Şimdi Ara

1 ila 1.3 Milyona Hangi Suv Araçlar Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu paralara 3 kişinin rahatça seyahat edeceği tercihen suv hangi araçlar var?
    Benim bulduklarım:

Honda jazz crosstar
    Dacia duster
    Dacia Sandero
    Hyundai bayon
    Seat arona
    Opel crossland
    Fiat egea cross

Gözden kaçırdığım bir araç var mı?
    Bunların içinde en sorunsuz en sanayiye hiç gitmeyecek az yakacak yani kisaca sorunsuz arac hangisi? Bana jazz crostar gibi geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1310’a tcross aldım bugün

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kıstasların içinde az yakmak varsa jazz ve diğer seçeneklerin birbiriyle hiç alakası yok zaten.

kendiniz sormuşsunuz kendiniz cevaplamışsınız . bagajı ihtiyacınızı görecekse teknik olarak her kategoride listedekilerin en iyisi jazz.

hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 22 Ağustos 2024; 21:22:19 >
  • Merhaba. 3 gün önce MG ZS Luxury Plus 1.0 AT (Benzin 111 PS, ₺1.249.000 ₺) aldım. 10 kapora, 940 peşin. 300bin 12 ay sıfır faiz var. Tavsiye ederim. Bu formu doldurup gönderebilirsiniz.

www.mg-turkey.com
    MG READY - MG Türkiye
    www.mg-turkey.com
    MG READY - MG Türkiye
    https://www.mg-turkey.com/tr/mg-ready.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• markowic kullanıcısına yanıt
    Hangi paket ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • awsedrzxc A kullanıcısına yanıt
    Life dsg

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bunların içinden kesinlikle jazz derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • markowic kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ne kadar yakıyor arac 360 kamera veya geri görüş kamerasi var mi?

Geri görüş kamerası var

• 298 lt bagajlı arabaya o parayı şahsen jazz a vermem. B sınıfı araçların bagajı kadar bagaj var. Birde tipi pek güzel değil.

• whiteway_twilight W kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun bu firmayi cok bilmiyorum Antalya'da yetkili servisini bulamadi google maps

Yetkili servisi yaygin olmayan bir araci almak istemem sahsen

Edit: galiba satis noktasinda yetkili servisi de varmış ama tam anlamadım

Dün mesela bizim araba bozuldu kontak dönmüyordu renault olduğu için hemen bir cok usta bulduk yaptirdik birine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 25 Ağustos 2024; 15:46:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

298 lt bagajlı arabaya o parayı şahsen jazz a vermem. B sınıfı araçların bagajı kadar bagaj var. Birde tipi pek güzel değil.
    Bu iki noktayi gozardi ederseniz geri kalan tum kriterler de sinifinda liderlige oynar, ic hacim c segmentiyle ayni ve guvenlik donanimlarinda da c segmentinde olmayan donanimlari var.

• dizel egea cross veya 1.0 tgdi bayon/stonic. maceraya gerek yok.

Özkurular Suzuki Mg Mitsıbishi bayisi hocam servisler ile satış bitişik havalimanının ilerisinde Doğan Trend Distribütör Suzuki olan yerde Mg bayisi de olur genelde...

Bir gidin bakın ama satışta serviste yetersiz. Bu sene 3 kez aracım arıza tespite girdi sorunu tespit dahi edemediler. İlk seferde çözdük dediler. İkincide parça değişti vs üçüncüde açıp bakmak lazım dediler sanayi ustası motoru açmadan sorunu tespit etti parçaları getirdik çözdük. Daha önce de aynı araçta şikayetim oldu bakımda fazla yağ koymuşlar ellerindeki kataloglar hatalıymış. Bakım zamanı gelir aramazlarlar. Satın alım için fiyat isterim arayıp dönelim der aramazlar. Yetkili servis ama yersen Antalyada katıyla daha iyi ve kurumsal iş yapan özel işletmeler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 25 Ağustos 2024; 23:21:39 >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Aman hocam bulasmayayim o zaman mgye araciniz yeniydi değil mi?

Arac dediğin 0 aliniyorsa en azindan 5 sene sıfır sıkıntı devam etmesi lazim

Mitsubishi hocam benimki hepsine aynı ekip bakıyor. Mg araçları geldikçe arada geziyorum. Hs güzel bir araç bana göre alternatiflerinden iyi ama gel gelelim serviste yaşadıklarımdan sonra aynı kişilerle 3-5 yıl daha yüz göz olmak istemiyorum.

Ekleme ; 300k 12 ay sıfır faiz artı kampanyalı fiyat birlikte kullandırmaları iyi fiyatları şu ara güzel MG nin ben sadece bölgedeki satış firmasını ve servisini yetersiz görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 26 Ağustos 2024; 1:8:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

298 lt bagajlı arabaya o parayı şahsen jazz a vermem. B sınıfı araçların bagajı kadar bagaj var. Birde tipi pek güzel değil.
    Jazz zaten B sınıfı.

• Güncel

• otomatik manuel mi arıyorsun onun bilgisini vermemişsin

• ivenrec kullanıcısına yanıt
    Tabikisi otomatik hocam manuel alınmaz artık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.