Şimdi Ara

15.000-16.000 civarı tavsiye edeceğiniz arabalar neler YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 94-95 316,318 veya 99-00 alfa 156 düşünyorum fikir vercek arkadaşlar yardım lütfen!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: harmann23

ben 94-95 316,318 veya 99-00 alfa 156 düşünyorum fikir vercek arkadaşlar yardım lütfen!!!

vectra gt
    civic
  • 206 gti veya vectra passat
  • marea
  • temiz bir 2000 civic bul, bak arabanın sürüş keyfine...
    (amma civic reklamı yaptım gören de civic bayisi sanacak beni. ama çok konforlu araç ne yapayım...)
  • alfa kullanna yokmu tavsiye edn şekilmi sadece
  • o paraya 2004 marea al en iyisi alfa da civic 00 da bayaa yakar 15 e de 2004 model araba alırsın işte daha ne.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki lpg li bir 318 full şöle ne bilim güzel gelior ama çokmu masraf çıkartır onu bilmiorumm
  • Golf felan düşünmüyonmu
  • Temiz bir 3,16İA alabilirsin arkadaşım
  • golf4 bulamadım bu fiyatlara
  • aynı soruyu ben sorucaktım sen sormussun
    ben 307 ,focus ve astra hb arasında kararsızım
    2003 307
    2002 focus
    ve 2004 astra hb 1.4
    3 ünüde 16 mil civarına buldum..
    tavsiyesi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberfrs -- 4 Kasım 2006; 1:30:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: harmann23

golf4 bulamadım bu fiyatlara

Pazaramı baktın,internet fiyatlarınamı
  • internetden bakıorum da pazarda bulurmuyum diyorsun?
  • 2004 hatta 2005 mitsubishi lancer. İnternette bi araştır bu fiyatlara dediğim araç bulunabiliyor ki bence en makul ve mantıklı alternatif bu fiyat düzeyinde lancer olacaktır.
  • Pazar fiyatlarını bilmiyorum,ama genelde internet fiyatları pazar fiyatlarına göre daha yüksek diyorlar.Ama pazara gidipde fiyat araştırması yapmış değilim henüz.
    Pazarın bir avantajıda cebinde nakit parayla gidersen pazarlık yapıp indirip yaptırma imkanın biraz daha fazla olur tahminimce.Belki acil ihtiyaçtan satılık bir araba denk gelir,uygun fiyata alır geçersin diye düşünüyorum.
  • 406
  • şu ana kadar yazılan arabalar içinde en masrafsızı focus,
    en iyi yol tutanı ve en az yakanıda

amaaa, en şekili, en gideni 206gti, mtv yi göze alırsan tabi
  • iice kararsız kaldım e36 318 di favorim ama hic ondan bahseden yok
  • Kardeş şimdi şöyle bi durum var, maksat belirli bir arabayı almakmı yoksa belirttiğin fiyata sorunsuz bir araç sahibi olmakmı? Eğer sen BMW veya Alfa ya niyetliysen zaten burada bizim bir yorum yapmamıza gerek yok, git al istediğin arabayı. Ama zaten kısıtlı bir bütçeden bahsediyorsun, hadi diyelim ki 16 milyarı buldun buluşturdun ve gittin aldın arabayı, ardından birki ay sonra servise girmen gerekti, 2-3 milyar (hatta benim bildiğim alfa ya 7 milyar veren var) servis faturasıyla karşılaşırsan bunu kaldırabilecekmisin. Bahsettiğin iki araçtada değişken zamanlı subap sistemi var ve bu sistemler belirli km lerde bakım, hatta alfada nerdeyse sürekli değişim gerektiriyor. Alfanın varyator sorunu olarak bilinen ve ayyuka çıkmış bir özelliği bu. Bu tür faktörleri de düşünerek karar ver alacağın araca, araba alması işin kolay kısmı zor olanı ise işletim maliyetlerini karşılayabilmek.

Eğer diyorsanki ben bu kadar parayla en sorunsuz en uygun ulaşım aracı istiyorum benim sana önerim olabildiğince yeni, düşük kilometreli ve temiz bir araç alman. Bu paraya sana 2001 civarı focus, 206, vectra (99-00 model olur galiba), mondeo, 99-00 astra, 99 bora-golf, 00-01 civic, 01-02 corolla, 00-01 megane, 02-03 marea felan verirler. Hepsi güzel arabadır (ben pejo-reno-fiat üçlüsünü normal şartlar altında tercih etmem ama sana kalmış) hoştur felan ama daha önceki postumda da belirttiğim gibi bu rakama 2004 ve üzeri model mitsubishi lancer alabilirsin, internette araştır. Hatta al benden sana birkaç link:

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3032127

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2930983

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3009102

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2647374

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.