Arkadaşlar merhaba;
Android 12 yüklü olan Redmi Note 9 pro kullanıyorum. Cep telefonumun internetini hotspot olarak açıp bazı cihazlara internet veriyorum. Bu cihazlardan birisi Raspberry Pi4.
Bu cihaza VNC ile bağlanmam için (uzak masaüstü bağlantısı ama hızlı olması için lokal ağdan bağlantı yağacağım) lokal ip adresini yani telefonun bu cihaza verdiği ip adresini bilmem gerekiyor. Bunu nasıl öğrenebilirim?
Not: Telefonun "kişisel bağlantı noktası" menüsünde bağlı olan cihazı görüyorum. MAC adresi ve cihaz adını veriyor ama ip adresini vermiyor.
Teşekkürler,
Windows 11 için iPTV Oynatıcı
Merhaba;
Windows 11 için Xtream destekli, ücretsiz ipTV oynatıcı öneriniz var mı?
Dizi ve filmleri afiş olarak gösterebilme özelliği bulunması da tercih sebebi.
Teşekkürler,
70mai Kamerada Görüntü Morarması
Arkadaşlar merhaba;
2017'den bu yana sürekli olarak 70mai araç içi kamera kullanıyorum. İlk versiyonlardan, ekransız olan model.
Son zamanlarda fark ettiği üzere sanırım sensörde sorun oluşmuş. Video aşağıdaki gib morumsu şekilde kaydediliyor.
Kamerayı sıfırladım, evde de denedim sonuç aynı. Bunu tamir etmenin bir yolu var mı?
Teşekkürler,
SORU * Android TV kanal listesi USB yedeklemesi nasıl yapılır?
Merhaba;
Vestel android TV'de ( 55UA9600 ) uydu kanallarının USB belleğe yada dahili hafızaya yedeklemesi nasıl yapılır? Teşekkürler,
Arkadaşlar merhaba;
Cloudflare 1.1.1.1 VPN uygulamasında WARP+ VPN hizmetini "limitsiz kullanmak maksadıyla" aylık 9,99 TL karşılığında Google Play'den satın aldım, abone oldum (SS1). Ancak uygulama içinde hala aktif olmadı.
Google Play, abonelik başlatabilmem için uygulamaya giriş yapmamı ifade eden bir e-posta atıyor (SS2).
Uygulamaya giriş yaptığımda yeni satın alma işlemi yaptırmıyor (SS3).
Mevcut "satın alımı geri yükle" dediğim zaman da "siparişiniz işleniyor. lütfen kısa süre sonra tekrar deneyin." şeklinde bir uyarı veriyor (SS4).
Bu sorunu nasıl aşarım? Teşekkürler,
SS1
SS2
SS3
SS4
Linux ve Win11 için AC Band Wifi Stick Önerisi
Arkadaşlar merhaba;
Masaüstü bilgisayarımda 2 farklı SSD'de win11 ve pardus yüklü. İkisini de aktif olarak kullanıyorum. Hali hazırda ethernet kablosu ile modeme bağlı olarak internete çıkıyorum. Bazı sebeplerden dolayı bağlantı şeklini kablosuza çekmem gerekecek. Bunun için AC band wifi stick arıyorum. Genel olarak gördüklerim hep win11 destekli. Linux desteği yok.
Linux de destekleyen AC band wifi stick öneriniz var mı?
Teşekkürler,
Arkadaşlar merhaba;
Denon AVR-x2500h AVR'yi Magnat 5.1 set ile kullanıyorum. Bunun yanı sıra bir kaç medya player ve UPS ünitesi AVR'nin yanında duruyor. Bütün bu cihazları toparlayabilecek, şık bir TV sehpası, ünitesine ihtiyacım var. Ünite üzerine TV koymayacağım bu arada. Önerilerisi olan var mı? Teşekkürler,
09/02/2023 EDİT: Aşağıdaki gibi bir sehpa imal ettirdim ve sorunu çözdüm. İlginize teşekkürler,
icloud hesabını aktiflestirme
|
2011 Accent Blue - 1.4 Cvvt - Devir Düşmesi Sorunu
|
Eski nick: Kokanche Araç: Egea HB, 1.6 multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Redmi Note 9 Pro 6/128, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802 – 202 -102 - C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Amazon Fire TV Stick 4K Max, Turkcell Tv+, Logitech Harmony 650 Ağ: Zyxel NAS326, Keenetic Extra DSL (KN-2112), Tp-Lİnk Archer C60, Superonline Fiber 1000 Mbit Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess, Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP Receiver, ATS 20+ Receiver, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 |
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.255
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 32.758 (Bu ay: 548)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 186 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri