Şimdi Ara

Xianda süper 79lvl blader.Çok deli char.!.![SATILDI!!!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı zamanda charı satmayıda düşünüyorum .Açık arttırma usülü satış gerçekleşcek.
    Başlangıç Fiyatı : 150 ytl
    Hemen al fiyatı 209.99 ytl (maksat gıcıklık olsun )
    Belki ufak bir pazarlık olabilir..... :starving:

Arkadaşlar charı satın aldım alalı pek alıştığım söylenemez.Oyüzden takas etmek istiyorum char sağlam kolay yıkılmıyor kolayda yıkamıyor ama dayanıyor 3 str ye karşı.. YALNIZCA +74 BOWMAN İLE TAKAS EDİCEM VEYA ÇOOOK SÜPER BİR NUKER İLE TAKAS EDİLİCEKmsn ..........Güvenilirlik açısından probleminiz olmasın ankarada oturuyorum. açık adres evtel cep tel vs. veririm .Herneyse ss lere geçelim.Sslerde olmayan blade+3 shield+3dır. 2.3m parası mevcuttur jop trader dır.
    Ssleri upload edene kadar canım çıktı umarım eksik kalmamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurKManiA -- 4 Ağustos 2008; 14:17:42 >

• sen bu chara full farm yap 300ytlden aşşa satarsan suratıma tükür
  • Yok bir eksik maşşallahı var..
    Güzel karakter ucuz da
  • fiyat 150

hemen al 190
  • başlangıç fiyatı 150 ytl yani...
    yorumlar için saolun arklar bu arada
  • satsan iyi olurdu benim için
  • fiyattaki oynama için k.bakmayın hemen al fiyatı 210 a çıkmıştır. ucuz olduğunu bende farkettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    42 lwl ezik charım var
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up =)
  • up up
    upupupupu:D
  • yukarı. arkadaşla msnden konuştuk. 170 ytl dedi önce ama sonra 200 e çıkarınca vazgeçtim. hayırlı satışlar
  • reklammı bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

yukarı. arkadaşla msnden konuştuk. 170 ytl dedi önce ama sonra 200 e çıkarınca vazgeçtim. hayırlı satışlar

eveT aynen öyle oldu ilk 170 dedim sonra 200 e çıkardım bende char alıcaktım charda gider hesabı yaptım ve bu sonuç ortaya çıktı k.bakma kıdemli kardeş.
  • çaktırarak uplıyorumm:D
  • Tam Komedi Yaws Snow Shieldi AçmışSen o Kadar Mp İle Snow Shieldle Hiç Bişe Yapamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih1994

Tam Komedi Yaws Snow Shieldi AçmışSen o Kadar Mp İle Snow Shieldle Hiç Bişe Yapamazsın

oyundan anlasaydın bu topiğe girip boşu boşuna mesaj kirliliği yapmazdın.

• quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

quote:

Orjinalden alıntı: fatih1994

Tam Komedi Yaws Snow Shieldi AçmışSen o Kadar Mp İle Snow Shieldle Hiç Bişe Yapamazsın

oyundan anlasaydın bu topiğe girip boşu boşuna mesaj kirliliği yapmazdın.

Öncelikle fatih arkadaşım str blader lar snow shield a bazı zamanlar çok ihtiyaç duyarlar fazladan sp kastım ayrıca neden açmayayım şöyle düşün sen trader sın arkanda 90lvl hunter wizz var fakat önden yollucak birine ihtiyac var o görünmezlikle +85 tüm int thiefleri tek defada kescek ben tüm defansları basıp snow vs. oraya atlayınca ne oluyor hepsi bana yükleniyor fakat kesemiyor wizz arkadaş bir çıkıyor şap heğsi yerde

Panadol arkadaşım sana tşkr ederim sen anladın beni

• up
  • çok deli char derken tüm serverı kesiyormu yoksa bakırköyden 46 raporumu var
  • @vertus65

Bakırköyden sağlam raporu aldı zar zor hotan deli hastanesinden çıkardık charı şimdi tam bir show makinesi karşısında lvlinde durabilen adama aşşşşK olsun ne diyeyim
  • sorması ayıptır bladenin crit kaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirinBaba'nın Donu -- 1 Ağustos 2008; 17:24:57 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.