Şimdi Ara

15.000-16.000 civarı tavsiye edeceğiniz arabalar neler YARDIM!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolasın düşünmüşün ama bu şuan ki bütçem yani çok uzun süre binmiycem arabaya ve hemen masraf çıkartmadıktan sonrada ilerki zamnlardaki birkaç mil.sorun olmaz alfa hakkında verdiğin bilgi tşklr...
  • Getz'i mutlaka değerlendirme listene al... Memnun kalırsın...
  • Bişey değil arkadaşım.

Temiz e36 bulman zor, eh ne de olsa en son modelleri bile 8-9 sene önce yapıldı o araçların ve maalesef tipik memur arabası olmadığı için alınıp ta kapı önünde yatırılanları pek yoktur diye düşünüyorum. Tipik bir e36 bmw şu an nereden baksanız bi 150+ bin km lere ulaşmıştır ve masraf açma ihtimali yüksektir. Alfa 156 nispeten daha yeni model olacağı için temizini bulma olasılığın daha yüksek ama dediğim gibi hem bakımları pahalı hemde süreklilik arzeden varyator sorunu var, gerçi geçen gün bir arkadaş burada çözümü olduğunu ve 750ytl gibi bir rakama kalıcı biçimde onarılıdğını söylemişti ama istersen bi arat forumda bak. Umarım gönlünce bir araç bulursun ama benim sana naçizane tavsiyem e36 bakıyorsan 320 araman.
  • bulamaya calışıyorum bakalım listemde 1 -2 tane var pazartesi onları görüp karar vericem artık!neden 320 dedin o konu hkkındada bilgi verirsen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: harmann23

bulamaya calışıyorum bakalım listemde 1 -2 tane var pazartesi onları görüp karar vericem artık!neden 320 dedin o konu hkkındada bilgi verirsen sevinirim

hem yılların vereceği güç kaybı yüzünden biraz güçlü birşeye bakmakta yarar var, hemde 318 lerin enjeksyon sorunları.. 316 desen o da gitmez.. eh en mantıklısı 320, gerçi o da çok yakar be hocam lpg fln mı düşünüyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 5 Kasım 2006; 0:46:26 >
  • lpg düşünüyorum yoksa 318 ler 400 kuruş falan yakıomuş:D
  • BMW düz 6 ları ile şöhret kazanmıştır da ondan. 4 silindir bi bmw pek hoş gelmiyor kulağa, ha bi de 318 lerin sorunlu olduğuna dair bir kanı var piyasada genelde.....
  • Hala almadınmı?Çok temiz bulursam BMW den şaşma derim arkadaşım.
  • kays.deim öle kolay bulunmuyo bu araclar burda ank.ya gidiyorum yarın, 320 ye döndüm gibi olmazsa ist. taktım kafaya temiz bişey bulucam artık!
  • doğru bi tercih...
    quote:

Orjinalden alıntı: ustaşenol

Hala almadınmı?Çok temiz bulursam BMW den şaşma derim arkadaşım.
  • 94 320 nin vergisini bilen var mı?
  • hocam marka model önemli tabi eski araba alıp başını ağrıtma derim o fiyata birazcık daha yeni bir araç alabilirsin belki ama bmw de yakışır yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyberfrs

aynı soruyu ben sorucaktım sen sormussun
    ben 307 ,focus ve astra hb arasında kararsızım
    2003 307
    2002 focus
    ve 2004 astra hb 1.4
    3 ünüde 16 mil civarına buldum..
    tavsiyesi olan var mı?

yaw hocam nerde bu arabalar verdiğin fiyatlara?? ben 14-16 arası araba bakıyorum. çıkan araçlar clio,polo ayarı arabalar.
    dün araba pazarındaydım. internetten zaten sürekli takip ediyorum , hiç rastlamadım.
    acaba bursa piyasası ile başka şehirler mi çok farkediyor??
  • 307 i 18 milyara bir sürü sahibinden.com da buldum
    pazarlıkla 17 e alınır belki. modelleri 2002 2003 arası değişiyor.
    istanbul altunizade araba pazarında focuslar 13.5 dan baslıyordu. 16 17 civarı 2000 2001 gibi 80-90.000km focuslar var.
    2004 astra hb. 1.4 motor 2 gun onceki sabah gazetesinde vardı. (65.000 km)
    1.4 astra hb ler diğerlerine gore baya ucuz oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: emokar

quote:

Orjinalden alıntı: cyberfrs

aynı soruyu ben sorucaktım sen sormussun
    ben 307 ,focus ve astra hb arasında kararsızım
    2003 307
    2002 focus
    ve 2004 astra hb 1.4
    3 ünüde 16 mil civarına buldum..
    tavsiyesi olan var mı?

yaw hocam nerde bu arabalar verdiğin fiyatlara?? ben 14-16 arası araba bakıyorum. çıkan araçlar clio,polo ayarı arabalar.
    dün araba pazarındaydım. internetten zaten sürekli takip ediyorum , hiç rastlamadım.
    acaba bursa piyasası ile başka şehirler mi çok farkediyor??

• 1998-2005 yıllarında 1998 156 2,0 ve 2001 den itibaren 156 selespeed kullandım...
    kullanımı zevklidir ancak masraf çıkartır, yedek parçası ve işçiliği çook pahalıdır..
    çok paran varsa al :)))))

sana tavsiyem civic al , kafan rahat olsun, karizmada olsun dersen ebay de bir sürü civic modifiye parçası var ;)
  • kardeş araştırısan 2001 civic vtec bulursun.tavsiye olunur
  • gercekten temiz bulmak zor ya bunları bi tane ank.da buldum abs de sorun varmış alıyodum tam!
  • quote:

Orjinalden alıntı: atomik07

kardeş araştırısan 2001 civic vtec bulursun.tavsiye olunur

bulsam kacırmam..
  • 320 di araba 94, 15.500 istiyodu!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.