< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
1 ila 1.3 Milyona Hangi Suv Araçlar Var
-
-
1310’a tcross aldım bugün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kıstasların içinde az yakmak varsa jazz ve diğer seçeneklerin birbiriyle hiç alakası yok zaten.
kendiniz sormuşsunuz kendiniz cevaplamışsınız . bagajı ihtiyacınızı görecekse teknik olarak her kategoride listedekilerin en iyisi jazz.
hayırlı günler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 22 Ağustos 2024; 21:22:19 > -
Merhaba. 3 gün önce MG ZS Luxury Plus 1.0 AT (Benzin 111 PS, ₺1.249.000 ₺) aldım. 10 kapora, 940 peşin. 300bin 12 ay sıfır faiz var. Tavsiye ederim. Bu formu doldurup gönderebilirsiniz.
www.mg-turkey.com
MG READY - MG Türkiye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hangi paket ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Life dsg
Bunların içinden kesinlikle jazz derim.
Hayırlı olsun hocam ne kadar yakıyor arac 360 kamera veya geri görüş kamerasi var mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geri görüş kamerası var
298 lt bagajlı arabaya o parayı şahsen jazz a vermem. B sınıfı araçların bagajı kadar bagaj var. Birde tipi pek güzel değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hayırlı olsun bu firmayi cok bilmiyorum Antalya'da yetkili servisini bulamadi google maps
Yetkili servisi yaygin olmayan bir araci almak istemem sahsen
Edit: galiba satis noktasinda yetkili servisi de varmış ama tam anlamadım
Dün mesela bizim araba bozuldu kontak dönmüyordu renault olduğu için hemen bir cok usta bulduk yaptirdik birine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 25 Ağustos 2024; 15:46:8 >
Bu iki noktayi gozardi ederseniz geri kalan tum kriterler de sinifinda liderlige oynar, ic hacim c segmentiyle ayni ve guvenlik donanimlarinda da c segmentinde olmayan donanimlari var.quote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
298 lt bagajlı arabaya o parayı şahsen jazz a vermem. B sınıfı araçların bagajı kadar bagaj var. Birde tipi pek güzel değil.
dizel egea cross veya 1.0 tgdi bayon/stonic. maceraya gerek yok.
Özkurular Suzuki Mg Mitsıbishi bayisi hocam servisler ile satış bitişik havalimanının ilerisinde Doğan Trend Distribütör Suzuki olan yerde Mg bayisi de olur genelde...
Bir gidin bakın ama satışta serviste yetersiz. Bu sene 3 kez aracım arıza tespite girdi sorunu tespit dahi edemediler. İlk seferde çözdük dediler. İkincide parça değişti vs üçüncüde açıp bakmak lazım dediler sanayi ustası motoru açmadan sorunu tespit etti parçaları getirdik çözdük. Daha önce de aynı araçta şikayetim oldu bakımda fazla yağ koymuşlar ellerindeki kataloglar hatalıymış. Bakım zamanı gelir aramazlarlar. Satın alım için fiyat isterim arayıp dönelim der aramazlar. Yetkili servis ama yersen Antalyada katıyla daha iyi ve kurumsal iş yapan özel işletmeler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 25 Ağustos 2024; 23:21:39 >
Aman hocam bulasmayayim o zaman mgye araciniz yeniydi değil mi?
Arac dediğin 0 aliniyorsa en azindan 5 sene sıfır sıkıntı devam etmesi lazim
Mitsubishi hocam benimki hepsine aynı ekip bakıyor. Mg araçları geldikçe arada geziyorum. Hs güzel bir araç bana göre alternatiflerinden iyi ama gel gelelim serviste yaşadıklarımdan sonra aynı kişilerle 3-5 yıl daha yüz göz olmak istemiyorum.
Ekleme ; 300k 12 ay sıfır faiz artı kampanyalı fiyat birlikte kullandırmaları iyi fiyatları şu ara güzel MG nin ben sadece bölgedeki satış firmasını ve servisini yetersiz görüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 26 Ağustos 2024; 1:8:12 >
Jazz zaten B sınıfı.quote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
Güncel
otomatik manuel mi arıyorsun onun bilgisini vermemişsin
-
Tabikisi otomatik hocam manuel alınmaz artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 1.5 tsi motor
- araba kaportasındaki reçine nasıl çıkar
- 195 65 r15 ile 185 65 r15 arasındaki fark
- self servis oto yıkama
- şanzıman yağı fazla olursa ne olur
- dacia jogger yorumları
- honda crv 2023
- corolla cross bagaj hacmi
- togg teslimat süresi 2024
- mg hs phev 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X