4everultraslanı severimAlıntıları Göster saolasın hocam ama artık hepsi bıraktı pokeyi oynamıolar arada bi chara giriolar
quote:Orijinalden alıntı: syn58 1823nash sizden kimseyi tanımıyorum ali_emo size verebilirim aytzey ve 4everultraslanı severimAlıntıları Göster kardes eski nick:rapstar123 tt ye girecez cok lazım
quote:Orijinalden alıntı: syn58 1823nash sizden kimseyi tanımıyorum ali_emo size verebilirim aytzey ve 4everultraslanı severimAlıntıları Göster Olm Bna Ver :D:D
quote:Orijinalden alıntı: syn58 1823nash sizden kimseyi tanımıyorum ali_emo size verebilirim aytzey ve 4everultraslanı severimAlıntıları Göster niye abi yaa snn nick neydi ki bana werirsen top trainers da ilk 30 da olacaz abi bi yardım et
quote:Orijinalden alıntı: n@s(H)niye abi yaa snn nick neydi ki bana werirsen top trainers da ilk 30 da olacaz abi bi yardım etAlıntıları Göster nicki söyleyemem vay be hiç değişmemişsiniz eskidende bi hesap başlığı açılırdı 5 dakikada 3 sayfa olurdu
quote:Orijinalden alıntı: n@s(H)niye abi yaa snn nick neydi ki bana werirsen top trainers da ilk 30 da olacaz abi bi yardım etAlıntıları Göster bizde yeni başladık bknz.beefyking
quote:Orijinalden alıntı: syn58 1823nicki söyleyemem vay be hiç değişmemişsiniz eskidende bi hesap başlığı açılırdı 5 dakikada 3 sayfa olurduAlıntıları Göster hayır o nick deil dh da eski nick bide bu aralar dh pek giren olmuo herkes bırakıo
quote:Orijinalden alıntı: syn58 1823nicki söyleyemem vay be hiç değişmemişsiniz eskidende bi hesap başlığı açılırdı 5 dakikada 3 sayfa olurduAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: syn58 1823 nicki söyleyemem vay be hiç değişmemişsiniz eskidende bi hesap başlığı açılırdı 5 dakikada 3 sayfa olurdu syndrome bek benzer gibi ama
quote:Orijinalden alıntı: by leonquote:Orjinalden alıntı: syn58 1823 nicki söyleyemem vay be hiç değişmemişsiniz eskidende bi hesap başlığı açılırdı 5 dakikada 3 sayfa olurdu syndrome bek benzer gibi ama Alıntıları Göster sanırım bende biliormbana werirmisin charı msn inde warım zati zaten turker_breakdance@hotmail.com