quote:Orjinalden alıntı: TurKManiA Xian yazıyor başlıkta görmüyormusun O mesajda senin anladıgın şey dışında bir çok mesaj yatıyor.
quote:Orjinalden alıntı: umbaba quote:Orjinalden alıntı: TurKManiA Xian yazıyor başlıkta görmüyormusun O mesajda senin anladıgın şey dışında bir çok mesaj yatıyor. Tkas ediceğim server fark etmez. yada serverı beyenmedin charın
quote:Orjinalden alıntı: TurKManiA quote:Orjinalden alıntı: umbaba quote:Orjinalden alıntı: TurKManiA Xian yazıyor başlıkta görmüyormusun O mesajda senin anladıgın şey dışında bir çok mesaj yatıyor. Tkas ediceğim server fark etmez. yada serverı beyenmedin charın 500.000 YTL 'lik soruyu bildiniz ..Buyrun ödülünüz ;
quote:Orjinalden alıntı: umbaba quote:Orjinalden alıntı: TurKManiA quote:Orjinalden alıntı: umbaba quote:Orjinalden alıntı: TurKManiA Xian yazıyor başlıkta görmüyormusun O mesajda senin anladıgın şey dışında bir çok mesaj yatıyor. Tkas ediceğim server fark etmez. yada serverı beyenmedin charın 500.000 YTL 'lik soruyu bildiniz ..Buyrun ödülünüz ; Tşkr ederim hesabıma para ne zaman yataR
quote:Orjinalden alıntı: TurKManiA ÇOOOOOK SÜPER bir nuker veya +74BİR BOWMAN ile takas edilcek çoooook süper nukerdan kastın ne? bende var lvl 37 5dg sos set ff ciddi event charı olarak yaptım :) ticket için her event en ez 40 ticket
quote:Orjinalden alıntı: 0___rap___0 quote:Orjinalden alıntı: TurKManiA ÇOOOOOK SÜPER bir nuker veya +74BİR BOWMAN ile takas edilcek çoooook süper nukerdan kastın ne? bende var lvl 37 5dg sos set ff ciddi event charı olarak yaptım :) ticket için her event en ez 40 ticket bnm kstım +76sağlam skilleri düzgün verilmiş nuker :)
quote:Orjinalden alıntı: TurKManiA quote:Orjinalden alıntı: 0___rap___0 quote:Orjinalden alıntı: TurKManiA ÇOOOOOK SÜPER bir nuker veya +74BİR BOWMAN ile takas edilcek çoooook süper nukerdan kastın ne? bende var lvl 37 5dg sos set ff ciddi event charı olarak yaptım :) ticket için her event en ez 40 ticket bnm kstım +76sağlam skilleri düzgün verilmiş nuker :) 1 ay beklersen gorusuruz :)hayırlı satışlar (UÇ)