facede takip ettiğim eleman var liste atmış Mİ15 ULTRA ve Mİ15 85 Mİ14 ULTRA 15 Mİ13 ULTRA 20$ Mİ13 15$ Mİ14T 20$ Mİ14T PRO 20$ NOTE14 PRO 4G 15$ NOTE14 PRO PLUS 15$ NOTE13 PRO 5G 15$ POCO X7 PRO 45$ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar61 -- 17 Mart 2025; 16:18:51 > |
14T / 14T Pro YD Cihaz kullanıcıları (14. sayfa)

-
-
Mümkünse arkadaşın profilini DM atar mısınız? Teşekkürler,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi geceler konuda server kaydının 20$ olduğunu belirtmişsiniz hangi sayfa acaba link verirmisiniz
-
20$ yaptıran var ise banada pm atabilir mi
@sanalgezgin
@tostos59
@1gigabyte
Özelden gönderildi
WhatsApp kanalı ve iletişim no var kendiniz görüşebilirsiniz ben daha yaptırmadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Banada öm yollarmısınız.
-
Benim telefonu aldığım satıcı da 750 TL olarak liste paylaşmış sever kaydı için.
15 serisi içinse 3200 lira demiş
-
Server kaydında sim 2 kayıt oluyor sim 1 i hiç kullanamıyormuyuz orjinal imei ile e sim çöp mü oluyor
Selam arkadaşın profilini DM atabilirmisiniz
gönderildi
facebook ta baya bir yapan türedi 500 tl fiyat veriyorlar artık server falan mı kapanacak nedir bilemedim
-
Dft pro ile kayıt imkanı gelmiş diye okudum. O yüzden 300 tl kadar fiyat düşüren var.
Bence aceleye gerek yok gibi. 6-7 ay daha kullanım süremiz var.
-
aynen yakın bir tanıdığım var akşam mesaj attı 10 dolar a yapılıyor DFT Pro üzerinden ekran attı, benim BL kapalı, BL açman lazım dedi direkt olmuyor sanırım
-
Selamlar. Ben de bu telefonu aldım. Güncel 2.0 versiyona geçmekte sorun yaşanır mı imei işlemleriyle alakalı ?
Hayır, gönül rahatlığıyla güncelleme yapabilirsiniz.
server kayıt işini yaptırdım sonunda
telefon en son sürüm 2.0.103 sürümde idi direkt olmuyordu, BL kapalı idi, eng preloader yükledikten sonra telefona engineer rom kuruluyor hyper os1, hyperos 1 de iken server üzeriden işlem yapılıyor, işlem tamamlandıktan sonra hyperos 1.0.8 sürümü tekrar yükleniyor ve telefon açıldıktan sonra güncellemeler geliyor işlem bitmiş oluyor
denemek için telefonu recoveryden de sıfırladım imei gitme vs olmadı tüm sistem güncellemeleri de geldi sorunsuz,
-
Benim BL açık ve HOS 2.0.102.0 Rus romu var.
Server işlemi için yine de HOS 1'e mi indirgemek gerekiyor mu?
Bir de ne kadara yaptırdınız? Hayırlı olsun bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 24 Mart 2025; 11:37:52 > -
Benim kuzen yaptı, sadece server kredi ücreti aldı o 8-9 dolar tuttu, benim BL kapalı olduğundan yetkili hesap için rom yükledi ondan biraz meşakkatli oldu, BL açık olsa hemen yapardık dedi rom vs yüklemekle uğraşmazdık dedi, hatta ekranı açtı BL açık olsa imei yazıp serverden yaz diyecektik dedi,
hani şunu söyleyeyim rom işlerinden anlayanlar kolaylıkla yapar bunu sadece server için kredi vs almak lazım o siteleri iyi bilmek lazım
-
Server kredisi nereden satın alınıyor ve hangi programı kullanmak gerekiyor?
Aslında bunun için bir rehber oluştursanız çok faydalı olurdu.
-
o işlere hiç girmedim uzaktan bağlandı kendi hesabıyla yaptı o yüzden bulaşmamayı yeğlerim,
-
Telefon ilk geldiğinde 1.0.7.0 la gelmişti bana bu sürümde de rom atmaya gerek varmı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X