Şimdi Ara

14T / 14T Pro YD Cihaz kullanıcıları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
30
Favori
11.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Değerli bilgiler için teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

fiyat ve iletişim bilgilerini atar mısın

• hdturk H kullanıcısına yanıt
    pm yolladım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ankara'da direnç işçiliği iyi olan bir tanıdığınız varsa bende PM rica ediyorum. Teşekkürler,

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt
    Ankara'da tanıdık yok hocam İstanbul, Diyarbakır,Sivas,Mardin buralarda ustalarımız mevcut..

• Yurtdışı 14 T serisi yaklaşık 20-25 dolarlık zam yemiş cihaz alanlar kârlı oldukça fazla rağbet gören cihaz olduğu için Irak ta fiyatları yükseldi herkes fiyatlarını arttırmış..

• Arkadaşlar merhaba, direnç kayıtlı 14t pro almayı düşünüyorum. Merak ettiğim 2 şey var.

Hyperos 2 yüklenebiliyor mu? Android auto kullanan var mı? Cihaz özelinde değil ama Hyperos olan cihazlarda kronik olarak android autoya bağlanma sorunu var. Youtube'da video yorumlarda Hyperos 2 ile android autoya bağlandığını söyleyenlerin olduğunu gördüm. Deneyen olduysa aktarabilir mi?

• cihanka kullanıcısına yanıt

14T ailesinde server ve direnç kayıtta güncelleme sorunu yok, HOS2 yüklenebiliyor. AA kullanımında (14T) olarak sorun yaşamıyorum. Arkadaşımda 14T Pro var lisanssız android tablet (Suzuki Vitara 2021) sahibi aracının AA bağlantısında sorun yaşamıyor.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• 14T pro almak istiyorum. Bu arada yurtdışı cihaz hiç kullanmadım anlamam da. Server kaydında imei veriliyormuş, şimdi bende 3G li bir nokia var bunun imeisini 14T proya çaktığımızda cihaz 3G hızında mı çalışır? Bir de İstanbul anadolu yakasında bu cihazı alabileceğim tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir telefoncu var mı.

• tahsin053 kullanıcısına yanıt

3G hızında çalışmaz, max alabileceği neyse onu alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 ultra almayı düşünüyorum, dirençli almanın dezavantajları var mıdır? Bir de güvenilir bir yer var mı?

• lightwav3 L kullanıcısına yanıt
    14 ultra direnç kayıtlı alınmaz server kayıtlı alınır güvenilir yer arıyorsanız ikinci el kategorisinde bol referanslı ilanlara bakın

• konunun yeri burası değil ama sorayım dedim İnfinix ZERO 40 5G kayıtları yazılımsalmı oluyor ve her 2 simde aktifmi oluyor güncelleme ve sıfırlamada imeiler siliniyormu?

• 06ensar kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ve sıfırlama sorunsuz, imei uçmaz, kayıt yazılımsal,çift sim aktif önemli olan husus cihazı aldığınız kişi ve repair yapan yazılımcı modem sürümü düşürürse tek sim aktif olur güncelleme almaz ucuza kaçmak için modem sürümü düşürenler yüzünden sorun yaşayanlar oluyor gerekli tool ile cihaza sorunsuz repair yapan yazılımcı arkadaşlar var..

• 14t pro almak istiyorum istanbul da sorun yaşamadan nereden alabilirim sahibinden linki varsa atabilirsiniz ve direnç kayıtlı mı yoksa yazılım kayıtlı mı almalıyım sıfırlarken yada güncellerken sorun yaşamak istemiyorum nfc ve banka uygulamalarını arama yapmayı sıfır kayıtlı telefon gibi kullanmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirJET -- 2 Şubat 2025; 23:33:3 >
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    her iki türlü repair metodu bu cihaz için sorunsuzdur direnç kaydında çift sim aktif olarak kullanabilirsiniz fakat cihaz açılıp donanımsal müdahale gördüğü için su geçirmezlik özelliğini yitirir server kaydı garantili cihazdan farksızdır tek sim olarak kullanılır her iki yöntemdede root yoktur güncelleme ve sıfırlama sorunsuz bankacılık uygulamaları,nfc sıkıntısızdır..

Hocam server kayıt fiyatları ne kadar?

• fatihdastan F kullanıcısına yanıt
    son kullanıcıya yani uzaktan erişim ile 75 usd ye yapıyorlar piyasada..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.