Şimdi Ara

500-600.000 arası araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

500-600k bütçem var, otomatik, şanzımandan sıkıntı çıkartmayacak ufak bir araç arayışındayım. Şehir içi kullanılacak ve ilk aracım olacak.

Getz,Micra,Spacestar,Corsa,Clio öncelikli önerilenler ama arabalardan pek anlamıyorum.Bu işler çok kafa karıştırıcıymış :(

Sizin önerileriniz nedir? En azından asla alma dedikleriniz neler olur?

• o bütçeye otomatik şanzuman olarak en sıkıntısız honda civic fd6 kasa model yılı eski km yüksek olabilir ama sağlam kendimde kullanıyorum.

• Otomatik cvt jazz tavsiye ederim. Elite paket olanlar donanımlı.
  • at faize hocam 3 ayda 700bin olur. 700 e 2022 model düşük km hasarsız arabalar varken 500-600 arasına 2013 model 200bin km üstü hasarlı arabalar var.

piyasa o kadar saçma

• Ben de bu civarlara 2. El bir araba bakıyorum ama pek bişey göremedim. 2 aydır takip ettiğim bazı ilanlar 20,50 bin tl arası fiyatları aşağı çektiler ama dahası gelebilir o yüzden beklemeye devam ediyorum. Örnek corsa 2020 model en düşük 730 bin tl satan vardı geçen pazar günü. Şimdi bakıyorum bir kaç ilan 700 bin tl koymuş. Baktığım bir Leon vardı 853 bin tl yazıyordu 2 gün önce 827 düşürmüş galerici. Bunları görünce bir kaç ay daha beklemek gerek diye düşündüm. Uygun bir şey düşerse zaten alın
  • Ofsayt Bozan Stoper kullanıcısına yanıt

bende bu şekilde düşündüm 550 falan var dediğiniz gibi yapsam mantıklı olur mu diye

• nktbatu N kullanıcısına yanıt

550 bin tl 3 ayda getirisi 69 bin tl. 3 ay sonra para 619 yapar. Düzgün bir şey almak için en az 700 lazım yani o arkadaşın dediği kadar olmuyor rakam. Biraz daha beklemek gerekiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.