10k dan itibaren istanbulda olan begendiginiz tıplari yazar misiniz iyi ve kotu yonleri ile Sadece devlet ve tam burslu yazacagim Tahminen evime ve puanima yakin olanlar Hamidiye uluslarasi Biruni Halic Saglik ve teknoloji Uskudar Demiroglu bilim Istanbul medeniyet Altinbas Atlas Yeniyuzyil Aydin artisi eksisi ile hazirlik var yok kolay zor egitimi iyi kotu seklinde etrafimda kimse yok tıptan anlayan yardimci olur musunuz lutfen < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 25 Temmuz 2023; 22:24:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
14k istanbulda tıp fakültesi tavsiye

-
-
üsküdar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Selam hocam
Uskudar hazirlik var mi egitimi nasil
Merhaba hocam.Üsküdarda okumuyorum.Kriterlerinize uyan yerleri inceledim, en tanınmış olduğu için üsküdarı tavsiye ettim
Ama burada çok güzel anlatılmış.Okumanızı tavsiye ederim.
tiptercihim.com
Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi | Tıp Tercihimhttps://tiptercihim.com/uskudar-universitesi-tip-fakultesi
Sagolun hocam
Uskudari one alicam
Birsey sormak istiyorum bazi uniler egitimi baska hastanelere devretmis ogrenci icin nasil oluyor mesela demiroglu bilim florence nighgale e devretmis
kendileri hastane yapamadıkları için özel hastanelerle anlaşıyorlar ve kullanıyorlar
finalsiz geçme yok bir daha düşün
-
Finalsiz geçme öyle çok fazla yerde yok bildiğim kadarıyla hocam. Bezmialem düşünün hocam, akredite okul, iyi okul. Kafa yapısı bakımından pek uymayabilir belirli miktarda ama siz bakın yine de,
-
14k‘ya anca %50 burslu gelir onun da güncel fiyatı 180k
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Up
Hocam bakar misiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 26 Temmuz 2023; 18:23:46 >
Medeniyet yazın geçin derim, vakıflara bulaşmanızı tavsiye etmem şu dönemde. Burslu dahi olsanız riske etmezdim ben.
-
Vakıf ünilerde intörn maaşları problemi var şu aralar . İlerde çeşitli durumlarda da terslik çıkarabilirler . Özel olmalarından ötürü gelen hasta profili ve hasta üzerinde pratik durumu da devletten farklı olabilir . Medeniyet yaz geç
Bence de medeniyet başa yazın ama geleceğini sanmıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X