Şimdi Ara

1.8 M Bütçe Hangi araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pegueot 408 düşünüyorum ama 1.2 motora o para verilir mi bilemiyorum ? Yorum alabilir miyim , biraz araçta şekil şemal aramıyor değilim hoşuma gitti ama 1,5 olsa fiyatı 2,5 m olurdu tahminim.

1.8 M Bütçe Hangi araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir08 -- 23 Ağustos 2024; 23:35:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• %10 ötvli elektrikli araçlar varken %80ötv üzerine %20kdv li araç mı alınır hocam. (%116 vergi)

hyundai ioniq 5 1.580m
    Byd atto 3 1.590m
    tesla model y 1.791m
    Mini countryman elektrik 1.9milyon..

Ek:elektrikli araçlarda da +%20kdv mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 24 Ağustos 2024; 0:50:54 >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Bu aralar heryerde tesla görüyorum alsak patlarmı elimizde bilmiyorum cesaret edemedim,

• Full togg alınır o paraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga sizlere belki saçma gelecek ama ben o parayı yeni Golf'e basardım. Aşık oldum arabaya yaa. Belki de benim Polo'dan sonra böyle geldi.

Not: Benimki fakirlikten tabi. Biraz daha param olsaydı yeni 170 hp 1 serisini de çok merak ediyorum. Yeni A3 de (yeşili özellikle) gözüme çok iyi geldi. Hepsi kendini kanıtlamış arabalar zaten.

• metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Tesla model y nerde 1.791 vergilerle 3 milyon

• Mir08 kullanıcısına yanıt
    Arayın bulursunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 gun kiralik 308 sw kullandim, cok cok iyiydi, konfor, hizlanma, yol tutus...cok begendim ben ama dedigim gibi sadece 1 gunluk deneyim...

• Dünyadaki bütün gelişmiş ülkelerde, hatta gelişmemiş ülkelerde bile 2 tane kompakt sınıf araba parası verirseniz Tesla alabilirsiniz.. İoniq 5, İoniq 6 alabilirsiniz.

Bizde 1.0 otomatik Golf fiyatına Tesla satılıyor. bu muazzam avantajı kullanın. Togg alın Tesla bakın veya başka model farketmez. 1.8m bedele bu ülkede yapılacak tek mantıklı iş %10luk dilimden bir elektrikli otomobil almaktır.. gerisi resmen elinizle bankadaki bir araba paranızı çekip hazine ve maliye bakanlığının hesabına aktarmaktır.

elektrik desen, akaryakıta göre bedavadan hallice bu ülkede. Dc şarjlar bile gayet uygun.

elektrikli otomobil denen meret çok pahalı bir üründür aslında. aynı içten yanmalı otomobil gibi %80 ötv alınsa idi minimum 3.5 milyondan açılıyordu bu araçların fiyatları. pejoyu mejoyu boşverin bu açığı kullanın, kaçırmayın..

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hemen sipariş vereceğim inşallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.