Fiber optik konnektör falan diyor nette ama internet için mi başka bişey mi nedir bu ?
Beko ürün farkları ?
Şu ürünlerin farkı nedir bilen var mı ? Bekonun kendi sitesinde kıyaslıyorum hacim aynı elk tüketimi aynı aman aman bi fark göremiyorum ama fiyatlar çok oynuyor ? Bilgili biri beni aydınlatabilir mi
Evim güneş aldığı için Qled panel düşünüyorum. Diğer aradığım özellikler de renk derinliği 10 bit , HDR , HDR10+ , DOLBY VİSİON , 4K UHD , HDMI sayısı ve 2.1 HDMI + ARC , 100 üstü Hz , VRR , Yansıma oranı yüksek ve işletim sistemi android veya google tv önceliğim. Ama Başlıkta yazdığım 2 model arasında kaldım. Çoğu özellikleri aynı sanırım işletim sistemi dışında. Bu özelliklere uyan başka önerilebilecek marka var mı yada bu 2sinden sizce hangisin seçmeliyim ? Hem sabahları kullanıma uygun hem ps5 oynamak için uygun hem dizi film için de çok sorun yaratmayacak cinsten bir şey arayışım.
Bu ekranın düzelme imkanı var mı?
Ssd için soğutucu önerisi ?
WD SN850X 2 TB ssd almayı düşünüyorum. Soğutuculu genelde 1 tb var ben 2 alıp ona soğutucu almak istiyorum önerileriniz neler ?
Sadece oyun oynamak için sizce hangisi ?
Huawei şu an satıcı trendyol da 3900 lira , Samsung Galaxy Tab A8 3200 lira ikisine de harici hafıza kartı takılıyor sanırım. İşlemci vs. çok anlamıyorum o yüzden size sormak istedim. Huawei de google vs olmama dezavantajı da var tabi ama sizce hangisi ?
Playstation 5 için kulaklık önerisi ?
Ps5 de genel olarak hikaye oyunları oynuyorum. Bilgisayarımda hyperx cloud 2 kullanıyorum onu da sırf fps oyunlar için almıştım. Bütçe olarak yormayacak hikaye oyunlarında kendimi oyuna kaptırıp gidebileceğim bir kulaklık tavsiyeniz var mı ? Kablosuz olursa sevinirim. Kablo ile uğraşacak olsam elimdeki ile denerdim ama takıp denemedim bile :) Sony PS5 Pulse 3D , Razer Barracuda X , Sony INZONE H7 gözüme çarpan markalar bunlar siz ne düşünüyorsunuz ?
Telefonda oynadığım rush royale diye bir oyun var sırf o oyunu oynayarak telefonun pil ömrünü heba etmek istemiyorum. Rush royale , 101 , uno , tavla gibi basit oyunlar oynayacağım. Önceden aklımda huawei matepad t10s ile samsung galaxy tab a7 var idi şu an daha iyileri var mıdır bilmiyorum fikirleriniz nedir ?
Kulaklık önerisi ?
Ps5 için kulaklık önerisi ? Fps oyunları pc de oynuyorum hyperx cloud 2 var aslında ama salonda tv karşısında ps5 de takılırken genelde hikaye tarzı oyunlar oynarım büyük ihtimal maksat milleti rahatsız etmemek maks bütçe 2,3 diye düşünüyorum kablosuz kulaklık önerisi ?
ASUS VG248QE : 1 ms 144 Hz fakat 24 inç linki :
Samsung 49Q60R : 4k , 60 Hz , 50 inç , ms değerini bulamadım. Linki :
Sizce hangisi daha keyif verici olur ? Bir sorum daha var ps5 kolu için en ucuz hangi ülkeden bulabiliriz ?
İlgi Alanları: Bilgisayar oyunları
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 128
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 18.809 (Bu ay: 504)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri