Şimdi Ara

1.2-1.7M TL aralığında araç tavsiyesi - Konudaki araçlardan hangisini tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Almak istediğim araçlar arasında sırasıyla 408 GT, A3 2021 sonrası, 508 Allure 19-23 arası, Octavia, Corolla Hibrit, Cupra Leon var. Daha da para biriktirip CLA 200 veya G20'ye de çıkabilirim. Bu araçlardan hangilerini tavsiye edersiniz?

Gönlüm en çok 408 GT'den yana ancak 1.2 Puretech aklımı karıştırıyor. En az istediğim ise Corolla ancak hem bütçemin altında hem de en mantıklı seçenek gibi de duruyor. Mevcut aracım Astra J Sedan. Normalde bunun yerine 2012-2014 arası 508 almak istiyordum ve içimde kalmıştı.

Başka model tavsiyeleriniz varsa onlara da açığım. Araçta aradıklarım çok fazla yakmaması ve en az C segment olması. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müneccim Tercüman -- 14 Ekim 2024; 2:8:17 >

• 508 1.6 gt 225 hp veya 1.5vtec honda accordlara bakabilirsiniz. Bunlar binmesi keyifli araçlardır ama satarken 2.eli iyi olsun derseniz a3 veya g20 derim sizin listeden
  • 508 bu listedeki araçlardan çok üstün,segment farkı var
    D segmente çıkıyorsaniz da superb ,accord alternatifi düşünülür
  • en1gma kullanıcısına yanıt

408'in daha yeni olması ve daha çok tercih edilen bir araba olması, onu da 508'e karşı bir rakip yapmaz mı? 508'in üretiminin duracak olması kafamı karıştıran sebeplerden bir tanesi.

• Sanırım aynı durumdayız. 508 içimde kalmış bir uktedir.

Spesifik olarak modellerin uzmanı değilim ama farklı bir perspektif katmak için yazayım. Naçizane tavsiyem dünya çapında kronik sorunu ayyuka çıkmış 1.2 Puretech motordan uzak durup 408'i elemek olurdu.
    Bir de bu saatten sonra GSR II standartlarına uygun olmayan araç almayı da mantıklı bulmuyorum. En azından çarpışma önleme özelliği birçok kazayı engelleyip aracın değerinin korumasını da sağlıyor. Şu ana kadar bütün kazalarım 20 km altında gerçekleştiği için ben buna çok önem veriyorum. Bu yüzden bir sonraki aracımda eski model D segment yerine daha donanımlı C tercih etmeyi düşünüyorum.
  • Müneccim Tercüman M kullanıcısına yanıt

Çok daha tercih edilen, üretimi devam edecegi kesin olan araçlar

Corolla

Superb

Üretimi devam eden ama az tercih edilen araç

Accord

Kriterlerinizi buna göre ayarlayın

• zor karar gerçekten ben olsam 508 225 hp düşünürümk ama onunda üretilmeyecek olması acaba fiyatlara zamanla dieğr araçlara göre değeri daha çok yiter mi?

• 22-23 Tonale 1.5 Hybrid.  

• Müneccim Tercüman M kullanıcısına yanıt
    408 arkalar torsiyon, 508 bağımsız bu bile 508 tercihi için yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.