Şimdi Ara

15.000 tl HB Araç Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temiz az km yapmış dizel palio tercih edin. Arkadaşın atığı ilandaki araç model, km (orjinal ise) ve fiyat olarak çok uygun. 1.6 16v ler 2000 den itibaren tedavülden kalktı. 2003 yılından itibaren 1.6 lar sporting adı altında satılmaya başlandı piyasada az miktarda vardır ve temizi nadir bulunur.

Bunun haricinde Corsa b, Fiesta 1.25 veya temiz bulabilirseniz polo 6n2 olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 25 Ağustos 2015; 23:40:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Temiz az km yapmış dizel palio tercih edin. Arkadaşın atığı ilandaki araç model, km (orjinal ise) ve fiyat olarak çok uygun. 1.6 16v ler 2000 den itibaren tedavülden kalktı. 2003 yılından itibaren 1.6 lar sporting adı altında satılmaya başlandı piyasada az miktarda vardır ve temizi nadir bulunur.

Bunun haricinde Corsa b, Fiesta 1.25 veya temiz bulabilirseniz polo 6n2 olabilir.

Tamam hocam, o zaman multijetlere onem verelim.İnternette bu motorlarin da cok saglam oldugunu duydum.Bir yerde 800bin km sorunsuz yaziyordu
    Polo'nun bahsettiginiz kasasinda da kronik sorunlardan bahsediyor kullanicilar.O yuzden pek dusunmuyorum.
    Ford'u severim.Listenin en basindaki arabalarimdandi.Fakat boyum 1.88 ve bunun cok ciddi sorun olacagini okudum o yuzden eledim fiesta'yi

• İlk mesajda dedigim gibi benim icin arabanin ikinci el piyasasinin onemi yok.Halk arasinda fazla bilinmeyen fakat sorunsuz arac onerilerinizi de bekliyorum...

• Corsa B 1.4 16V tavsiye ederim fakat 15.000 etmez B kasa Corsa'lar fiyatı şişirilmişlere bakmayın kralı 13.500 eder. Corsa B'lerde kronik problem falan yoktur. 5 sene Corsa B 1.2 16V Swing kullandım 2 senedir de Corsa B 1.6 1.6V Gsi kullanıyorum.
    Tek kapı düşünürseniz Corsa C 1.4 1.6V Comfort modelini tavsiye ederim. Corsa C 1.3CDTİ'lar panelvandan dönme kamyonet.

Bravo'ların elektronik sıkıntısı başınızı ağrıtabilir. Gerçi bu yaşlarda alınacak bütün araçlar bakımsızsa başınızı ağrıtır. Bravo son tercihiniz olsun.

Bütçe 15.000'e dayandıysa alınabilecek favori araç bana kalırsa Hyundai Getz bakımı uygun, parçası ucuz. Görseli kötü değil, kullanımı aşırı rahat. Yakıtı uygun yeterli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Corsa B 1.4 16V tavsiye ederim fakat 15.000 etmez B kasa Corsa'lar fiyatı şişirilmişlere bakmayın kralı 13.500 eder. Corsa B'lerde kronik problem falan yoktur. 5 sene Corsa B 1.2 16V Swing kullandım 2 senedir de Corsa B 1.6 1.6V Gsi kullanıyorum.
    Tek kapı düşünürseniz Corsa C 1.4 1.6V Comfort modelini tavsiye ederim. Corsa C 1.3CDTİ'lar panelvandan dönme kamyonet.

Bravo'ların elektronik sıkıntısı başınızı ağrıtabilir. Gerçi bu yaşlarda alınacak bütün araçlar bakımsızsa başınızı ağrıtır. Bravo son tercihiniz olsun.

Bütçe 15.000'e dayandıysa alınabilecek favori araç bana kalırsa Hyundai Getz bakımı uygun, parçası ucuz. Görseli kötü değil, kullanımı aşırı rahat. Yakıtı uygun yeterli bence.

Corsa cidden sevdigim bir aractir ve zamaninda ehliyetimi corsa arac kullanarak almistim.O zaman B kasa temiz corsa bulursam da degerlendireyim.Peki bu araclarda ABS sadece 100. Yil araclarinda mi yoksa baska modellerde de var mi?1.4 16v onermenizin sebebi ne?Diger motor modelleri nasildir?Şimdilik 3 kapili modellere sicak bakmiyorum.
    Hyundai markasina oldum olasi sicak bakmamışımdır.Ama goruntu olarak gercekten guzel.Peki benim 1.88 boyumun olmasi sıkıntı olur mu?

• 1.3 Tek kapı panel van Corsa C sahibiyim.Öneririm.Az yakıyor.165k km de aldım.

Bunun yanında 4 kapı Corsa B ler iyidir.

Fiat ın arabaları iyidir Palio olsun punto olsun.Brava marea onların güneş yanıksızını bulmak zor.Sıkıntı olmazsa alabilirsiniz.

Getz güzel arabadır ama biraz daha pahalı oluyor temizleri.Ben de aynı bütçeye araba bakarken Getzler pahalı diye kalmış aklımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Corsa B 1.4 16V tavsiye ederim fakat 15.000 etmez B kasa Corsa'lar fiyatı şişirilmişlere bakmayın kralı 13.500 eder. Corsa B'lerde kronik problem falan yoktur. 5 sene Corsa B 1.2 16V Swing kullandım 2 senedir de Corsa B 1.6 1.6V Gsi kullanıyorum.

Corsa cidden sevdigim bir aractir ve zamaninda ehliyetimi corsa arac kullanarak almistim.O zaman B kasa temiz corsa bulursam da degerlendireyim.Peki bu araclarda ABS sadece 100. Yil araclarinda mi yoksa baska modellerde de var mi?1.4 16v onermenizin sebebi ne?Diger motor modelleri nasildir?Şimdilik 3 kapili modellere sicak bakmiyorum.
    Hyundai markasina oldum olasi sicak bakmamışımdır.Ama goruntu olarak gercekten guzel.Peki benim 1.88 boyumun olmasi sıkıntı olur mu?

1.2 Swing 5 kullandım lpg'de olunca çok hantal kalıyor. Basınca da çok fazla yakıyor. Klima açıkken benzinde bile rolantide vibrasyon çok artıyor belediye otobüsüne dönüyor kısacası. 1.6 motor seçeneği sadece tek kapı Gsi modellerinde var. 4 kapılı olarak ideal 1.4 16V. Abs olayını net olarak bilmiyorum Tek kapı Gsi'lar da standart. Diğerlerini bilemiyorum yanlış bilgi olmasın. 1.88 boyunuz Getz içinde Corsa içinde sıkıntı olmaz görünenden daha geniş rahat bir araçtır her ikisi de ısrarla Getz için bi test sürüşü yapın gidin inceleyin diyorum.

• 99 model klimasız ve tek hava yastıklı gls corsayı 16.750ye sattık 2 ay önce.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nedenhagi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-palio-1.3-multijet-137.000-km-pazarlikli-227727301/detay
    Fiat Palio en uygunudur bana kalırsa bu fiyata

Hocam ilk mesajda belirttigim gibi benim de aklima en cok yatan model palio.
    Ancak ben 1.6 16v modeline bakiyorum.Sizce sorun cikarmamasi yonuyle multijet mi bakilmali yoksa 1.6 tuplu mu?
    Edit: Yoksa 1.2 16v mı?

1.3 multijet bakın hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Temiz az km yapmış dizel palio tercih edin. Arkadaşın atığı ilandaki araç model, km (orjinal ise) ve fiyat olarak çok uygun. 1.6 16v ler 2000 den itibaren tedavülden kalktı. 2003 yılından itibaren 1.6 lar sporting adı altında satılmaya başlandı piyasada az miktarda vardır ve temizi nadir bulunur.

Tamam hocam, o zaman multijetlere onem verelim.İnternette bu motorlarin da cok saglam oldugunu duydum.Bir yerde 800bin km sorunsuz yaziyordu
    Polo'nun bahsettiginiz kasasinda da kronik sorunlardan bahsediyor kullanicilar.O yuzden pek dusunmuyorum.
    Ford'u severim.Listenin en basindaki arabalarimdandi.Fakat boyum 1.88 ve bunun cok ciddi sorun olacagini okudum o yuzden eledim fiesta'yi

Polo 6n2 dediğim makyajlı kasa kronik problemlerin birçoğu çözülmüş bu araçda fakat piyasası biraz yüksek.

Fiesta ya sığmakta sıkıntı çekerim derseniz Corsa b yi baştan eleyin.

Benim fikrim apaçi tayfasının elinden geçmemiş hususi1.7 tekkapı Corsa C, Multijet veya 1.2 16v palio, bütçenizin limitlerinde hyundai getz düşüne bilirsiniz.

• Yararlı konu takipteyim.

• Corsa,fiesta gibi araçlara sığamam derseniz fiat brava var diğerlerine göre daha geniş ancak bazı parçaları bulunmaz hint kumaşı örneğin sol arka stop bulunmuyor ilginç bir şekilde.
  • Pazar gunu araba pazarina gidip,
    Fiat Palio Multijet,
    Opel Corsa GLS 1.4,
    VW Polo 6N2
    Bakmayi dusunuyorum.Ozellikle araclarin boyutlarina bakacagim insallah.
    Diger onerilen arabalari da gorebilirsem tabii ki onlara da bakarim

• ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    15.000'e temiz multijet palio zor opel corsa ve polo arasından ben polo derim corsaların çok yaktığı söyleniyor vw'da ise klasik bogaz kelebeği sorunu var ama fazla masraflı bir sorun değil temizleyince düzeliyor.
  • quote:

Pazar gunu araba pazarina gidip,
    Fiat Palio Multijet,
    Opel Corsa GLS 1.4,
    VW Polo 6N2
    Bakmayi dusunuyorum.Ozellikle araclarin boyutlarina bakacagim insallah.
    Diger onerilen arabalari da gorebilirsem tabii ki onlara da bakarim

Epeydir pazara çıkmıyoruz ben ve benim gibi birçok kişi piyasayı net den takip ediyor.

Pazara çıktığınızda hareketlilik nedir, Pazar fiyatları ile ner fiyatları benzerlik gösteriyor mu, baktığınız ve bakakacağınız araçların drumu ve fiyatları hakkında yani kısaca piyasada durum nedir değerlendirme yapıp bizede bilgi verirseniz çok iyi olur.

• 15-20 arası bir kaç tercihim var benim de. Corsa, Brava, Marea. Siz de bunlara ekstra olarak Palio düşünmüşsünüz, umarım bulursunuz
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Aralarında en konforlusu marea tabi temizse :)
  • Kesinlikle.

Önümüzdeki yıl araç alırsam eğer Marea düşünüyorum fakat temizini ve uygun fiyatlısını bulmak lazım. Forumdaki Marea konusunu biraz kurcalayalım bakalım :)
  • tunc52 kullanıcısına yanıt
    Ben peder beye de uzun suredir araba aradigimiz icin bu sene bir cok defa yolum pazara dustu.Bakalim pazar gunu burdan degerlendirmelerimi yazarim.

• RevivaL kullanıcısına yanıt
    Hatırlayamadığım bir kaç kronik arızası dışında sorunsuz bir araçtı diye hatırlıyorum liberty yada elx modelleri tutuluyor genelde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.