Şimdi Ara

1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 19 Kasım 2024; 7:18:14 >

• resimleri koy ona göre düşüncem
  • UPUPUP ugur tamamen güvenilir up up up
  • Up Up
    İyi satışlar uğur.
    İnş. yemezsin kazık mazık yoksa senin sözünün aynısını yediririm sana :D
    Bnden başka kimseyle alış-veriş yapmıcaksın :D
    +dan güvenilirdir 2 kez alışverişim oldu
    +dan aldığı charları hemen satmak ister :D
  • yha ben bu charı 74 nukere karşılık takas etmiştim chardan hiç birley değişmemiş ^^
    hayırlı satışlar 300 silk eder bence güzel char..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: uqurrrrr
    Saol Ali charı 300'e satıyordumda malum bu aralar herkes sıkışık 200 işimi gorcek . O yuzden 200yeter :D

Ben O charı 74 Nukerle Takas Ettim üstelik herkuleste ikiside
    arkadaş güvenilir biri oda ban güvendi ilk bilgileri o vermişti oda senlemi eddi berkay ?

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmet41ugur

UPUPUP ugur tamamen güvenilir up up up

Güvenilir Dediğin Adam Sözünde durması Lazımdır

Ugur Sipariş Verirsen Sözünde dur Sürekli Yok Bu Server Yok Su server Deme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

Ben kastırcaktım bu sabah bir suru mesaj attım sercan abi de afkdi sanırım cevap yazmadı. ßende gittim bazı şeyler aldım ilhan abiden muratta diyince tmm tsk oolur onla yaptık. Onun pet uzatılması içinde silk lazım bunu satıyorum.
    ßen öğlen sercan abiye soledim zaten yapmıcaz diye.Oda Tmm ozmn dedi. Şimdi sen kalkmış ne diyosun.

Şimdi Anlatımı Yapayım Yaklasık 3 Gun Önce Msn Mi ekledin Saturnde Char Kasılması İcin 66 LwL Charı 200 Silke Satamıyorsun Bana Geliyorsun Takas Verecem Ayrıca 64 LwL Olacak 65 K Sp Si Euro Olacak Ve Female Olacak

Yani Herşey Senin İsteğine Göre Olacak

Neyse gelelim Diğer Konuya Benle Anlasamadın Sercana Gectin Sercana 66 LwL e karsılık 52 LwL Ve 2 Tabe 40 LwL Peki 200 Silke Değilde Sen Git Bunu Sat Dedim Hala Satmadın Bana Parayla Gel Dedim Olmadı

Peki Sence Mantıklımı Neyse

Ayrıca Kas Dedin 7/24 Bottayız Sadece Silkroad online Bakıma Alınmadıgında Oflineyiz

Biz Afk İken Kimler Yazıyor Kimler Geciyor Yani Güven Kazanacaksan Sözünder Dur

Ben LwL kasmam Sp Kasarım Sercan lwL Kasar Kısacası Bu

Karar Vermek 1 Adım Atmaktır Dönmek Nedir Bilmiyorum

Ben Kalkmıs Bunları Diyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

quote:

Ben kastırcaktım bu sabah bir suru mesaj attım sercan abi de afkdi sanırım cevap yazmadı. ßende gittim bazı şeyler aldım ilhan abiden muratta diyince tmm tsk oolur onla yaptık. Onun pet uzatılması içinde silk lazım bunu satıyorum.
    ßen öğlen sercan abiye soledim zaten yapmıcaz diye.Oda Tmm ozmn dedi. Şimdi sen kalkmış ne diyosun.

Şimdi Anlatımı Yapayım Yaklasık 3 Gun Önce Msn Mi ekledin Saturnde Char Kasılması İcin 66 LwL Charı 200 Silke Satamıyorsun Bana Geliyorsun Takas Verecem Ayrıca 64 LwL Olacak 65 K Sp Si Euro Olacak Ve Female Olacak

Yani Herşey Senin İsteğine Göre Olacak

Neyse gelelim Diğer Konuya Benle Anlasamadın Sercana Gectin Sercana 66 LwL e karsılık 52 LwL Ve 2 Tabe 40 LwL Peki 200 Silke Değilde Sen Git Bunu Sat Dedim Hala Satmadın Bana Parayla Gel Dedim Olmadı

Peki Sence Mantıklımı Neyse

Ayrıca Kas Dedin 7/24 Bottayız Sadece Silkroad online Bakıma Alınmadıgında Oflineyiz

Biz Afk İken Kimler Yazıyor Kimler Geciyor Yani Güven Kazanacaksan Sözünder Dur

Ben LwL kasmam Sp Kasarım Sercan lwL Kasar Kısacası Bu

Karar Vermek 1 Adım Atmaktır Dönmek Nedir Bilmiyorum

Ben Kalkmıs Bunları Diyorum

Bende katılıyorum Gerçekten ayıp ettin.. Sen x diyorsun tamam diyoruz 2 saat sonra ben xy istiyorum diyosun

• Neyse Önemli Değil Ama Birdefa Kararında Durmayı Ögren Tamammı Canım Bunlar İlerde hayatında Sana Yardımcı Olacak Seylerin Basında Geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.