Süper haber hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
14T / 14T Pro YD Cihaz kullanıcıları (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Pil sanki daha hızlı tükeniyor tam emin olmak için kullanmak lazım
Şuan için süper duvar hatası kalkmış hepsi çalışıyor
Pek farklılık göremedim performans modu ismi nihai mod olmuş gördükçe ekleyecem değişklikleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yeni bir sürümde minumum 72 saat beklemek gerekiyorki indexleme tamamlansın şuanda batarya performansı için henüz erken
Hocam server kayitli o fiyat bence guzel, öm ile ogrenebilirmiyim kimden aliyosunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi Cpid fiyat soran çok oluyor cpid fiyatları bir yandan düşerken yetkili fiyatları 6 katına çıktı birbiri ile reaksiyona girerek indirim puff oldu V1 de öte yandan V2 fiyatları ciddi düşüş gösterdi..
V1 75 dolar
V2 120 dolar
En güncel Xiaomi Server (Cpid) Listesi
📶 Xiaomi CPID V2 Desteklenen Modeller
Xiaomi 15 (dada) V2
Xiaomi 15 Pro (haotian) V2
Redmi Note 14 Pro+ (amethyst) V2
Redmi Note 14 Pro/POCO X7 (malachite) V2
Redmi Note 14 (beryl) V2
Xiaomi 14 Pro (shennong) V2
Xiaomi 13 Pro (nuwa) V2
Xiaomi 13 (fuxi) V2
Mix Fold 3 (babylon) V2
Mix Fold 2 (zizhan) V2
Mi MIX 4 (odin) V2
Mi Mix Fold (cetus) V2
Mix Flip(ruyi) V2
Mix Fold 4(goku) V2
Redmi Note 12T Pro (pearl) V2
Redmi K60E (rembrandt) V2
Redmi Note 12 (sunstone) V2
Redmi K60 Pro (socrates) V2
Redmi K50 Ultra (diting) V2
Xiaomi 12S Pro (unicorn) V2
Xiaomi 12S Ultra (thor) V2
Xiaomi 12S (mayfly) V2
Redmi K70 Pro (manet) V2
Poco F6 Pro (vermeer) V2
Poco C40 (frost) V2
Redmi Note 12R / 12 5G / POCO M6 Pro 5G (sky) V2
Xiaomi CIVI 4 (chenfeng) V2
Xiaomi CIVI 3 (yuechu) V2
Xiaomi CIVI 2 (ziyi) V2
Xiaomi CIVI (mona) V2
Xiaomi Civi 1S (zijin) V2
📶 Xiaomi CPID V1 Desteklenen Modeller
Xiaomi 14 Ultra (aurora) V1
Xiaomi 14 (houji) V1
Xiaomi 14T Pro (rothko) V1
Xiaomi 14T (degas) V1
Xiaomi 12 Pro (zeus) V1
Xiaomi 12 (cupid) V1
Xiaomi 12T (plato) V1
Xiaomi 12 Lite (taoyao) V1
Xiaomi 11T Pro (vili) V1
Xiaomi 11 Ultra (star) V1
Xiaomi 11 (venus) V1
Poco F6 / Redmi Turbo 3 (peridot) V1
Poco X6 Pro (duchamp) V1
Poco F5 / Redmi Note 12 Turbo (marble) V1
Poco X5 (moonstone) V1
Poco X5 Pro/Redmi Note 12 Speed (redwood) V1
Poco F4 / Redmi K40S (munch) V1
Poco F4 GT / Redmi K50G (ingres) V1
Poco X3 Pro (vayu) V1
Poco F3 / Redmi K40 / Mi 11X (alioth) V1
Redmi Note 13 4G (sapphire/sapphiren) V1
Redmi 14C / POCO C75 (lake) V1
Redmi A3 (blue) V1
Redmi 13 (moon) V1
Redmi Note 13 Pro 5G (garnet) V1
Redmi Note 12 4G (topaz) V1
Redmi Note 11 4G (spesn) V1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
v2 ler de artık tek fiyat olmuş
14t pro Cihazın sosyal optimizasyonu nasıl WhatsApp Facebook instagram hikaye yuklemelerinde
Bazen gelen aramalarda zil sesi çalıyor ama arayan bilgisini göstermiyor arayan bilgisinide sonradan göremiyorum bunun gibi sorun yaşayanlar var mı?
-
Arkadaşlar 14T Pro cihazım var ilk aldığımda cihazı bl kilidini açmıştım üstünde global rom var ama romu değiştireyim dedim sizce bu cihazda çalışan en stabil en iyi rom hangisi.
-
Server kayıtlı olarak aldım cihazı. Server kayıtlı olduğunu nasıl anlarım? IMEI kısımlarında telefonun orjinal imei leri gözüküyor
server kayıtlı değilmiş sanki ozaman
Bilmiyorum yeni atıldı server a hemen kayda düşmez dedi. Bir müddet sonra olur dedi.
telefonunuzun server kayıtlı mı direnç kayıtlı mı olduğunu anlamanın yolu şöyle:
ayarlar/cihazım/detaylı bilgi/çekirdek sürümü (5 defa tıkla) / check version info
aşağı kaydırınca hardware version yanında Kırmızı renk varsa direnç kayıtlı, yeşil renkliyse server kayıtlı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler öncelikle. Peki hiç işlem yapılmamışsa hangi renk oluyor?
hiç işlem yapılmamışsa yine yeşil olur sadece direnç işlemi görmüş cihazlarda kırmızı olur.
bu zayıf batarya ya sorduk server kayıt olduğunu nasıl anlarız diye kaydı kime yaptırdıysan ona sor diye cevap verdi.
şimdi ben bilgiyi paylaşınca anında araya giriyor sanki bilgi paylaşmaya çok meraklıymış gibi tam tüccar :D
-
Arkadaşlar merhaba. Cihazım 14t Pro. Cihazda bildiğiniz gibi 50w kablosuz şarj özelliği var. 50w elimde bulunmadığı için 10w Polo Smart marka kablosuz şarjını denedim ama nedense herhangi bir tepki vermedi. Acaba protokolü mü farklı diye düşündüm. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Aklıma takılan bir durum var. Bu cihazda 2 adet fiziksel sim yuvası ve 1 adet de e-sim özelliği var. Bu fiziksel simlerin 4'er aylık süreleri bittikten sonra e-sim işe yaramıyor mu? Çünkü Iphone'larda 1 fiziksel sim ve 1 e-sim vardı. Onlarda da 4+4 oluyordu. Bu cihazda neden 4+4+4 olmuyor onu anlamlandıramadım.
Bu arada bir anda serverlar kapandı, server kaydı yapamıyoruz gibi muhabbetler oluyor mu? Bu işin ticaretini yapan arkadaşlara sormak istemiyorum. Çünkü cevapları direk evet acele edin olacaktır diye düşünüyorum.
-
server kayıt dedikleri bir şekilde imei atma işlemi, nasıl anlarız *#06# yap imei leri edevletten sorgulat, eğer imei farklı bir telefona ait ve kayıtlıyba imei atılmıştır, yok aynı telefona ait ve kayıtsızsa imei atılmamış orjinal imeiyeri duruyordur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X