Şimdi Ara

14T / 14T Pro YD Cihaz kullanıcıları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
304
Cevap
47
Favori
24.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

olay bootloaderin açık olup olmaması, bl açıksa işlem kolay

bl kapalı ise auth dosyası ile çözüyorlar onun içinde mühendislik yazılımı yükleniyor yani rom atılıyor öyle server işlemi yapılıyor sonra ana rom a geri dönülüyor, ordan da telefon otomatik güncellemeleri alıyor

• server kayıt yaptırıp verdiği imei haricinde telefonun diğer imeisi değişen varmı

benim verdiğim imei haricinde diğer imei de değişmiş

verdiğim imei değilde diğer imei için 120 gün mesajı geldi

benzer durum yaşayan oldu mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sezar61 kullanıcısına yanıt

bl nin açık veya kapalı olduğunu nasıl anlıyoruz?

Diğer imeilinizin değiştiğini nasıl anladınız bence değişmemiştir. Ama 1 kez o hatta sim taktı iseniz size kapatılacak mesajı gelmiştir, buda çok normal, benimde 2 hattımada o mesaj geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manon Lescout M kullanıcısına yanıt

Bl açık ise telefonu kapatıp açarken kilit açık işareti çıkar.

• farukkk kullanıcısına yanıt

telefonun arkasındaki etiket duruyor imei ekran görüntüleri de vardı, ayrıca diğer imei yi kontrol ettim xiaomi 12 lite olarak görünüyor,

saçmalık şurda başlıyor server programında sadece sim 2 için bilgi giriş yeri açık ve biz oraya kendi imei yazdık, işlemi bitirdik

sordurdum bu durumu server üzerinden olan işlemlerde imei nin birini server atıyormuş kendinden benim hatta takılıydı ondan mesaj geldi o imei için, saçmalık madem 2 imei değişebiliyor neden 1 imei yazmasına izin veriyor prg anlamıyorum

server kayıt yapan arkadaşlar telefon imei lerini kontrol edebilirler mi onlarda da durum aynı mı

• Arkadaşlar merhaba Mi 14T Pro YD alma arefesindeyim bir sorum vardı.

Server yada direnç kayıtlı cihaz güncelleme alıyormu. Her yerde sıkıntı olmaz alır deniyor ancak :

Eşimin Mi 13 e hyperos bir türlü gelmedi. Gerçi tr için rom çıktımı bilmiyorum.

• ceyhun187 kullanıcısına yanıt

benim yurtdışı pazar günü server kayıt yaptık, sürüm 1 e düşürüldü server işlemi yapıldı, sonra hyperos1 tekrar yüklendi işlem bittikten sonra da hyper os 2 güncellemeleri otomatik olarak geldi sorun yok yani direnç olan cihazları bilemiyorum

• server işlemleri için telegram kanalı açmışlar, bende buradan işlemi yaptırdım isteyen yazıp bilgi alabilir

14T / 14T Pro YD Cihaz kullanıcıları
    14T / 14T Pro YD Cihaz kullanıcılarıtelegram
    UNLOCK BOX
    https://t.me/unlockbox1
  • ceyhun187 kullanıcısına yanıt
    Benim 14tpro direnç kayıtlı ,aldıktan sonra 2 defa güncelleme geldi , şu an en son sürüm 2.0.103 olana da güncellendi, sorun yok yani.. ama kardeşimde direnç kayıtlı 13t pro var , bir türlü güncelleme gelmiyor aldığı sürümde duruyor.. hyper OS 2 bile gelmedi. Neye göre böyle oluyor anlamadım

• Herkese selam bende 14t pro alarak katıldım aranıza. Ve ilk sorun bu ne saçma bir şey ya melodiyi değiştirmek istesem dahi reklam çıkıyor bu nasıl kapatiliyor yardım bekliyorum :-) 14T / 14T Pro YD Cihaz kullanıcıları

Kontrol ettim benimde imeil değişmiş ayrıca benim sim1 server kayıt yaptırdığım, diğeri poco m4 e ait imeil olmuş, bu durumu çözmemiz lazım.

hocam sordumda serverden kaynaklanıyor yazmıştı, yani 2 imei atılabiliyor normalde ama programda sadece sim 2 yerine yazmaya izin veriyor kendisi diğerini otomatik atıyor, benim için problem değil bu iş, sonuç olarak verdiğim sim2 kısmında sorun olmadıktan sonra gerisinin önemi yok, ama neden böyle bir saçmalık var onu anlamadım, madem çift sim server olabiliyor neden 2 sini de biz yazamıyoruz o tarafı garip, bendeki diğeri de xiaomi 12 lite olarak gözüküyor, program aynı olduğundan herkeste durum aynıdır ama kimse dikkat etmemiştir

Benim içinde sorun yok, Evet bugün server yapan arkadaş ile görüştüm tek imeil server olduğunu söyledi. İşin ilginci herkesde sim2 server olurken bende sim1 server

eğer benim gibi xiaomi telefon uygulamasını yükleyip kullanıyorsanız *#06# yaptığınızda bizim verdiğimiz imei leri IMEI 1 de gösterir, ama google arama yüklü ise onda ve telefon hakkında kısmından baktığında IMEI 2 de gösteriyor olması gerektiği gibi,

bl simgesi vs yoktu ..! nasıl bişey bu bl ..!?

• Manon Lescout M kullanıcısına yanıt

bl diye bir simge yok zaten , geliştirici seçeneklerini açın videoda var hepsi ordan mi kilit açma durumu var ordan görebilirsiniz, ama siz telefona hiç işlem yapmadıysanız zaten kapalıdır öyle ha deyince açılabilen bişey değil bootloader kilidi

Mecit Kuralyoutube
    Xiaomi Telefonlarda Bootloader Kilidi Açıkmı / Kapalımı Nasıl Anlarız ?
    https://www.youtube.com/watch?v=MbzEfvyzOcw
  • Arkadaşlar merhaba 1 kaç gündür. Bu cihazı inceliyorum genel olarak kullanıcılar memnun gördüm bende yd bir yerden almayı düşünüyorum fiyat 15 bin TL dedi 256 GB fiyat normalmi pahalımı Server kayıtda yapacak ama önce cihazı resmi olarak 15 gün kullanmam gerektiğini söyledi, istersen 6 AY bile kullanabilirsin dedi ben resmi süre dolduktan sonra kaydettiririm fiyat konusunda yardımcı olursanız sevinirim, ağır bir telefon kullanıcısıyım, genshın impact pubg o tarz ağır oyunlar oynarım, beni mutlu edermi kamerayla çok fazla işim olmaz iyi akşamlar

teşekkür ederim baktım evet kilitliymiş

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Merhabalar redmi note 14 pro için IMEI kaydı yaptırmak istiyorum yardımcı olur musunuz

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.